DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim geçen youtubda bi aarkasaş 19 yaşomda green mülakatonda ap ye kalmoş ssponorluk istemişler ı bilmem ne formu. Benim durumum da da böyle şey olur mu yaşıım 27
-
@hashirama kahvaltı simülatörü :D
-
bahara kaldı 12 gün otlar çimenler çıksında yeşile baktıkça aklıma green card gelsin onu demek istedim aauuuuuu !
-
@diablo_ercan hahah aynen abi senin attığın bütün fotoları simüle etmeye çalışacağım show must go on :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu o zaman geçmenin ilk hızlandırılmış iletilerine ben başlayayım :) Boston da ev kiralamak çok sıkıntılı bir hal almış. En son giden arkadaşlar bu yüzden Houston a geçtiler. Geçen gün izlediğim bir Amerika'da yaşayanin attığı story de Chicago'ya özellikle Ukraynalı çok gelmiş ve ev bulmak epey zorlaşmış. Size de Houston yolları görünmeli artık 😅🙈😂
@Emrah-Borazan demeeee 🙈 ciddi misin ya valla yıkıldım su an ama ben Houstonda yapamam bı düşünüyorum yok valla yapamam 🤭 evsiz yurtsuz mu kaldık şimdi biz nasıl olucak bu işler 🙈
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cobijones55 ufaktan bisiklet çetesi de kuruluyor haydeee :D
@diablo_ercan bi sey itiraf edicem tutamiycam kendimi ama bakın dalga geçmek yok. ahali bu sözüm herkese dalga geçmek yok nolur geçmeyin ya 😄 ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum 🤫 söyledim okudunuz hadi şimdi unutun bunu gülmek yok 🤭
-
@diablo_ercan Chicago taraflarını düşünüyorsun. Yılda ortalama 3-4 ay bisiklet kullanılabilecek hava oluyor orada bence iyi düşün :))
@Emrah-Borazan ya müstakbel komşumun niye aklına giriyosun sen @diablo_ercan bakma sen ona komşum ya 🤭
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ya işte kültürel şoka Türkiye'deyken başlamamız gayet güzel oluyor. Oraya gittiğimizde farklı kültürel motifler karşısında daha az şaşıracağız daha çabuk adapte olacağız 😅
@hashirama gerçekten ya 🙈 yalnız şaka bı yana gerçekten kahvaltı bizim hayatımızda çok önemli bi yerde salçasız zeytinyağsiz zeytinsiz falan oturmayız kahvaltıya 🤭 akşam yemek yoksa mutlaka kahvaltı seçeneği kabul edilir oy birliğiyle 🤭napicaz bilmiyorum. Hatta geçen büyük oğlumla kahvaltiya gittik simitciye büyük dediğim de 4 yaşında 😄 neyse aldı açmasını meyve suyunu eeee kuru kuru mu yicez salça yok mu diyo 😂😂
-
Valla sizi bilmem de ben kendi sokaklarımda dolaşıyorum :D :D
-
@Simge-Kutlu bir hataylı olarak mezeler zeytin salataları babagannuşlar biber közleme ve envai çeşit taratorlar ile sizleri saygıyla selamlıyorum. Ama çocuğunuzda haklı simit salçasız üçgen peynirsiz yenmez :D
-
@Simge-Kutlu bir hataylı olarak mezeler zeytin salataları babagannuşlar biber közleme ve envai çeşit taratorlar ile sizleri saygıyla selamlıyorum. Ama çocuğunuzda haklı simit salçasız üçgen peynirsiz yenmez :D
@hashirama oooo saygılar bizden efendim saygılar bizden 🤭 yalnız akşam akşam ayrı ayrı her birinden canım çekti 🙈
-
@hashirama akşam akşam yapılır mı bu yaa rüyama girecek şimdi :))
-
@Simge-Kutlu Canınız çektiyse Houstondaki barbekü partimizde bunlarıda ekleyelim mutlaka benim künefeye ek olarak :D @Emrah-Borazan o iş sende üstad yenileyelim Simge hanım için :D
-
@hashirama akşam akşam yapılır mı bu yaa rüyama girecek şimdi :))
barbekü'de yapıcam söz :D
-
@Simge-Kutlu Canınız çektiyse Houstondaki barbekü partimizde bunlarıda ekleyelim mutlaka benim künefeye ek olarak :D @Emrah-Borazan o iş sende üstad yenileyelim Simge hanım için :D
@hashirama ay evet evet valla ekleyelim nolur ekleyelim 😋
-
@Simge-Kutlu Süper, barbekü parti seviyemiz Hatay Medeniyetler Sofrası kıvamına geliyor yavaş yavaş hedefime ulaşıyorum hehe :D
-
@Simge-Kutlu olsun ne olacak en kısa sürede öğrenirsiniz :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu olsun ne olacak en kısa sürede öğrenirsiniz :D
@diablo_ercan 1-2 sene önce denedim öğrenmeyi anladım ki her şey zamanında. Çocuğuma cocuguma rezil oldum 🙈
-
@Simge-Kutlu Süper, barbekü parti seviyemiz Hatay Medeniyetler Sofrası kıvamına geliyor yavaş yavaş hedefime ulaşıyorum hehe :D
@hashirama hedef diye ben buna derim hedefimiz ortak bu saatten sonra 🤭
-
@Simge-Kutlu taktı güzelim chicago'ya :D ev yokmuş, hava soğukmuş bilmem ne evde bulunur havada ısınır :D chicago da şart değil yani maryland virginia, 10 sene önce hediye edilen tshirt üstünde yazan kansas city plan çok :D kazanalım da gerisi önemli değil .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum