DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ömrümüz burada çürüyor ama 🤕😤
Kader kısmet 🤷♀️
Öyle 😕
-
@Sea efenim öncelikle greencard başvurunuzu hiç bir şekilde kontrol edemezsiniz şurası yanlış veya doğru mu kontrolü yoktur.
resimdeki ekranı gördüyseniz başvurunuz tamamlanmıştır. ve elinizde comfirmation numberınız da vardır.

-
@Sea o yüzden çok kafaya takmamalı :) olursa olur olmazsa muhabbete devam :)
-
@Lossantosdy hiç şüpheniz olmasın Efenim :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea :crying_face: çok kafiyeli oldu bu
Sırasıyla, Askerlik-İş arama-Aile gecindirme derdi, emeklilik ugraşı yani ölene dek sıkıntı.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy yeni videosu çekilecekti beklemek en iyisi :D günceli daha işe yarar.
Tmm bende en yenisini istiyorum zaten 😂 pratik yapmam lazım, anca ezber yaparız 😅
yenisi daha yapılmamıştır bekleyeceğiz :D
-
@diablo_ercan evet çok teşekkür ederim ,aynı bu şekilde görünüyor 🙂🙂
-
@Sea Yani günümüzde bu döngüden çıkabilen az insan var ayrıca orada da aynı döngü olabilir aradaki tek fark emeğinin karşılığını alabilmek ve daha iyi hayat şartlarına sahip olabilmek bence.
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea Yani günümüzde bu döngüden çıkabilen az insan var ayrıca orada da aynı döngü olabilir aradaki tek fark emeğinin karşılığını alabilmek ve daha iyi hayat şartlarına sahip olabilmek bence.
Kesinlikle öyle, çok ayrıntıya girmemeyim ülkede asfalt,yer bile yamuk yumuk 😅😅
-
sohbet güzel devam :D

-
@diablo_ercan !
Ameriga bizi gisganiyor -
@Sea haahhaahah bu iyiydi :D
-
@diablo_ercan yalnız araba çok iyiymiş :))
-
@diablo_ercan hele o 'single family house' lari varya ölüyorum bitiyorum onlara !

-
@Sea Arka bahçesi mümkünse havuzu olan yoksa da sorun değil. Buna benzer bir ev herkesin hayali :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@diablo_ercan yok arkadaş, Coğrafya herşey hakikaten herşey
Hayatın her alanında fark ediliyor bu -
@Sea herkesin hayallerinden biri :D
-
@Sea arkadaşlar gerekli cevapları vermiş sana tavsiyem bu sayfanın ilk sayfasını oku orda epey detaylıca bilgi var içine sinmez ise sağ üstte arama alanı var oradan arama yaparsan emin ol her konu ile ilgili bir bilgi var. Tamam soru sormayın demiyoruz ancak bunlar çok temel sorular :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sea arkadaşlar gerekli cevapları vermiş sana tavsiyem bu sayfanın ilk sayfasını oku orda epey detaylıca bilgi var içine sinmez ise sağ üstte arama alanı var oradan arama yaparsan emin ol her konu ile ilgili bir bilgi var. Tamam soru sormayın demiyoruz ancak bunlar çok temel sorular :)
Sen sus.
Basimiza aslan kesildin.
Ben seninle kumda oynicam. -
Ayy bayılajam hâlâ 61gün diyor, ne 60mış yav bitmedi gitti 😅😅
1 haftaya yakın bir süre, sürünerek evde hasta yatınca 60 lı son günleri kaçırdım ben 56 ya düşmüş :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum