DV2024 Sohbet Odası
-
@Ranje teksasdayken bunları okumak güzel oldu darısı isteyen herkese
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hukuk mezunlarına ABD de yüksek lisans öneriyorlar genelde. Yasalar farklı olduğu için en kısa yoldan denklik böyle oluyormus diye bir yerlerde görmüştüm tam hatırlamıyorum
Türkiye de avukat olan kişiler Amerika da bir üniversiteye yazılıp yüksek lisans yapıyor ardından bir sınava giriyorlar ve sınavdan geçenler genellikle %38 civarında oluyormuş çoğu kalıyor yani ama geçerseniz avukat olabiliyorsunuz
-
@ErdalK tam hatırlamıyorum demiştim :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK tam hatırlamıyorum demiştim :))
Benim hanım avukat olunca onu bu sürece ikna etmek için epey araştırmıştım ordan aklımda kaldı 😅
-
@çakıl Hayırlı olsun. Teşekkür ederim , umarım bu kişilerden biri de ben olurum :D .
-
@çakıl hayırlı olsun darısı bize artık
-
Şafak Muş 49 Nasipse 6 Mayıs 19:00 Buradayız Bir diğer Başlıkta @DV2024 Mülakat Deneyimleri ;)
-
Time dergisine göre 2023 ün en iyi şehri Tampa siz daha buralarda yok Chicago yok Houston yok Orlando diyin peh.
-
Şimdi Tampa , Houston ve Orlando deyince aklıma geldi birden. ORLANDO GÜCÜ diye bir oluşum hatırlıyorum geçen seneki sohbet odasından ne oldu onlara ya pek yazmıyorlar sanki?
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şimdi Tampa , Houston ve Orlando deyince aklıma geldi birden. ORLANDO GÜCÜ diye bir oluşum hatırlıyorum geçen seneki sohbet odasından ne oldu onlara ya pek yazmıyorlar sanki?
Orlando gücü diye bir oluşum vardı hatta @OrlandoGücü gücü diye bir arkadaş da vardı. Şu an Amerika'da.
Unutma bizi @OrlandoGücü 😐
-
@hadi-BE Ne eğlenceli muhabbetler dönerdi geçen sene. Her ne kadar az yazsam da okurdum. Hayırlısıyla gidenler olmuş demek ki ORLANDO GÜCÜ'nden , sevindim. 3 yıldır forumdayım en matrak sene o seneydi sanırım benim için. :D
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE Ne eğlenceli muhabbetler dönerdi geçen sene. Her ne kadar az yazsam da okurdum. Hayırlısıyla gidenler olmuş demek ki ORLANDO GÜCÜ'nden , sevindim. 3 yıldır forumdayım en matrak sene o seneydi sanırım benim için. :D
Hey gidi yıllar heeey 😂
-
@hadi-BE Çok yaşlandık çoook :D
-
Rabbim canı gönülden isteyene, dileyene gerçekten oraya gidip eşiyle çocuğuyla yuva kurmak isteyenlere nasip etsin. Aylardır, yıllardır heyecan hiç gitmiyor. Çok istiyoruz. Hayalimiz.. inşallah isteyene ve gidecek olana çıkar..
-
@sezgisarikas Bekarlar ne yapsın olmaz böyle :D Şaka bir yana inşallah çıkar hepimize
-
@çakıl, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje teksasdayken bunları okumak güzel oldu darısı isteyen herkese
@çakıl ne zamandır yoktun nasıl gidiyo hayat herşey yolundadır umarım ☺️
-
@Ranje @OrlandoGücü Bizde isteriz orlandoya gitmeyi ;)
-
@Simge-Kutlu saol iyiyiz houston daha iyi geldi bize burada göçmen daha çok oldugu için işler biraz daha kolay ilerliyor
-
Yine Chicago yine hüsran coh kötü coh yeğenim hedef2023 burda kurulu bir düzenimiz var yeğenim hüloloğğğğğğ
-
Bu şehri bi sevemedim ayarlarımı bozuyor 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum