DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan millet loto bu falan diyor çekiliş manasında da ülkemizde ve her yerde lotolar ücretli :) bunun kazananı da epey büyük bir şans kazanıyor aslında :)
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 kesinlikle ücretli ve pasaport şartı acilen getirilmeli 10 yıllık pasaportu olmayan başvuramamalı. ama 1000 dolar çok 100 dolar makul :D
12 ay taksitle 100 doları böldürüp gidilirse daha mantıklı ödeme kolaylığı olur😂😂😂
Ama ödeyeceğini garanti edecek parayıda başında bankaya atıp bloke altına aldırması lazım hatta bu işlemlerin başvurma esnasında yapılması lazım.. para iadesi olmayacak şekilde…
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 kesinlikle ücretli ve pasaport şartı acilen getirilmeli 10 yıllık pasaportu olmayan başvuramamalı. ama 1000 dolar çok 100 dolar makul :D
Bence de pasaport şartı ve üst mesajlarda olan IQ testi acilen gelmeli bizim kaçtığımız zihniyet orada da karşımıza çıkarsa ne anlamı kalır
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu nedir ya bu green card başvurularının seneye kesinlikle ücretli olması lazım… yap abicim 1000 dolar + pasaport şartı + türkiyede açlık sınırı üstü gelir beyanı… dilekçe yazabiliyorsak gerekirse dilekçe yazalım daha kadınla erkeği ayrıştırarak amerika hayali kuran var benim ülkemi oralarda bu zihniyet temsil etmesin bir zahmet ya..
@ilkerkaynar90 etmesin lütfen etmesin... Söylediklerine +1 imza 😉
-
Arkadaşlar merhaba, ben de herkes gibi 6 mayısı dört gözle bekliyorum. Diyelim ki kazandım, ben bekarım. Bekâr olduğum için haliyle 1. derece akraba olarak anne babam var, görüşmeye anne babamı götürmem gerekir mi yoksa yalnız gidebilir miyim?
-
@ilkerkaynar90 sen yanlış yere gidiyorsun bence
Doğru komünistana git bence 😃 -
@waterman 6 parça çelik tencere seti mi alıyor ne 12 ay taksiti hahaahha
-
@ErdalK ya ıq dan ziyade kişilik testi daha önemli bence zeki olup bu zihniyete girenler olabilir
-
@tolgasatir aynen nasıl idda, sayısal loto, milli piyango bileti gibi şeylere para veriliyorsa greencard'ta böyle olmalı -_-
-
Arkadaşlar selamlar. Bildiğiniz üzere bu sene pasaportsuz başvuru vardı ve pasaportsuz bir şekilde başvurumu yaptım. Sorum şu oldu ki kazandık. Çekilişten hemen sonra pasaport işlemlerini başlatsak olur mu ? Bir de Mülakatlar sonuçlardan ne kadar süre sonra başlıyor ? Teşekkür ederim şimdiden.
-
@Kadir1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 sen yanlış yere gidiyorsun bence
Doğru komünistana git bence 😃Senin gibi zihniyetten kaçabildiğim kadar uzağa gideyimde… bu arada şu an biramı yudumluyor yazdıklarına gülüyorum…
-
@denizci10 Çok teşekkürler, hemen inceliyorum
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK ya ıq dan ziyade kişilik testi daha önemli bence zeki olup bu zihniyete girenler olabilir
Ben tamamen saf duygularla zeki olan biri aptalca düşüncelere girmez diye düşündüm ama tabi sen de haklısın neleri gördük bu ülkede 🙄
-
@ilkerkaynar90 özgürlükler ülkesine gitmek isteyip kendi ülkesinde özgür düşünceyi kısıtlayan senin gibiler işte:)
-
https://youtu.be/HPylUMoHamk
Kazanamayanları Almanya yollucaz -
@Kadir1 özgür düşünce insanları kalıplara sokmak, cinsiyet ayrımcılığı yapmak vb. Değildir. İnsanların özgür düşüncesi başkalarının sınırlarına dayandığında özgür düşünce kavramı dışında kalan bir durumdur. Bil istedim..
-
@Kadir1 sen az önce kadın bireylere cinsiyetçilik yaptın ve özgür düşünceden bahsediyorsun. Amerikada siyahi polise gidip naber zenci desene bakalım ne kadar özgürlükler ülkesi 😂
-
Ayrıca CHP iktidara gelirse ki inşallah avrupa vize işleri kolaylaşacakmış
-
@ilkerkaynar90 özgürlükler ülkesine gitmek isteyip kendi ülkesinde özgür düşünceyi kısıtlayan senin gibiler işte:)
Özgür düşünce dediğin şeyin tanımı sizin yaptıgınız değil sizin yaptıgınız insanlık suçuna giriyor insanları din dil ırk cinsiyet olarak ayrıştırmak.. ve bunu siz yaptınız farkındamısınız ?
-
@kadir1 pardon özgür düşünceyi kısıtlayan derken
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum