DV2024 Sohbet Odası
-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba gençler, birşey sormak istiyorum, herkes gideceği eyaleti belirledi mi? Seçenekleri ikiye indirmek de olur
Başlangıç için Houston, iş fırsatı çıkarsa Austin, parayı bulursam New York, hayaller California diyerekten tüm ülkeyi kapsadığım için bu konuda iyi bir örnek olmuyorum :face_with_tongue:
-
-
Merhaba gençler, birşey sormak istiyorum, herkes gideceği eyaleti belirledi mi? Seçenekleri ikiye indirmek de olur
Hatta soruya bir de ek yapayım; Herkes gideceği eyaleti belirledi mi? Neresi? ve Texas, California, Florida, New York (dipdibe olmalarından sebep NY+NJ+MA kabul edelim) dışında bir eyalet düşünen var mı? Neden?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/boston/houston?
@ayvalik10 istisnasız her soru için bir grafik, bir makale veya bir videon var değil mi? 😆 Valla saygıyla eğiliyorum, cidden müthiş 👍
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/boston/houston?
Abi bana Naperville alakalı şeylerden link oluşturur musun ? :D Kesin bir şeyleri gözden kaçırmışımdır :D :D
-
@Hopes1 Make a different comparison: yazan bir alan var link de en altta :) istediğin her yeri kıyaslayabiliyorsun :D
-
-
-
@paşa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Başlangıç için Houston, iş fırsatı çıkarsa Austin, parayı bulursam New York, hayaller California diyerekten tüm ülkeyi kapsadığım için bu konuda iyi bir örnek olmuyorum :face_with_tongue:
Hakkaten ya, bu nedir 🤣🤣🤣 hiçbir istatistikte en ufak bir işe yaramayacak bir veri, bildiğin aşure tarifi gibi 😂
-
@ayvalik10 Çok sağ ol abi. Peki sence nasıl bir yer ? Nasıl bir izlenimin var ?
-
Selammm beni heyecan basmaya başladı ama daha çok var
-
@waterman dogum gunun kutlu olsun. insallah gc de vurur. nice mutlu yillara, mutlu gunlere :)
-
@daydreamer bakalim ya 3 secenek var ben de
-
@daydreamer bende de 2 seçenek var gibi şimdilik.
-
@waterman ooo hepppiii de börrtttt deeeyyy tu yuu:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan @goyro666 Nereler düşündüğünüz yerler?
-
Hayaller California. Ancak başlangıç, tanıdık olması sebebiyle Pensilvanya olabilir. Hatta sırf direksiyon sınavından (A ve B ) yırtmak için bir kaç ay New Jersey bile olabilir. 😁
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.youtube.com/watch?v=0PHtkb5l-aU&ab_channel=400FootTrek
Benim mekan arkadaşlar sizi de davet edicem :))Takıcam motosiklete ya da bisiklete kamerayı ben de yol videosu çekeceğim. Sohbet muhabbet çok olmadan sırf yol. Oohh mis.
-
Uçakları seven biri olarak ara ara izlediğim bir kanal. Şu an canlı yayında LAX
Los Angeles Airport -
Aklıma bişey geldi forum sitemize Sesli sohbet özelliği gelse iyi olmazmıydı ya twitterdaki gibi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum