Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @MGE maddi yetersizlikten direk red yemez, APye bırakılır sponsor bulmasını isterler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Green card başvuru yaptım. Başvuru yaparken eşimi ve çocuğumu da ekledim. DS260 formu doldurma videolarını izledim yalnız DS 260 formunda Eş ve Çocuk hakkında bir soru sorulduğunu görmedim. Ayrıca farklı videolarda Eşinizi ve Çocuğunuzu ayrı ekleyin diyorlar. Peki Bu ayrı eklemeden kasıt nedir ? Zaten o formda sormuyor nasıl ayrı ekleyeceğiz ki ?

    DS260 formu doldurma içeriklerine pek göz atmadım ama burada söylenmek istenen, eşiniz ve çocuğunuz için de ayrı ayrı ds 260 doldurun olacaktır. DS160 da sizinle birlikte seyahat eden kısmında eş ve çocuk eğer sizinle geliyorsa ekliyorsunuz. Yoksa DS160 da sadece eş bilgisi soruyor (ayrıca anne baba da soruyor ama çocuk sormuyor) Yani DS 260 da ne soruyorsa ona cevap vereceksiniz, her birey için ayrı ds 260 dolduracaksınız, sonra ais kaydı oluştururken grup kur deyip herkesin ds 260 numaralarını ve pasaport bilgilerini tek tek ekleyeceksiniz. Tabii ais kaydı açarken talihli kim ise onun adına açılıp diğer eş ve çocuk-lar talihlinin altına eklenecek.


  • 23 müüüüü

  • ⭐⭐⭐

    @hasnotben genç ve dinamik Türk vatandaşlarına ihtiyacı olsaydı aylardır Türk vatandaşlarını mülakatsız bırakmazlardı.

    Ayrıca bu Diversity sonuçta eğer Türk popülasyonu beklenen limitlerin üstünde olursa çıkartırlar tabii ki.

  • ⭐⭐⭐

    @Özgenç öncelikle SSN fiziki olarak eline ulaşmasa bile ofisine gidip numaranı öğrenebilirsin. Fiziki olarak greencarda da ihtiyacın yok işe başlamak için pasaportta IV vizen var. Yani 2 ay işsiz kalma durumun olmaz bu nedenden dolayı


  • @hasnotben Türkiye artık genç ve dinamik bir nüfusa sahip değil, bu geçmişte kalmış son 20 senenin konusuydu.

  • ⭐⭐⭐

    @animehime94 bu 2000in içinden vize, sağlık muayenesi vs işlemlerinide karşılayacaksan zor. Zaten vize+sağlık+uscis ödemesi 800-900 dolar civari, bu islemler icin ankaraya git gel kal masrafi 50-100 dolar civari. Ucak biletin duruma gore tabii 500-700 dolar. Geldiginde en azindan 5-10 gun otel veya airbnb lazim oda bulana kadar en ucuzundan 300-400 dolar. Bu kisimda zaten birikimin cogu gitmis olur oda kiralayacak durumunuz kalmaz

    Sizi hemen reddetmez konsolosluk sponsor bul gel der. Sponsorda amerika vatandaşı yada gc sahibi olması gerekiyor

  • ⭐⭐

    @animehime94, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, umarım hepimize Greencard çıkar ve istediğimiz hayatı inşa edebiliriz. Ben İngilizce öğretmeniyim, yabancı dil konusunda yapabileceğim herhangi bir şey olursa elimden geleni yaparım.

    Maddi durum konusunda ise çözüm aramaya devam ediyorum. Kredi çekmek benim için en son çare çünkü ömrümde kredi kartı bile kullanmamışken bankalara gidip de "yurtdışına gidiyorum bana kredi verin" demek riskli geliyor. Umarım daha uygun bir yöntem bulabilirim.

    Çok güzel mesleğiniz varmış, aynı yere gidersek eğer ingilizcen lazım olur bana 🙂 çünkü o kadar iyi değilim o konuda, bu arada keşke kredi kartı kullanmış olsanız, bakın ben çalışmadığım halde kredi kartı çıkardım harcadım ödedim harcadım ödedim, işim olmadığı halde banka bana 100bine kadar kredi veriyor, neden çünkü gününde ve tam ödeme yapıyorum, ama tabi benim eşim var o para veriyor annem veriyor, neyse ya karamsarlık yok inşallah herşey çok güzel olacak 🙏


  • Herkese tekrardan merrhaba Memleketim olan Erzincana selamlar olsun kaldı 24 dostlar...

  • ⭐⭐

    @bitkicel Az kaldi Az


  • @ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN asıl talihli için ds260 doldurman bittikten sonra ds260 ana sayfasının altında asıl talihlinin adının diğer tarafında Add Aplicant düğmesi olacak. Oraya tıklayıp eş daha sonra tekrar add applicant diyerek çocuk için doldurulacak. Benim anladığım o şekilde yani.


  • @benhayo merhaba, siz mülakat aldınız mı? İlk haftam demişsiniz de,


  • @Lossantosdy o zaman şöyle yapalım, Greencard açıklandığı zaman haberleşelim 🙂

    Kredi kartına gelince ben bana ait olmayan parayı kullanmayı doğru bulmuyorum ve borç almak, vermek gibi durumlar beni çok rahatsız ediyor. Ama dediklerinizde haklısınız, kredi kartını öğrenmek zorunda kalabilirim 😞 ABD'de ev kiralama gibi durumlarda bile kredi skoruna bakılıyor diye duymuştum.


  • @Emre-Kurtulmuş yok hayır vize sürecinin masrafları için ayırdığım birikim farklı. 2k'yı gittiğimde oda kiralayıp iş bulana dek idare edecek şekilde kullanmayı düşünüyorum. Yine de bu önümüzdeki aylarda maaşımla döviz almaya devam edeceğim.

  • Yasaklı

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @onurito benim bildiğim kadarıyla, sonuçlar çok önceden belli oluyor zaten. ama hazırlık vs nedeniyle çok sonra açıklanıyor. ilkay zaman mı demişti bunu emin olamadım ama bir videoda söylenmişti öyle olduğu. yani artık pozitif enerji, negatif enerji pek etkili değil. 🙂

    İlkay zaman dediyse yalandır. 🙂

    Benim bu konudaki tahminim, Nisan ayının son haftası lottery çekilip sisteme işlenmeye başlıyor. Son kontrollerini yapıp 6 mayısta da kontrol sayfasının bağlantısını aktif ediyorlar. Bence öyle yani.

    İlkay ZAMAN dolandırıcının tillahıdır.
    😂


  • @this-time89 Türkiye her zaman genç ve dinamik bir gençliğe sahip. Türkiye’de geleceğinin yok edilişi bu gerçeği değiştirmez. Bu gençlik göçmen olunca daha da dinamik oluyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @onurito benim bildiğim kadarıyla, sonuçlar çok önceden belli oluyor zaten. ama hazırlık vs nedeniyle çok sonra açıklanıyor. ilkay zaman mı demişti bunu emin olamadım ama bir videoda söylenmişti öyle olduğu. yani artık pozitif enerji, negatif enerji pek etkili değil. 🙂

    İlkay zaman dediyse yalandır. 🙂

    Benim bu konudaki tahminim, Nisan ayının son haftası lottery çekilip sisteme işlenmeye başlıyor. Son kontrollerini yapıp 6 mayısta da kontrol sayfasının bağlantısını aktif ediyorlar. Bence öyle yani.

    İlkay ZAMAN dolandırıcının tillahıdır.
    😂

    Bi o, bi de bi tane daha var silik bi tip, uçakta falan youtube videosu çekip dolandırıcılığına reklam çeken.


  • @Özgür-Can Boston, MA guvenli, Bati eyaleerinin cogu cokuste suan crime cok yuksek. Austin, TX tavsiye ederim ucuz ve guvenli veya Dallas, TX


  • @ibrahimasar 🙀 o zaman pozitif enerjiye devam. Ben çoktan çekildi diye düşünüyodum. İbrahim hocam seninle de aynı zamanda gideceğiz mülakata. Konsolosluğun karşısındaki Starbucksta alevli latte ve cookie tabağı ısmarlayacam sana randevu saatimiz gelene kadar.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar 🙀 o zaman pozitif enerjiye devam. Ben çoktan çekildi diye düşünüyodum. İbrahim hocam seninle de aynı zamanda gideceğiz mülakata. Konsolosluğun karşısındaki Starbucksta alevli latte ve cookie tabağı ısmarlayacam sana randevu saatimiz gelene kadar.

    Sende herkese aynı mavi boncuğu dağıtıyorsun. Milleti örgütleyip konsolosluk karşısındaki starbaksı mı zenginleştiricen napıcan 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum