DV2024 Sohbet Odası
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
8 Mayıs 2023'te karşıma çıkacak yazıyı yazayım hemen 😃 (Ezberledim)
You have been randomly selected for further procesing Diversity Immigirant Visa Program for the fiscal year 2024
Case Number : 4XXXSee you in USA
Bende 8 mayıs da bakacağım ama benim sabah :)
Aynı yazıyı bende bekliyorum bu sene 😊🗽
-
@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
green card bazı kişilere ayrıcalıklı gidiyor bence. biraz ünlü oldun mu şansın da artıyor. isim vermiyecem. 500 bin youtube takipçili , 100 bin istagram takipçili birine green card çıkmış. nasıl oluyor bu iş? diğer bir örnek erdem baş..
Şans Ne Demek?
Şans kelimesinin anlamı talih ya da baht demektir. Ayrıca şans kelimesi rastlantısal olarak gerçekleşen olay ya da durum olarak ifade ediliyor.
-
@Furkan-Aydın paylaş paylaş. Bir bilgin varsa paylaş. @ayvalik10 bugün biraz alıngan gibi sen bakma ona 😂😂
-

Şafak Hayırlısı ile Eskişehir
Gönlünüzden geçenler hepimize hayırlı ve mübarek olsun
;) Düşük CaseNumber veee Hızlı Vatandaşlık -
@ytrbilgisayar Hızlı vatandaşlık taktikleri var mı ya askerlik harici?
-
@ilkerkaynar90 Hocam 26 gün kalmış diyor sayaçta sizin konsoloslukta tanıdık mı var 🤣
-
@teddydaniels Askerlik hariç GK ile 5 Yılcık 365*5 Gün
-
Selamlar, iyi akşamlar dilerim. Ben şuan 11. Sınıf öğrencisiyim sizce başvurayım mı? 2024 Haziran ayında lise diploması elime geçer. Ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.
-
Nee, 9 Nisan Pazar günü bu saate kadar sadece 4 foto mu paylaşılmış (evet, üşenmedim saydım 😂 ) Yettim gariii
Berkeley, California

-
Merak ediyorum acaba talihli olduktan sonra ABD hayatına Alaska ya da Nevada'da başlamış olan var mı? :) Herkes ya Texas'a gidiyor ya da Florida'ya.
-
Adam 600$ile uçaktan indim bi paket sigara aldım kaldı 580 diyo
😆bravo👍 -
@Özgür-Can 1 hafta önden gitmek istemiştim siz farkettiniz düzenledim 😂😂😂
-
@ayvalik10 yorum icin tesekkurler...konsoloslugun ilgili email adresini biliyor musunuz?
-
@this-time89 Alaska crime cok yuksek silah kullanmayi biliyorsan uygun olabilir vahsi bir yer.
-
@Ozkan-aksan havalimaninda sigara fiyati pahali
-
@ytrbilgisayar Çok kısaymış ya göz açıp kapatıncaya kadar geçer. Sonuçlarda bu takvime göre yarın açıklanıyor(26 gün) 😂
-
@nicely hocam sizce hangi eyaletten başlanmalı, güvenlik açısından
-
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
Buradan yazdıktan sonra ikinci adres bu her ikisinden de atarsın
Numaranı soracak olursa
dvprogram.state.gov adresinden forgot number numaranı öğrenebilirsin dv-2022 yada dv-2023 seçeceksin -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum