DV2024 Sohbet Odası
-
@tezekos cikti cikti simdiden mutlu olun ev bakin eyalet bakinin :D
-
@goyro666 sen ne güzel konusuyorsun öyle :))
-
@Emrah-Borazan daha artik ben de olmazsa ay acaba cikar mi falan yok bu saat den sonra gözü karartiyoruz arkadaslar cikti o kart bizim olacak o kadar :D
-
@goyro666 o kadarrrr :))
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben yazdığın ne bilmiyorum (çaktırma) ben bu yazıya odaklandım :D

otomatik olarak has not been select okudum :(
-
Ben kendime photoshopla çıktı mektubunu hazırladım bile tümden delirdim sanırım :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Merhaba yurdumun guzel insanlari! Kaldi 65 gun (: Kutlama hazirliklarini ertelemeyin.
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben kendime photoshopla çıktı mektubunu hazırladım bile tümden delirdim sanırım :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Hayırlı olsun case number kaç :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
65 gün kalmış , ne çabuk geçiyor zaman.
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hayırlı olsun case number kaç :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Hahhahsh darısı hepimize :smiling_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: 2436 :face_with_tears_of_joy:
-
@yenihayaletadam biri benden mi bahsetti 😀
-
@hasnotben Sizin kullanıcı adınızı her gördüğümde acı bir tebessüme tutuluyorum. :D
-
@berolika çokta mütevazı ilk bine yazmamış ilk 10binde ama binli değil ikibinli sayı yazmış alçak gönüllü insan senin iş bu sene olacak inanıyorum :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hasnotben Sizin kullanıcı adınızı her gördüğümde acı bir tebessüme tutuluyorum. :D
Gerçekten neden has not ben :D
-
@Ranje 20 marttan sonra asıl hızlı gitmeyi göreceksin. Sahur - iftar 30 gün oradan gidecek aç kapa gözleri 20 nisan gelecek
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika çokta mütevazı ilk bine yazmamış ilk 10binde ama binli değil ikibinli sayı yazmış alçak gönüllü insan senin iş bu sene olacak inanıyorum :)
Hahah çok teşekkür ederim :D Amiin ve hepimize böyle cn gelsin inşallahhhhh :)
-
@ayvalik10 Evet Ramazan ayında yokuş aşağı oluyor bildiğiniz.
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hahhahsh darısı hepimize :smiling_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: 2436 :face_with_tears_of_joy:
Bu konuda mütevazi olamayacağım. Beni de ilk 100'e yazar mısınız :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam biri benden mi bahsetti 😀
isminize çok güldüm valla :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje 20 marttan sonra asıl hızlı gitmeyi göreceksin. Sahur - iftar 30 gün oradan gidecek aç kapa gözleri 20 nisan gelecek
abi peki 20 nisan dan sonra nasıl geçecek :) zaman duruyor resmen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum