DV2022 Bekleme Odası
-
@Bahadır-Kükrer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar 2 yıl sonra neredeyse ilk defa yazıyorum iskenderun 17 bölük bende yemin töreni sonrası 15 gün şöför eğitimine kalmıştım yıl 2003/3
Vaay, Cumhur Yüzbaşı senin zamanında da vardı ve Alay Komutanı Dursun Çiçek idi muhtemelen. Ben 2002/4 olduğuma göre sen benim Bastonum mu oluyorsun? Neydi o hiyerarşi unuttum... :)
-
Herkese merhaba,
Oncelikle sorularima geri donus yapacaklar icin simdiden tesekkur ederim. Tam olarak hangi gruba yazmam gerektigini bilemedigim icin sorularimi en guncel olanda paylasmak istedim, yonlendirme alabilirsem memnun olurum.2016 kasim ayinda basvuru yaptim, 2017 mayis’ta talihli oldugumu ogrendim ve 27 Mayis 2018 tarihinde greencard sahibi oldum. 2016 eylul ayindan beri fiziksel olarak amerika’da ikamet ediyorum. 2023 mayis sonu greencard’li olarak 5.senemi doldurmus bulunacagim. Istenilen sartlar konusunda su ana kadar herhangi bir problemim bulunmuyor fakat merak ettigim nokta vatandaslik basvurusu surecini tam olarak nasil ve nereden yapacagim. Bu surec boyunca, oncesinde ya da sonrasinda tamamen Amerika’da bulunmam gerekiyor mu ? Duydugum kadariyla 5 senenin bitimine 2-3 ay kala basvuru surecini baslatabilecegimiz gibi bir bilgi var, bu dogru mudur ? Onun disinda vatandaslik sureciyle ilgili tam olarak hangi yolu izlemem gerekiyor ? Simdiden cevaplar icin tesekkurler.
-
@johnserim, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese merhaba,
Oncelikle sorularima geri donus yapacaklar icin simdiden tesekkur ederim. Tam olarak hangi gruba yazmam gerektigini bilemedigim icin sorularimi en guncel olanda paylasmak istedim, yonlendirme alabilirsem memnun olurum.2016 kasim ayinda basvuru yaptim, 2017 mayis’ta talihli oldugumu ogrendim ve 27 Mayis 2018 tarihinde greencard sahibi oldum. 2016 eylul ayindan beri fiziksel olarak amerika’da ikamet ediyorum. 2023 mayis sonu greencard’li olarak 5.senemi doldurmus bulunacagim. Istenilen sartlar konusunda su ana kadar herhangi bir problemim bulunmuyor fakat merak ettigim nokta vatandaslik basvurusu surecini tam olarak nasil ve nereden yapacagim. Bu surec boyunca, oncesinde ya da sonrasinda tamamen Amerika’da bulunmam gerekiyor mu ? Duydugum kadariyla 5 senenin bitimine 2-3 ay kala basvuru surecini baslatabilecegimiz gibi bir bilgi var, bu dogru mudur ? Onun disinda vatandaslik sureciyle ilgili tam olarak hangi yolu izlemem gerekiyor ? Simdiden cevaplar icin tesekkurler.
27 mayıs 2023’e 89 gün kala, online olarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Tüm sorularınızın cevabı aşağıdaki konuda mevcut. Konuyu okuduktan sonra sorunuz olursa, aynı konu başlığından sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization?page=1
-
@ibrahimasar evet abi dursun çiçek alay komutanıydı.P. torunun oluyorum :)
-
@ibrahimasar yüzbaşıyı hatırlamıyorum.Görürsem belki hatırlarım.....
-
@Bahadır-Kükrer Hatırlamıyorsan görmemişsindir. Tayin olmuştur belki senin zamanına kadar. Çünkü orda olsa mutlaka bilirdin :) Deli dehşet bir adamdı..
-
5 senelik gun dolumu konsolosluktaki appointment gunu pasaporta basilan damgadaki greencard tarihi mi yoksa fiziksel olarak greencardi aldigimiz tarih olarak mi baz aliniyor ?
-
@johnserim, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
5 senelik gun dolumu konsolosluktaki appointment gunu pasaporta basilan damgadaki greencard tarihi mi yoksa fiziksel olarak greencardi aldigimiz tarih olarak mi baz aliniyor ?
Amerikaya ilk giris yaptiginiz tarih. Zaten Green Card'in uzerinde o tarih yazacak.
-
Abd ye haziran temmuz gibi girebilmek için (TR de okulların kapanmasını beklemek amacıyla) ds260- evrakların gönderilmesi-mülakat tarihi vs tarihlerde bir ayarlama yapabiliyor muyuz yoksa akışına mı bırakıyoruz?
-
@bismail sal kendini gerisi gelir😃
-
Bu ileti silindi! -
@tolgasatir Adam avukat degil yada baska bir kurum adina konusmuyo ki, bir arkadasi ile sohbet eder sekilde program yapmis. ABC danismanlik sirketi sozcusu olsa dedigin dogru
-
Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum