DV2024 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sonar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Daha USA gitmeden birbirinizi yiyorsanız gitseniz ne olacak aşırı merak ediyorum :face_with_tears_of_joy:
Ben gidersem başkan olacağım ve bireysel silahlanmayı ben yasaklayacağım 😃
Beklenen gocmenlersen degilsin. O cemiyetin neresinde oturursun bilemem.
Cahil seni 😂Hele bir gideyim de gör sen 🤣
Aday olamiyorsun olabilsen seve seve oy veririm 🙃
Irkci ile milliyetciligi ayiramayan birileri gelip yorum yapar simdi diye korkuyorum ama yine de soyleyecegim.
Ben milliyetci adamim. Tabi ki nerede ve nasil olursa olsun Turk kardeslerimi destekleyecegim.
Arkandayiz. 😂😂😂
Abi dur oraları karıştırma ya.
Siyasete girince elbet bir yol bulunur aday olmak için :DBazı ülkelerde diplomasız cumhurbaşkanları bile var, biz mi aday olamayacağız pehh 😂
Silivri soguktur. Pamukoglu pasa gibi daglarda, sogukta yatmadiysan yatak ariyorsan dikkatli ol. 😂😂😂
O değil de Silivri'ye de çok yakınım ha oranın soğuğu ha buranın 😃
Herkes soyluyor soyluyor havada kaliyor boyle.
Ben planlayacagim sanirim bu Istanbul bulusmasini sonunda.
🙃Yuzyuze tanistiginiz insanlarla daha guzel diyalig kuruluyor.
Ben onculuk edicem. 🙃
vallahi el atarsan ben +3 kişi ile katılırım. mümkünse havanın güzel olduğu bir haftasonu sahilde sandalyelerimizi açıp oturup sphbet edelim.
-
Arkadaşlar bana mı öyle geliyor bilmem ama bu kart nerede çekilişi pek takip etmeyen, ilgilenmeyen, başvurusunu bile unutan kişiler var onlara çıkma ihtimali yüksek oluyor. o yüzden fazla ilgilenmeyin derim.
-
@sonar atlantada iken evinde kaldığım elemanın ev arkadaşı hataylı bir tipti 60 küsür yaşında mı ne.
herif araptı aslen ve arap marketi/restoranında aşçı olarak çalışıyordu. Maaşı 5bin mi ne.
Green cardli halde çalışıyordu ama W-2'siz, kaçak diyebiliriz yani.Eğer ki bir aşçının tecrübesi varsa çok rahat 10k+ ya çıkabilir düzgün bir otelde yada fine dining mekanında.
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly ilk kez süreci takip ediyorum ve gariptir ki sayaç çok hızlı akıyor. Bazılarını korkutuyor boş sayfayla karşılaşmak. Aksine bende bu his kayboldu. Çünkü biliyorum ki kazanamayınca diğer senenin sayacı da hızlı akacak 😀@waterman
yok yok bu sene kazanıp gideceğiz hep beraber inşallah :palms_up_together_light_skin_tone: :slightly_smiling_face:
-
@Emre-Kurtulmuş J1 ile gittiyseniz SSN var değil mi sizde? Oraya gittiğinizdeyeni SSN almayıp mevcutu aktif mi ettireceksiniz? Bir de ds260ta o numarayı girdiniz değil mi ssn kısmına
-
@Selly San Franciscoya gidiyoruz, başlangıç için biraz zorlu ama olsun
-
@karaçay evet hazırda SSNim var, yeni kart talep ettim numarayı kullanacağım kartın gelmesine gerek duymadan. Numaramı bildiğim içinde DS260a girdim o numarayı
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Madem ki büyü bozuldu. Benim hazırladığım oregoncuk da şu idi...
Ellerinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly San Franciscoya gidiyoruz, başlangıç için biraz zorlu ama olsun
en zorlu kısımları atlattınız bence bundan sonrası çorap söküğü gibi kolay geçsin umarım. Hayırlı olsun yeni yazıları bekliyoruz sabırsızlıkla :folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face: eşinizle mesleğinizin aynı olması ve güzel bir mesleğe sahip olmanın avantajlarını yaşarsınız umarım :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
@Emrah-Borazan Breaking Bad Yavaş Ve Tempolu Bir Dizi Hocam 1 Ve 2 Sezon Benide Hiç Sarmamıştı Fakat 3.Sezondan Sonra Dizi Açıldı Her An Ne Olucak Diye Beklentiye Girmeye Başladım Bence Sıkılmadan İzle En Geç 4.Sezonda Tempoya Girersin Karakter Gelişimini Çok İnce Eleyip Sık Dokuyan Bir Dizi Olaylar Patlama Noktasına Gelene Kadar Çok Monoton İlerliyor En Basiti Sinek kovaladiklari Bir Bölümleri Dahi Var Ne Diyeyim 😅
-
33 gün 17 saat kaldı…
Gün geçtikçe azalması şakamı bu sayacın 😂😂 -
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
33 gün 17 saat kaldı…
Gün geçtikçe azalması şakamı bu sayacın 😂😂:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Emre-Kurtulmuş siz böyle yazınca kendim gidiyormuşum gibi heyecanlandım umarım her şey gönlünüzce olur çok güzel bir hayat yaşarsınız ve bize tecrübelerinizi aktarırsınız
-
@alendelon aynı şeyi bende düşünüyorum
-
Önümüzdeki başvurar sizce pasaportla mı olur yoksa yine pasaportsuz devam mı eder ona göre ekim ayı için pasaport çıkartmayı düşünüyorum tüm aileme. Ayrıca resmi bir açıklama falan varsa bilgilendirirseniz iyi olur
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
BUGÜN GÜNLERDEN NEW JERSEY !
ellerine sağlık . yazı çok güzel olmuş her zamanki gibi :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
Niyet ettik houston rüyasına herkese iyi Geceler :)

-
@abdsimsek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hayırlı pazarlar herkese, depremde her şeyimizi kaybettik ve forum daha bugün ilk kez aklıma geldi o günden beri. Daha yeni yeni toparlandık. Öncelikle Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.
İnanın hiç bir şeyin değeri yokmuş özellikle para ile alınabilen şeylerin. O günden sonra 6 Şubat sabahından sonra hayata karşı bakışım o kadar değişti ki size tavsiyem sadece her şeyin kıymetini bilin. Yediğiniz yemekten tat alın, çiçek görürseniz koklayın,sevdiklerinizle ailenizle vaktinizi dolu geçirin çünkü ben rehberimden insanlar sildim vefat ettiği için. Eğer hayalinizde gitmek varsa sadece bir çekilişe bağlı kalmayın her yolu deneyin. 88 saniyede hayatımız o kadar değişti ki ; yapmam dediğim bir çok şeyi o günden beri mecbur yaptım. Sağlığınızın kıymetini bilin ve hayatta her an herşeye hazırlıklı olun.Hayırlı pazarlar...
geçmiş olsun. Başınız sağ olsun. Maalesef bu dünya da her şey boş aslında :(
-
@Emrah-Borazan bitti :) ama diğer başlıklara bakamadım henüz :)
-
@Tuna-1 Eylül ayında her yıl olduğu gibi başvuru kılavuzu açıklanır ondan dolayı kılavuz çıkmadan kimseye inanmayın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum