DV2024 Sohbet Odası
-
Eşim için 30 aralıkta pasaport müracaatı Yaptık ama halen basılmadı. 2 ayı geçti. Nasıl olacak böyle. Hızlandırmanın yolu yokmu.
-
@kugutex Aralık ayında başvuranların hepsinde aynı sorun yaşanıyor. Eğer aciliyetiniz varsa 199 u arayıp aciliyet belirtmeniz halinde (kanıt isteyebiliyorlar) hizlandiriyorlar.
-
@kugutex Twitter üzerinden @nvi adresine seyahate çıkacağım pasaporta acil ihtiyacım var vb bir Tweet atarsanız dm üzerinden size geri dönüş yaparak bilgilerinizi alıyorlar ve işlemlerinizi hızlandırıyorlar.
-
Günaydınlar efenim mesaisi başlayanlar kolay gelsin..
🥰 -
Günaydınlar
-
Günaydınlar Efenim
-
-
@ayvalik10 bak bunlar çok mantıklı işte. Hele alışveriş merkezlerine yakın oturuyorsan tadından yenmez

-
Günaydınlaar
-
Günaydınlar güzel insanlar çok güzel bir gün olsun :))
-
@kugutex 7 şubatta eşimin randevusu vardı bugün basıldı olarak gördüm E-Devlette
-
Günaydınlar efenim güzel günler loading..

-
Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim foruma, çok inanılmaz bir koşturmaca halindeyiz, ama neler konuştunuz neler kaçırdım deli gibi merak ediyorum

Bu arada 57 gün kalmış hiç farkında değilim zaman nasıl geçiyor. Yakında buraya ABD den yazacağım inşallah
Tekrar görüşmek üzere
️
️ -
@dytmelek hadi inşallah bakalım. (Klasik cümle ve temenni: )) Siz gidin kendinizi kurtarın sonra da bizi kurtarirsiniz :)))
-
Günaydınlar, Şuan Almanya için havaalanındayım burada böyle heyecan yapıyorsam Amerika'yı düşünüyorum heyecandan ölürüm falan herhalde 🫣
-
Günaydınlar herkese, greencardı bu kadar anlamlı yapan burada tanıdığım o güzel insanlarla birlikte bir gelecek kurma hayali iyiki varsınız forum seviyorum hepinizi !
-
-
@yenihayaletadam guten tag
-

Kurduğum hayallere yağmurlu bir hava ekleyince içim kıpır kıpır oluyor sizde de böyle mi ?
-
@yenihayaletadam Bu heyecanların keyfini çıkar iyi tatiller

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum