DV2024 Sohbet Odası
-
Bayadır yazmıyordum. Selamlar
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Foruma gel dedim geleyim dedi kaldı öyle :)) gelir bir ara belki yarın hallederim :)
Bende söyledim tamam kayıt olurum dedi kaldı öyle 😂 ben tekrar bastırayım da kayıt olsun foruma en azından hem sizin eşiniz hem benim eşim için ikna timi çalışması olsun 😂 @Selly ve eşi ile bir buluşma organize edecektik 1-2 hafta önce olmadı sonrasında da ben epey üşüttüm hastayım öyle kaldı iyileşince buluşma için tekrar arayacağım kendisini çünkü zaman yaklaşıyor ve ikna çalışmaları başlaması gerekiyor 😂
-
@Emrah-Borazan isteyen olursa the mentalist indirme linklerini veririm
-
@ayvalik10 bana gönder valla 3-4 kere izledim ama tekrar izleyebilirim çok iyi dizi.
-
@ErdalK benim eşim ikna olmuş vaziyette zaten sen eşini aramıza getir ki ikna edelim :))
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu biz o ara çekirdek grubumuzla telegramda takılırız site rahatlayınca geliriz bakarız ne olmuş ne bitmiş siteden yasaklanmamaya çalışarak cevaplar vermeye çalışırız falan filan :)
Cidden yeşilkart forum diye bir grup açsanız telegramda, olaki dediğiniz gibi site çöktü falan, birbirimize oradan ulaşırız
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ya bu deveyi güdeceğiz, ya bu diyardan gideceğiz arkadaşlar. Hayvan bakım maliyetleri malum, yem fiyatları almış başını gitmiş ben deveyi sattım 😂 Mecburen bu diyardan gitmek kaldı
Müthiş bir yaklaşım 😂
-
@ErdalK abi köprüye gidene kadar 15 tane yan yoldan bağlantı oluyor, onun haricinde köprüye girmeden 4 şerit yoldan gidiyorsun tam köprü ağzında şerit sayısı 5 oluyor gişelerden geçince gene 4 şeride düşüyor :D millet orda da birikiyo :D ben işim gereği sürekli trafikte olduğumdan dolayı artık köprü trafiği diye bi kavram kalmadığını gördüm :D
Birde köprü üzerinde ağır ağır gidenler var boğaz havası almak için 😂
-
@ErdalK benim eşim ikna olmuş vaziyette zaten sen eşini aramıza getir ki ikna edelim :))
Bugün tekrar açayım konuyu bakalım nolacak en son çare onun maili ile bir hesap açıp tüm iletiler için mail bildirimi varsa açacağım ki mecbur kalsın foruma gelmeye 😂
-
@ErdalK onlar ayrı bi mevzu zaten 😂
-
@ErdalK onlar ayrı bi mevzu zaten 😂
Arabalı vapurla geç o zaman karşıya deniz havası alacaksan dimi yani şeridi kitliyorlar birde 🙄
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu biz o ara çekirdek grubumuzla telegramda takılırız site rahatlayınca geliriz bakarız ne olmuş ne bitmiş siteden yasaklanmamaya çalışarak cevaplar vermeye çalışırız falan filan :)
Cidden yeşilkart forum diye bir grup açsanız telegramda, olaki dediğiniz gibi site çöktü falan, birbirimize oradan ulaşırız
https://t.me/+Z3zHWX99ynkxODI8
Paylaştığım link üzerinden gruba katılabilirsiniz 😏
Hadi gelmiyo musunuz? 😂😂😂
-
@tolgasatir anlaştik 😉
-
Selamlar herkese, amerika hakkında video çekmeyi planlıyorum. Önerileriniz var mı?
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz bir yandan da blue TV de last of us izlemeye çalışıyorum. Ortaya karışık devam :))
film önerisi : Tag , Red Notice , The Old Guard , 6 Underground
Dizi Önerisi : Outlander , Lucifer , Emily in Paris , Bridgerton , Queen of the South , (La Casa de Papel i izlemeyen kalmamıştır sanırım)
Çoğunu izledim izlemediklerimi listeye aldım teşekkürler :)
@Emrah-Borazan valla biz de izleyecek hiç bi şey bulamıyoruz bir efsaneye geri döndük (Lost 🙈) en son ilk oğluma hamileyken izlemiştik şimdi gene izlemeye başladık 😄
-
@bezelye valla benim en çok izlediğim market alışveriş videosu 😂 zaten Amerika’ya gidip çekmeyenin Green Card’ı iptal oluyomuş diye duydum. Ben izlerim en azından market videosunu 😂
-
@Simge-Kutlu lost çok bozdu 😂
-
@Simge-Kutlu lost çok bozdu 😂
@sytahmt shahajakakak sorma sorma 😄
-
@sytahmt 😂😂 market/ alışveriş videoları bir zorunluluk. Teşekkür ederim
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir anlaştik 😉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum