DV2024 Sohbet Odası
-
Yeni bir haftaya günaydınlar arkadaşlar, nasılsınız, haftasonları yokum biliyorsunuz :) neyse 1nisan da şakalanan oldu mu, :)
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar, şafak 33 memleketim Mersin’e selam olsun☺️
Kısaca bilgi vereyim, biz Georgia Cumming’e yerleştik şimdilik her şey yolunca, single house kiraladık yerleşmeyle uğraşıyoruz 🙏🏻Yaa çok güzel, hayırlı olsun tekrardan ve darısı bana olsun inşallah 🙏🙏🇱🇷❤️
-
Herkese günaydın arkadaşlar, chicago hayaliyle uyuyup yeni haftaya yataktan sürünerek uyananan ben yine iş yerimde mülakat tecrübelerini ve sonuç odalarını okumaya devam edeceğim 😀
-
Günaydın. ben de haber okumak yerine gün boyu sitede dolaşıyorum. burası olmasa işyerini hiç çekemezdim. Herkese iyi haftalar
-
Günaydın herkese, son 33 bugünü sayma 32 hatta yarını sayma 31 bu haftayı saymazsak 25 gün kaldı :)
-
@MGE oldu olacak bu ayı saymayalim kaldı 3 😂😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@MGE oldu olacak bu ayı saymayalim kaldı 3 😂😂
😅😅😅
-
@Emrah-Borazan böyle böyle eriticez işte :P ayın çok başı, eğer 10-15 falan olsaydı bu ayıda silmiştim çoktan :dog:
-
Günaydınlar efenim. gün doğmadan neler doğar. 32 gün kaldı diyelim.

-
burada yeni olduğum için formatıda bozmamak adına şunu öğrenmek istiyorum. mesela arada bazı arkadaşlar, bazı güzel eyalet ve şehirleri paylaşıyorlar. bunu belli bir düzende mi yapıyorlar yoksa kafasına esen yapıyor mu acaba? öyle ise bende bir bir yer eklemek isterim.
-
-
@Emrah-Borazan peki yapılıp yapılmadığını 1052 sayfa arasından kolayca bulma şansım var mı? yoksa tek tek sayfaları hepsine bakmam mı lazım :D
-
@MGE işte orada biraz özveri göstermen gerekecek :)) hangi sayfada tanıtım başladığını bilmiyorum ne yazikki :) bulmakta şimdiden başarılar :))
-
@MGE sen kafanda ki eyaletleri yazarsan biz sana paylaş yada paylaşma deriz.
-
@ayvalik10 boston, ma hakkında yazmak istedim açıkcası.
-
@MGE onu @Simge-Kutlu yazacak diye biliyorum . Siz aklınızdakileri söyleyin yapılıp yapılmadığına bakalım.
-
Günaydın , içimde garip bir huzur var
Tüm hayatımda ki olumsuzluklara rağmen
Sanırım çıkacak ilk başvuruda -
@Kadir1 Al benden de O kadar
Ama İlk Önce ABD talimat verip Enflasyonu adam etmelerini sağlamak gerek
İşsizlik Had safhada İmmigrantlara İş sağlanmalı
Göçmenler korunmalı Ev Sağlanmalı
Özellikle İç Güvenliğe önem verilmeli
Sağlık kolaylaştırılması SSK Hastaneleri Açılmalı
Geçim sıkıntısı önlenmeli Maaşları gözden geçirilmeli
Özellikle GreenCard ile gelenlere 2 Yılda Vatandaşlık verilmeliAMERİKA BİZİ KISKANABİLİR Yada Bizi Kıskanıyor
-
@Kadir1 ilk başvuru da normal bu hisler :)
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum