Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• günaydın millet.
    @debbieLA77 kimler, ne hayatlar kuruyor oralarda. burada aşırı asosyal insanlar bile bir yerden sonra ufkunu açıyor. çalışana hakkını veren bir yerde korkmanın tek sebebi zihninin sana uyguladığı belirsizliktir. onu da ilk ayak bastığında yok edecektir zaten ;)

• ⭐⭐

@Sabri-FT ay çok teşekkür ederim siz bu bdv Solutions ile görüştünüz değil mi bu yazınızı kopyalayıp notlarıma yapıştırdım arkadaşıma da atıcam:) 20.500 doların üzerine bir bardak soğuk su içme ihtimali de değişikmiş... ama yinede çok sıkışıp başvurulacak olsa amerikadayken yani turist vizesi ile gidip süreci başlatıp şans demek daha mantıklı eğer kendi başımıza bize green kart sağlayacak bir sponsor bulmazsak:) tekrar çok teşekkürler

• @beceke, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Çalıştığınız şirket global sanırım yada başka bir püf noktası var :)

Bana sorduysaniz. Evet.

• ⭐⭐

@MGE ayyy ilaç gibi gelen sözler diyebilir miyiz bunlara teşekkürler yüreklendirdiğiniz için :) arada oluyor böyle bana hiç öyle biri de değilimdir aslında garip uyandım demek bugün biraz :)

• ⭐⭐

ben geçen sene çekiliş açıklandıktan baya bir sonra forma dahil olmuştum sonrasında da sık sık girdim ama lotterynin açıklanacağı gün yada açıklandıktan sonra hiç sohbet odasında bulunup yazılanları çizilenleri okumadım... insan giremez herhalde uzun bir süre kazanamadığında moral sıfır oluyor garip bir boşluğa düşüyor insan duygusu çok kötü sanki uzun süredir bir hayat amacın varmış öyle yaşıyormuşsunda o amacını bir anda elinden almışlar gibi oluyor ... inşallah bu duyguları bu sene buradaki sohbet odasındaki kimse yaşamaz sık sık görüp muhabbet etiğim herkes kazanır :)

• @debbieLA77 imzamdan da görebileceğiz üzere ben ve eşim toplamda 8 kez kazanamadık. :) bu sene son denememiz.(son deneme derken vaz geçmek değil, alternatif yolları da denemeye başlayacağız) hali hazırda ikimizin de turist vizesi var. bu senede olmaz ise sene sonuna doğru artık maddi olarak zor olan yollardan gidicez. o yüzden karamsarlığa düşme :) ama nedendir bilinmez daha önce başvurduğumuzda hiç çıkacak hissi yoktu. bu sene var ve şanslı bir senedeyim açıkcası. umarım herkesin gönlünden geçtiği güzel şeyler gerçek olur.

• @debbieLA77 Günaydın. O büyük günü bekle ve gerisini akışına bırak. Panik yaparak ve her şeyin mükemmel olmasını isteyerek bu süreç bitmez ve ömür de yetmez. Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir. Akışına bırakınca her şey daha da eğlenceli ve iyi ilerliyor. Bu sürecin tadını çıkarmak istediğimiz en büyük şey. :)

• ⭐⭐

Günaydınlarrr, biliyorum hepiniz bıktınız usandınız ama dayanın kardeşlerim, çok az kaldı Houston mangal partimize 😅
    Sadece orada olduğunuzu düşünün hava süper kocaman bir masa üzerinde her çeşit salata yemek içecek, ve hep birlikte sohbet edip gülüşüyoruz :) kötü enerjileri atın, bu arada mangaldan kim sorumlu kim pişirim yapıcak 😂😂

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Günaydınlarrr, biliyorum hepiniz bıktınız usandınız ama dayanın kardeşlerim, çok az kaldı Houston mangal partimize 😅
    Sadece orada olduğunuzu düşünün hava süper kocaman bir masa üzerinde her çeşit salata yemek içecek, ve hep birlikte sohbet edip gülüşüyoruz :) kötü enerjileri atın, bu arada mangaldan kim sorumlu kim pişirim yapıcak 😂😂

mangalım iyidir ama bizim hedef boston :P bir de amerikan mangalı kendiliğinden oluyor diyorlar :P

• @Lossantosdy pişirme işi ben ve @Sencerium da kolay iş hallederiz :))

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@beceke, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@emirgenco, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Rüştü-Gürbüz Ben Hollanda. Uzerineden shengen aldim 5 ay once. Cok girisli bir senelik ilk girisimi isvicreye yaptim hollandaya girmeden sorun olmadi ve 5 ulke gezdim Hic bir sorun olmadi ve vizecinin dedigi hollandaya girmene gerek yok benim deneyimim boyleydi

Benim kardeşim slovenya schengen i ile, hollanda ya girişte deport yedi.

Okuduğumuz yorumlara göre genel kanı, deport yeme ihtimaliniz her zaman var. Böylesine zor vize alınan bir dönemde riske atmaya değmez bence.

Elbette riske atmaya gerek yok. Kucukte olsa bir ihtimal mutlaka vardir.

Ben Italya vizesi ile ilk girisimi Isvec yaptim.
    Ikinci seferde 6 aydan 12 ay verdi.
    Fransa ile ilk girisimi Yunanistan yaptim.
    3. Seferde 1 den 2 yil verdi.

Simdi 4. Seferini alicam Fransa’ dan temmuzda bitiyor. Bitmeden basvurucam. Buyuk bir ihtimal 3 yillik verecek diye umuyorum.
    Ilk girisim Yunanistan olacak. 🙃

Günaydınlar, dönüş için bilet bakmaya devam ediyorum. Örneğin; Barcelona - Londra Luton - Antalya uçuşu için Yolcu Sorumluluğunda Aktarma diyor. İngiltere üzerinden havalimanı değiştirmeden aktarma da vize istenebilir mi. Bana çok büyük risk gibi geliyor ama emin olamıyorum.

• @debbieLA77 hiçbir süreç güllük gülistanlık ilerlemicek maalesef ama sonucu güzel olabilecek yeter ki dayanmayı ve bu süreçlerle başa çıkabilin. Kazanana kadar en zoru kazanmaktı diyoruz, kazandıktan sonra belirsizlik içinde beklemek en zoru diyoruz, vizeyi alınca gidip başlangıç süreci en zoru 3-4 ay sonra rahatlarız diyoruz. Her zaman öncesinden daha zor gözüken bir şey olucak ama o zorluğu aşmakta sizin elinizde

• Günaydınlar :sun:

• @Emre-Kurtulmuş kaldı 2 he :), bugün de sayma 1, yarını hiç anlamazsınız resmen şuan uçaktasınız ahahah :D

• @Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@beceke, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@emirgenco, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Rüştü-Gürbüz Ben Hollanda. Uzerineden shengen aldim 5 ay once. Cok girisli bir senelik ilk girisimi isvicreye yaptim hollandaya girmeden sorun olmadi ve 5 ulke gezdim Hic bir sorun olmadi ve vizecinin dedigi hollandaya girmene gerek yok benim deneyimim boyleydi

Benim kardeşim slovenya schengen i ile, hollanda ya girişte deport yedi.

Okuduğumuz yorumlara göre genel kanı, deport yeme ihtimaliniz her zaman var. Böylesine zor vize alınan bir dönemde riske atmaya değmez bence.

Elbette riske atmaya gerek yok. Kucukte olsa bir ihtimal mutlaka vardir.

Ben Italya vizesi ile ilk girisimi Isvec yaptim.
    Ikinci seferde 6 aydan 12 ay verdi.
    Fransa ile ilk girisimi Yunanistan yaptim.
    3. Seferde 1 den 2 yil verdi.

Simdi 4. Seferini alicam Fransa’ dan temmuzda bitiyor. Bitmeden basvurucam. Buyuk bir ihtimal 3 yillik verecek diye umuyorum.
    Ilk girisim Yunanistan olacak. 🙃

Günaydınlar, dönüş için bilet bakmaya devam ediyorum. Örneğin; Barcelona - Londra Luton - Antalya uçuşu için Yolcu Sorumluluğunda Aktarma diyor. İngiltere üzerinden havalimanı değiştirmeden aktarma da vize istenebilir mi. Bana çok büyük risk gibi geliyor ama emin olamıyorum.

Dostum senin yerinde olsam yolcu sorjmlukugunda transit isine girmem. O is biraz sikintili. Direkt transit alirsan sorun yasamazsin bu arada cunku giris yapmiyorsun ulkeye. Transit alanindan gecis yaparak ucagini bekleyecegin yere gumruk disi bekleme yapiyorsun.

• ⭐⭐

@MGE hadi inşallah herkesin gönlünden geçtiği gibi olsun her şey... bu sene türkiye'de yaşayanlar o kadar büyük umutsuzlukların içine düştü ki...her şeyden umutlanır olduk valla... kazanmış olma hissi bile insanın içine su serpiyor:)

• ⭐⭐

bir de şuanda talihliler bellidir artık belki de kazandık bilmiyoruz isimler açıklanmıştır numaralar belirlenmiştir onların kendi içinde bence biz bilmiyoruz şuan...

• ⭐⭐

@hasnotben eee biraz deneyim bari bırakmayı ben bırakmıştım da zaman daralınca bende daraldım :))

• ⭐⭐

Günaydınlar efenim neşeniz bol olsun :)
    339706362_930347438218905_1968156544359979982_n.jpg 339509911_1227492851209397_4920509848398784413_n.jpg 339492222_746532343814866_1511647616459773145_n.jpg 339488258_632742718689308_6891798443379416159_n.jpg 339166037_793259325131358_3322588706664782518_n.jpg

• ⭐⭐

@diablo_ercan eskisi bile güzel beeeaahhh :)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k