Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaslar herkese merhabalar,
    Amerika'da 6 yildan beri yasiyorum ve neredeyse Amerika'da ogrenci olmak ile ilgili bir cok detay biliyorum. Bununla ilgili bir videom var bilgilenmek isterseniz. Ayrica gunluk vlog tarzinda eglenceli videolarim var. Ilgilenir ve destek olursaniz cok memnun olurum.
    Simdiden tesekkur edrim 🙂


  • Arkadaslar 6 yildan beri Amerika'da yasiyorum ve ogrenci vizesiyle ilgili neredeyse tum detaylari biliyorum ve bununla ilgili ayrica YouTube kanalimda icerik urettim.
    Ek olarak vlog tarzinda eglenceli video iceriklerim var. Ilgilenir ve destek olursaniz cok memnun olurum. Simdiden tesekkur ederim 🙂


  • @Serkan-Yurekli, içinde söyledi: ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleri

    @DustyBlue Pardon ? $600k degerinde bir sirket sahibi olmak yeter bir kriter mi sizin icin ?

    @Serkan-Yurekli Serkan hocam öncelikle mesajı yazan arkadaş 3 yıl önce yazmış o dediğini. Bahsettiğiniz değere sahip şirket o zamanda var mıydı? O mesajın yazıldığı günden bugüne kadar kaç iş değiştirdiniz? Konuya böyle bakarsak mesaj yazıldığı dönemde haksız bir mesaj sayılmayabilir gibi. Bende avukatlığını yapacak değilim ama yazılma tarihinin gözünüzden kaçtığını düşündüm.

    Başkasını bırakıp kendi fikrime gelecek olursam 🙂
    Sizin videolarınızdan ABDde kendi işini yapmak üzerine fikir sahibi olmuş birisi olarak şirketin değiri değil sıcak nakit getirme oranının kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bunuda sizin videolarınızdan öğrendim. Yani $600k değerinde bir şirket getirisine göre çok iyi bir şirkette olabilir çok kötü bir şirkette olabilir gibi sanki.

    Bu arada ilk Serkan Bey hakkında yazan @DustyBlue nicknameli arkadaşada bi sözüm var. Serkan Bey güncel olarak E2 konusunda da danışmanlığa başladı 🙂


  • bu anıl güler, oğuz, aslan osman filan oraya dil okulu ile gidiyor ama nasıl kalıyor anlamadım. bilen var mı? yıllarcada okula gidilmez ki. iş + okul çok zor olur.


  • @baba-yaga nasıl oluyor kalıyorlar bende anlamıyorum cidden.var bir yöntemi ama söylemiyorlar


  • @fredyjones İşin garip tarafıda o. Bu yöntemler sınırlı. Çok katı kuralları olan şeyler. Ben o tür şeyleri okuyarak uzman oldum. Benim tahminim. Bunlar kızları kandırıp evlenip o şekilde oturma izni alıyorlar ama kolay iş değil. Yaşadığınız eve habersiz gelip bakabiliyorlar. Arkadaşlarınız ve komşularınız ile konuşabiliyorlar. Yıllarca beraber yaşamanız lazım. Amerikalı aynasız ve gökhan o şekilde kaldı. Hatta gökhan bir sıkıntı ile karşılaştı o yüzden asker oldu. Yeşil kartın var ise asker olursan direk vatandaş oluyorsun. normalde 5 yıl bekleme süresi var.

  • ⭐⭐⭐

    @fredyjones nasıl olduğunu söyleyemeyen herkesin aynı yöntemi kullandığını düşünüyorum o da ya kaçak kalmak oluyor ya da iltica oluyor. J1 vs türevi şekilde gittikleri içinde SSNleride oluyor her ne kadar geçerli sayılmasa da var sunabiliyorlar bir yerde gerektiğinde.


  • @Emre-Kurtulmuş Benim tahminim de kaçak çünkü kaçak olarak yaşamak çok kolay. Dediğin gibi ssn var ise uber gibi işlerde çalışabiliryorlar. Ancak iltica konusunu çok araştırdım. O çok zor. İltica edebilmen için ülkende hayati riskinin olması lazım. Türkiye tehlikeli bir ülke olabilir ancak o tür bir tehlike değil. Kuzey kore, ukrayna, çin gibi bir ülkede isen kanıtlayabileceğin ölüm riskin varsa iltica edebiliyorsun.

  • ⭐⭐⭐

    @baba-yaga tahmin ettiğiniz kadar zor değil aslında hiçbir türlü önermem tabii ki o yöntemi ama o çok zor algısı pek doğru değil


  • Son zamanlarda farkettiğim şu oldu, yeni yeni bir çok isim içerik üretmeye başladı. Özellikle youtube shorts videoları bu aralar karşıma çok çıkıyor. Güzel ve sıradan olmayan esprili videolarda görüyorum. Ama bir süre önce bu tip göçmenlik ve yaşam hakkında yayın yapan içerik üreticilerini takip etmeyi bıraktım onun için kim nasıl içerik üretiyor çok farkında değilim. Herkesin bildiği gibi bu bir sezon, bu sezon dönemlerinde daha fazla video üreten çıkacak büyük çoğunluğuda yine bırakacaktır. Sadece bu işte direkt ve dolaylı olarak para kazananlar veya vlog çekmeyi sevenler kalır sanırım. Şu aralar en çok ertucetv nin içerikleri hoşuma gidiyor karşıma çıkarsa genellikle izliyorum


  • @Emre-Kurtulmuş yanlış biliyorsunuz. Bir sürü kanıt gerekiyor. Karışık bir süreci var. Zaten bu youtuberler nasıl iltica edicekki. Ne tür bir ölüm riski ile karşı karşıyalar. Diyelim ki bir kişi gay. Bu kişi bile gidip rahat rahat ben gayim türkiye güvenli bir ülke değil deyip iltica edemiyor. Ölüm riskinin olduğunu kanıtlaması gerekiyor.


  • Sağlık koçu ve spor eğitmeni olan eşimin de kanalını paylaşmak isterim;


  • @kirik kanal harika, devam edin kesinlikle en izlenen kanal olacaktir

  • ⭐⭐

    @Ozan-Okuyanoglu dun 24 lu Heineken aldim 38 dolar tanesi 1.6 dolara geliyor bence gayet ucuz tr de 2 saatlik calisma ile 2 bira bile alinmiyor Burada 2 saatlik calisma ile 24 tane



  • Cogunlukla Delaware uzerine Turk bir Youtube kanali:

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bırakın şu YouTube’a video yapanları birde gerçek Amerika’yı bu video da seyredin . Ben buna imzamı atarım. Tamamen ayrıntılı ve net bir bilgi . Ama yine de bu anlamsız dünyada biraz da olsa anlamı var.


  • Genellikle osman ve rafet isimli iki genç arkadaş denk geliyor youtubede ama sürekli gündelik market vs şeyler anlatıyorlar ufuk açıcı bir konu yok : )


  • @MySea Bu video ile "Neden Amerika'da yaşamak istiyorum" sorusuna daha net cevap buldum. Teşekkür ederim.


  • @MySea Bu videodaki Tahsin Özbek, E2 ye uygun işletme satışı da yapıyor, kendisine yazdım, yazın geldiğimde e2 ye uygun işletme konusunda yardım alacağım. Umarım dolandırıcı değillerdir 🙈 Ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum