DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly önemli konu lezzetinden ziyade doyurucu oldu mu benim için önemli nokta orası aslında

-
-
@diablo_ercan 6 Yıl Bekleyene GK çıkma şansı çok yüksekmiş

-
@diablo_ercan bu ok zehirli işte atmayın bunu

-
GC açıklandığı gün muhtemelen çoğumuz sabahlayacağız forumda kimse kimseyi kaybetmez korkmayın
-
@ytrbilgisayar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan 6 Yıl Bekleyene GK çıkma şansı çok yüksekmiş

abi keşke hiç beklemeden çıksa da hepimiz hayallerimize kavuşsak ama nerdeee. iyimser davranmaya çalışıp evrene olumlu pozitif mesajlar gönderiyoruz falan

-
@sytahmt forum o gün 503 404 hatası veriyor
ama açıklandığı gün sabahlayacağımız kesin 
-
@waterman ben o güne kesin yıllık izin falan yazdiririm o stresle çalışamam :))
-
@Simge-Kutlu zaman yaklaşsın kurtarma sandalı diye telegram grubu kurucam
forum bir süre çevrimdışı oluyor aşırı yoğunluktan. -
@sytahmt ya şöyle bir durum var dürüst olmak gerekirse, eğer çıkmaz ise ben bir süre uzaklaşıyorum, buraya gelip ya gitmeyecektim ama öylesine başvurdum çıktı gibi bir sürü tip düşüyor katlanamıyorum.
-
@waterman pasaport şartı olmadığından başvuran çok olduğu için yoğunluktan kontrol edemeyeceğiz diye düşünüyorum. sabah bakmak en iyisi.

-
@diablo_ercan geçen sene açıklandığında bir avm deydim. tam açıklandığı dakikalarda bir tane trendyol kuryesi elinde yemek poşetleriyle çıktı çıktı diye bağıra bağıra gitti soramadım ama muhtemelen GC dı o dakikalarda başka ne denk geldi bilemedim.
-
Bekleyen herkese hayirli sonuclar diliyorum allahtan
-
@diablo_ercan bizde sabahlarız :))
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman pasaport şartı olmadığından başvuran çok olduğu için yoğunluktan kontrol edemeyeceğiz diye düşünüyorum. sabah bakmak en iyisi.

Sabaha kadar ben ölürüm meraktan

-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Sabaha kadar ben ölürüm meraktan

hiç gerek yok biraz daha heyecan olsun

-
@Emrah-Borazan abi sen sonuçların açıklandığı gün https://www.youtube.com/shorts/Qurb_bLq-pk
-
@waterman birbirimizi teskin ederiz burada. Destek oluruz :)) yapacak birşey yok halledeceğiz bir şekilde (inşallah stresten içip içip sarhoş olmam:)))
İmzana hastayım bu arada çok güzel bir söz söylemeden edemedim :))
-
@diablo_ercan kahkaha attırdın valla ben aynı aynı

-
@Emrah-Borazan öyle oluyor zaten
DV2025 sohbet odasını açan ilk ileti için totem yapıyor
böyle ufak ufak moral bozuntusuyla uzaklaşanlar pıtır pıtır toparlandıkça geri geliyor falan 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum