DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly evet yarın unganlarda randevumuz 🙏
süper çok yorulmadan kolayca atlatırsınız umarım en kısa zamanda da unganlar deneyimi ardından vize görüşmesi ve ABD ye taşınma serüveni yazılarınızı bekliyoruz :folded_hands_light_skin_tone: :hugging_face: :hugging_face: :hugging_face:
-
@clourpoint not alıyorsunuz dimi :beaming_face_with_smiling_eyes: bende Deleware diyorum . Bu eyaletle ilgili hiç bir bilgim ve fikrim olmamasına rağmen :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam herkese.il plaka geri sayımda 51 California hadi-BE , 50 TEXAS Ranje, 49 diablo_ercan kansas,48 illinois sytahmt, tarafından sunumu yapıldı.hepsininde ellerine sağlık.güzel sunumlar yaptılar. Bu dört eyalet hariç 47 için eyalet isteyen varmı?ben plaka 09 almak,10 u ayvalik10 a, 01 de Rhonster Florida e kabul ederlerse vermek istiyorum. Gc çıktığıda yok bari bu geleneği yaşatalım. Bu konuda sizleri pek isteksiz görüyorum. Biraz canlanın bu geleneği yaşatalım diyorum. siz ne dersiniz?
yeni yazının ne zaman paylaşılması lazım
47 ye yaklasik 3 saat kaldi.
-
Selam herkese.il plaka geri sayımda 51 California hadi-BE , 50 TEXAS Ranje, 49 diablo_ercan kansas,48 illinois sytahmt, tarafından sunumu yapıldı.hepsininde ellerine sağlık.güzel sunumlar yaptılar. Bu dört eyalet hariç 47 için eyalet isteyen varmı?ben plaka 09 almak,10 u ayvalik10 a, 01 de Rhonster Florida e kabul ederlerse vermek istiyorum. Gc çıktığıda yok bari bu geleneği yaşatalım. Bu konuda sizleri pek isteksiz görüyorum. Biraz canlanın bu geleneği yaşatalım diyorum. siz ne dersiniz?
o zaman 3 saat sonra bir yazı mı gelmeli. Tamam ben hazırlıyorum herkes için ok se. Arkadaşlara zaman kazandırmış olayım. Şuan de müsaitim hemen hazırlıyım birşeyler
-
Arkadaşlar hadi herkes bir eyalet seçsin. İlla sizin gideceğiniz eyalet vs olmasına gerek yok:smiling_face: aynen illaki favori eyaletiniz olması gerekmez.maksat heyacan olsun,maksat yeni şeyler öğrenelim
-
@clourpoint not alıyorsunuz dimi :beaming_face_with_smiling_eyes: bende Deleware diyorum . Bu eyaletle ilgili hiç bir bilgim ve fikrim olmamasına rağmen :beaming_face_with_smiling_eyes:
eyaletin ismini bile yanlış yazmışım bilgim o kadar düşünün :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Delaware (DE)
-
o zaman 3 saat sonra bir yazı mı gelmeli. Tamam ben hazırlıyorum herkes için ok se. Arkadaşlara zaman kazandırmış olayım. Şuan de müsaitim hemen hazırlıyım birşeyler
47 günlük 24 saat sayaç içinde bir zamanda olabilir.genelde forum uyeleri aksam yazisiyorlar.aksam saatleri uygun olur.
-
@Selly Teşekkürler efenim :)
-
Yarın da benden Montana gelsin o zaman. Az önce haritayı açıp seçtim. Eyaletle ilgili hiçbir fikrim yok. Bakacağız bakalım :)
-
Iyi pazarlar herkese.
-
@Selly Delaware icin hangi gune istiyorsunuz?
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yarın da benden Montana gelsin o zaman. Az önce haritayı açıp seçtim. Eyaletle ilgili hiçbir fikrim yok. Bakacağız bakalım :)
Yarın degil 3 saat sonra 47 basliyor.istediginiz zaman atarsiniz.montana sizde 47 olarak .
-
Mesaideyim şu anda olmadı gece atarım tamamdır :))
-
47 montana sizde not aldim.kolay gelsin
-
bende aynı şekilde :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
hazırladım birşeuler biraz karışık oldu. biraz ordan biraz burdan ortaya karışık oldu :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@Selly Delaware icin hangi gune istiyorsunuz?
hazırladım birşeyler at dediğiniz de atabilirim :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
diğer arkadaşları da not alabildiniz mi bir önceki sayfada yazdılar.
-
diğer arkadaşları da not alabildiniz mi bir önceki sayfada yazdılar.
51 california hadi-Be/ 50 TEXAS Ranje/ 49 illinois sytahmt/ 48 diablo_ercan kansas/ 47 montana Emrah-Boraza,size 46 uyarmı? -
@Selly @Serap-2 @wolf_of_dragon teşekkürler, cuma akşamı yada cumartesi günü güzel deneyimlerimizi paylaşmış olacağım umarım 🙏
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu çok iyi bi galeri buldum 2. El temiz kar küreme araçları satılıyo alırız birer tane 😂
@sytahmt olur olur hatta beraber gideriz belki iki tane alınca indirim yaparlar kdkkfkfdk
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum