DV2024 Sohbet Odası
-
@Baki-Yılmaz pasaport süresi uzatma diye bir şey yok yeni pasaporta başvurursunuz, niye iki iş yapmak istiyorsunuz size daha da masraflı çıkacak
-
O zaman iyi akşamlarımız da Oregon'dan gelsin :)
Bakalım Oregon'a gidecekler çıkacak mı aramızdan.

-
Arkadaşlar şu ds260 formunda aile bilgi kısmında annenin şuanki değil kızlık soyadı sorulıyormuş doğru mu, videoda görmedim sanki

-
@Lossantosdy sana attığım dosyayı açmadın mı orada açıklaması var eğer açamadıysan tek tek atıyım
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy sana attığım dosyayı açmadın mı orada açıklaması var eğer açamadıysan tek tek atıyım
Dosya bu değil mi?? Ayrıca videoda denk gelmedim böyle bir şeye,, yani varmı yokmu onu merak ettim
-
@ayvalik10 bu kısımla ilgili yer varsa atar mısın nasıl olacak bakayım
-
@Ping-PONG Oklahoma dolaylarından uçakla geçen arkadaşlar aşağılarda bir yerde @Ping-PONG 'u şu şekil görebilir :face_with_tears_of_joy: https://www.youtube.com/shorts/kD6KiUfWY1U
-
@Lossantosdy evet açıklamada yazdığı gibi annenin kızlık soyadı bilgisini yazacaksınız, o belgedeki açıklamalar çok basit aslında stres yapmayın basit düşünerek okuyup algılayın çok kolay doldurursunuz
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy evet açıklamada yazdığı gibi annenin kızlık soyadı bilgisini yazacaksınız, o belgedeki açıklamalar çok basit aslında stres yapmayın basit düşünerek okuyup algılayın çok kolay doldurursunuz
Baba bilgileri normal, tmm ok, anne bilgilerinde soyad kısmı kızlık soyadı yani dimi, artı olarak sormuyor yani dimi, tek soyisim yeri var ve oraya kızlık soyadını girecem?? Umarım doğru anladım ve anlattım :)
-
@Lossantosdy Evet doğru anladınız ve doğru anlattınız sorun yok :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG künefeci olsun künefeci :D gerçi biraz pavyona çeviriyolar artık masaları ama olsun :D
Siz hala bulusamadiniz mi be?
-
@hadi-BE buluştuk buluştuk :D
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Oregon

1930 larda Multmonah ŞelalesiEline sağlık 😊
-
@abrakadabra bı iyi akşamlar da benden gelsin o zaman☺️ ahhh bu şehir 🤍@ayvalik10 katkılarıyla 🙃

-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Evet doğru anladınız ve doğru anlattınız sorun yok :)
:) peki son bir şey daha :) formun sonunda dosya numarasını gir diyor şu 20xxEU olan ama baştaki sıfırları atarak diyor,, ya numaram sıfırla başlıyorsa :)
-
@Lossantosdy herkesin olduğu gibi sizinkide 0la başlayacak zaten, numaranız 1de olsa 35K da olsa 0la başlıyor merak etmeyin
-
İyi akşamlar. Bu hayat bize bir gün bakar elbet. 😊

-
@Favbrave, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir DV2022 talihlisi/talihsizi olarak yerimizi aldık bekliyoruz. Umarım öncelikle maddi gerekçeleri değil mental gerekçeleri olanlara çıkar.
Size mülakat sırası mı gelmedi?
Eğer öyleyse ds 260 formunu daha erken gönderseydiniz sıra gelir miydi acaba. -
@diablo_ercan insan bu manzarayı görünce kendine geçiyor ya
-
@abrakadabra desktop resmim yaptım sağolasın :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum