DV2024 Sohbet Odası
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şimdi Tampa , Houston ve Orlando deyince aklıma geldi birden. ORLANDO GÜCÜ diye bir oluşum hatırlıyorum geçen seneki sohbet odasından ne oldu onlara ya pek yazmıyorlar sanki?
Orlando gücü diye bir oluşum vardı hatta @OrlandoGücü gücü diye bir arkadaş da vardı. Şu an Amerika'da.
Unutma bizi @OrlandoGücü 😐
-
@hadi-BE Ne eğlenceli muhabbetler dönerdi geçen sene. Her ne kadar az yazsam da okurdum. Hayırlısıyla gidenler olmuş demek ki ORLANDO GÜCÜ'nden , sevindim. 3 yıldır forumdayım en matrak sene o seneydi sanırım benim için. :D
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE Ne eğlenceli muhabbetler dönerdi geçen sene. Her ne kadar az yazsam da okurdum. Hayırlısıyla gidenler olmuş demek ki ORLANDO GÜCÜ'nden , sevindim. 3 yıldır forumdayım en matrak sene o seneydi sanırım benim için. :D
Hey gidi yıllar heeey 😂
-
@hadi-BE Çok yaşlandık çoook :D
-
Rabbim canı gönülden isteyene, dileyene gerçekten oraya gidip eşiyle çocuğuyla yuva kurmak isteyenlere nasip etsin. Aylardır, yıllardır heyecan hiç gitmiyor. Çok istiyoruz. Hayalimiz.. inşallah isteyene ve gidecek olana çıkar..
-
@sezgisarikas Bekarlar ne yapsın olmaz böyle :D Şaka bir yana inşallah çıkar hepimize
-
@çakıl, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje teksasdayken bunları okumak güzel oldu darısı isteyen herkese
@çakıl ne zamandır yoktun nasıl gidiyo hayat herşey yolundadır umarım ☺️
-
@Ranje @OrlandoGücü Bizde isteriz orlandoya gitmeyi ;)
-
@Simge-Kutlu saol iyiyiz houston daha iyi geldi bize burada göçmen daha çok oldugu için işler biraz daha kolay ilerliyor
-
Yine Chicago yine hüsran coh kötü coh yeğenim hedef2023 burda kurulu bir düzenimiz var yeğenim hüloloğğğğğğ
-
Bu şehri bi sevemedim ayarlarımı bozuyor 😂
-
@dytmelek Gercekten adiniza cok sevindim,gecen seneden hatirliyorum sizi umarim hersey gonlunuzce olur ve hersey yolunda gider basarilar diliyorum cok sevindim adiniza tekrardan :clapping_hands:
-
Günaydınlar Efenim
-
@Ranje inşallah sanada çıkar :)
-
Günaydınlarrr
-
Günaydınlar efenim iyi hafta sonları :statue_of_liberty:

-
@Furkan-Aydın green kartın erkenden gelmesinin bir avantajı yok. Asıl SSN numaranın erken gelmesi gerekiyor. SSN için de 21 gün bekleyeceksin ondan sonra ofislere gidebilirsin. Çünkü 21 gün öncesinden gidersen bekle diye seni dışarı buyur edecekler. Green kart için zaten vizen 1 yıl geçerli ondan green kart vizen senin her yerde seni green kartlı olduğunu belirtiyor zaten kaldı ki green kartın basılması için Türkiye de yada amerika da para ödemek gerekiyor. Ancak Türkiye de ödediğin zaman bazı kişilerin sisteme geçiyor bazıların da çok geç geçiyor. Bence amerika da ödemek çok daha sağlıklı olur. 220 dolar ödeyeceksin.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydınlar efenim iyi hafta sonları :statue_of_liberty:

@Emrah-Borazan bugün de yeşile boyanmış göl için kadeh kaldıralım 😅
-
@ErdalK tamam bu akşam buna içelim seni mi kiracagim :))
-
@ardaktas olmuyor orada farklı eğitimlerden ve sınavlardan geçiyorsunuz sonrasında olabiliyor ancak her eyalete göre baro var ve sınavları da epey zor bilginize mesela New York barosu..
Her ne kadar geçme oranı yüksek gibi görünse de; New York Eyaleti Baro Sınavı, ABD'deki en zorlu eyalet barosu olarak bilinmektedir. Kullanılan metodoloji nedeniyle tartışmasız en zor olanlardan biridir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum