DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan kar küremek gibisi var mı be :D :P ama 3-5 kereden sonra videodaki kişiye dönüşebilirim :D
-
@Emrah-Borazan Bizde bir ara fena sarmıştık, azalttık bölünmeden izliyoruz ☺️ iyi seyirler bazen çok iyi gelebiliyor
-
@diablo_ercan sesli güldüm :))))
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu olmaz ama oldu da kazanamadık dv2025 sohbet odasından devam edilir ama etmeyelim bence dv2024 aşamaları, sayılarla dv2024 odalarından devam edelim daha iyi :))
@Emrah-Borazan sonuçlar açıklanmadan önce konuşalim karar verelim de birbirimizi kaybetmeyelim sonra forum ailesi olarak 🤭
Bi zahmet bize özel bir oda açsınlar artık dimi 😅
@Lossantosdy hiç ya aciversinler 😄
-
@Simge-Kutlu selamlar o zaman oralara...
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu yok yok bendesiniz o gün :)
@tolgasatir 😌😌
-
@nilfersev, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu selamlar o zaman oralara...
@nilfersev biz de selam ediyoruz ☺️
-
@Selly önemli konu lezzetinden ziyade doyurucu oldu mu benim için önemli nokta orası aslında 😂
-
https://www.instagram.com/p/CpxMDzBjCug/ :star-struck:

-
@diablo_ercan 6 Yıl Bekleyene GK çıkma şansı çok yüksekmiş ;)
-
@diablo_ercan bu ok zehirli işte atmayın bunu 😂
-
GC açıklandığı gün muhtemelen çoğumuz sabahlayacağız forumda kimse kimseyi kaybetmez korkmayın
-
@ytrbilgisayar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan 6 Yıl Bekleyene GK çıkma şansı çok yüksekmiş ;)
abi keşke hiç beklemeden çıksa da hepimiz hayallerimize kavuşsak ama nerdeee. iyimser davranmaya çalışıp evrene olumlu pozitif mesajlar gönderiyoruz falan :D
-
@sytahmt forum o gün 503 404 hatası veriyor 😅 ama açıklandığı gün sabahlayacağımız kesin 😅
-
@waterman ben o güne kesin yıllık izin falan yazdiririm o stresle çalışamam :))
-
@Simge-Kutlu zaman yaklaşsın kurtarma sandalı diye telegram grubu kurucam :D forum bir süre çevrimdışı oluyor aşırı yoğunluktan.
-
@sytahmt ya şöyle bir durum var dürüst olmak gerekirse, eğer çıkmaz ise ben bir süre uzaklaşıyorum, buraya gelip ya gitmeyecektim ama öylesine başvurdum çıktı gibi bir sürü tip düşüyor katlanamıyorum.
-
@waterman pasaport şartı olmadığından başvuran çok olduğu için yoğunluktan kontrol edemeyeceğiz diye düşünüyorum. sabah bakmak en iyisi. 😅
-
@diablo_ercan geçen sene açıklandığında bir avm deydim. tam açıklandığı dakikalarda bir tane trendyol kuryesi elinde yemek poşetleriyle çıktı çıktı diye bağıra bağıra gitti soramadım ama muhtemelen GC dı o dakikalarda başka ne denk geldi bilemedim.
-
Bekleyen herkese hayirli sonuclar diliyorum allahtan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum