DV2024 Sohbet Odası
-

floridanın ekonomisi o kadar iyiki reşit olan alligatorler atv satın alıp sürebiliyor aynı atv trde 200 bin tl türk genci napsın şimdi -
@sytahmt çok iyi fikir bence de pahalı mıdır kim yapar hemen yapılmalı bence :)
-
@goldendragon:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: karşıma çıkan ilk görüntünün bu olacağı aklıma gelmezdi
-
@Ekto-Oktan allah başka rahatsızlık vermesin :)
-
@ilkerkaynar90 hayır uykudan uyanmadım olmaz xksmdmmd
-
@debbieLA77 o kadar yazılımcımız var içerde illa biri halleder ya çok da pahalı olacağını sanmıyorum
-
Günaydın gününüz aydın olsun. Bir gün daha yaklaştık diyelim o zaman. 6 mayıs geldiğinde Rafet El Roman'dan Amerika şarkısını dinlemek dileğiyle 😅
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın gününüz aydın olsun. Bir gün daha yaklaştık diyelim o zaman. 6 mayıs geldiğinde Rafet El Roman'dan Amerika şarkısını dinlemek dileğiyle 😅
Amerika da canli dinledik o sarkiyi rafetten :) cok kotu calmislardi :)
-
@semavi Kadir bey o şarkı eşliğinde sizden araba almak dileğiyle :))
-
@semavi ahah 😅
-
kaldı 55 gün : )
-
Ciddi ciddi artık son düzlüğe girdik. Herşey netleşmeden cok plan yapmak istemiyorum ama beraber ev tutabileceğimiz ev arkadaşı varmı 😅
-
@waterman koloni gibi gidip bir siteyi kapatmamız yok mu peki :)))
-
@Emrah-Borazan yesilkartforum sitesi 😅
-
@waterman valla yakıştı :)))
-
Başvuru yaptığım günden beri ilk defa bugün sonuçlar hakkında gerilmeye başladığımı hissettim :D :\ Sonuçlar açıklanmadan önce tabii insanda bir rahatlık oluyor, bir umut oluyor daha doğrusu fakat zaman yaklaştıkça o rahatlık kayboluyor acabaya dönüyor
-
Çok isteyen herkese çıksın. Gitmeyecek olanlara çıkmasın:)
-
Herkese iyi pazarlar hepimize bol sans
-
pazar sabahından günaydın arkadaşlar
-
@waterman eğer çıkarsa ev arkadaşı olabiliriz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum