DV2024 Sohbet Odası
-
En çok gitmeyi istediğim eyalet olur kendilerii
-
Arkadaşlar, yanlış anlamayın ama telegram olayı bu sitenin yapımcılarına sizleri biraraya getiren bilgilerini paylaşan destekleyen bu insanlara karşı yanlış bir yaklaşım.
Zaten bir sohbet odası var ve hepiniz zaten burada tanıştınız. Telegram da yapıp burada yapamayacağınız şey nedir?
-
@hadi-BE çok pahalı olmasa ilk tercihim olurdu kesin
-
@hadi-BE çok güzel olmuş.Bu satten sonra top sende.her gün paylaşımlarını bekliyoruz.:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE çok pahalı olmasa ilk tercihim olurdu kesin
Evet, ilk başlangıç olarak bizim için pahalı ama hayallerde para geçmiyor be. En güzelini kuralarım. 😊
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE çok güzel olmuş.Bu satten sonra top sende.her gün paylaşımlarını bekliyoruz.:beaming_face_with_smiling_eyes:
Yok, yazının sonunda da yazdığım gibi. Ben sıramı saldım. Gerisi sende ve sizde. Mesela senin memleket neresi? Sen de orayla alakalı bir şeyler bul. 😁
-
@hadi-BE ilk şoku atlatalim da sonra neden olmasın :))
-
@hadi-BE Ah be :D tam Texas için yazıyordum ki senin iletiyi gördüm nasip yarına inşallah
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar, yanlış anlamayın ama telegram olayı bu sitenin yapımcılarına sizleri biraraya getiren bilgilerini paylaşan destekleyen bu insanlara karşı yanlış bir yaklaşım.
Zaten bir sohbet odası var ve hepiniz zaten burada tanıştınız. Telegram da yapıp burada yapamayacağınız şey nedir?
Herhangi bir art niyetim bulunmuyordu grubu açarken birileri GC açıklandığı gün ortalık karışıyor foruma girilmiyor birbirimizi kaybetmeyelim telegram kanalı kursun birileri demiş bende kurup link attım bir kaç ay sonrası için şimdiden toplanılsın diye tamamen bu amaçla kuruldu eğer aksi bir durum söz konusu ise kapatabilirim, orada birşey yazıldığında anlık bildirim geliyor buraya girince görüyoruz yazılanları o amaçla yaptım
-
@hadi-BE ilk şoku atlatalim da sonra neden olmasın :))
Ahhhh ahhh. Vala bir gün üzüm suyu eşliğinde sabahlayıp dertleşmek lazım.
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE Ah be :D tam Texas için yazıyordum ki senin iletiyi gördüm nasip yarına inşallah
Hehehe. O zaman yarın sıra sende 😊
-
@Ranje tamam yarın sendeyiz TEXAS benimde favori eyaletim.güzel bir sunum bekliyoruz senden.kolay gelsin
-
@hadi-BE ben birazdan başlıyorum :)) üzüm suyu değil ama olsun :)
-
Afiyet olsun 😊
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herhangi bir art niyetim bulunmuyordu grubu açarken birileri GC açıklandığı gün ortalık karışıyor foruma girilmiyor birbirimizi kaybetmeyelim telegram kanalı kursun birileri demiş bende kurup link attım bir kaç ay sonrası için şimdiden toplanılsın diye tamamen bu amaçla kuruldu eğer aksi bir durum söz konusu ise kapatabilirim, orada birşey yazıldığında anlık bildirim geliyor buraya girince görüyoruz yazılanları o amaçla yaptım
Orada muhabbeti koyultup bizi unutmanızdan korkuyorum. Unutmayın bizi. Buraya 5 yazıp oraya 1 yazın 😁
-
Son 10 dk kaldı heyecan var mı 😂
-
@hadi-BE ohhh bee işte bu :star-struck:
-
@Ping-PONG isteyen gelir istemeyen gelmez. Senin mantığına uymuyor diye başkalarının yaptığı yanlış olduğu anlamına gelmez. Ama senin de fikrine saygı duyarım o ayrı. Tercih meselesi. Sen onu tercih edersin başkası başka bir şeyi. Amerika'ya gitmeyi tercih etmeyene niye gitmiyorsun yada gitmek isteyene neden demiyorsak yine aynı mantıkla bunu da sorgulamak bence ilginç.
-
@hadi-BE ben her yere yeterim siz yeterki buralarda olun :))
-

yarın için ikinci eyalet texas şafak 50 -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Orada muhabbeti koyultup bizi unutmanızdan korkuyorum. Unutmayın bizi. Buraya 5 yazıp oraya 1 yazın 😁
Orda da burdan fazla muhabbet dönmüyor zaten sadece anlık bildirim olduğu için anlık cevap verebiliyoruz yazılanlara burda da girdikçe toplu cevap veriyorum peşpeşe bir sürü ileti girmiş oluyorum 😂 e sizde gelin telegram'a
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum