DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek hocası kim ? bende biriyle ders alıyorum ama değişikliklere açığım :)
-
@tolgasatir bana da link gönderir misiniz? Bende discorda katılmak isterim
-
@Sabri-FT işte admin bir onaylasın gerçekten buraya ait mi orası diye :) vereyim hemen :)
-
@tolgasatir dany diyor ama tam adını eve gelince öğreneyim yazarım, her seferinde aynı hocayla görüşünce özel ders gibi oluyor, ödev veriyor, Amerika’da kullanılacak kalıpları öğretiyor, mesela havaalanında yaşanabilecek durumlar için konuşalım bugün diyor çok memnun hocadan
-
@dytmelek tam aradığım hoca :) benim ki de iyi ama sohbet başlatamıyoruz
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sabri-FT baştan anlaşalım ama yanlış yapınca gülmek, dalga geçmek yok 😂 Malum insanımız telaffuzda bile hata tapınca dalga geçmeye hazır 😅 bu da karşıdaki kişinin rahat konuşamamasına sebep oluyor
Estağfurullah geçermiyiz nezih bir ortam olucak inş🙂
Zaten hata yapa yapa öğreniriz arada bir espirimizi yapar geçeriz😂
Evet insanımız öyle yeterki fırsat olsun dalga geçmek için😂 sırf bu yüzden bile İngilizceyi bırakan bir arkadaşım var kötü bir durum piskoloji altüst oluyor insanın -
@tolgasatir bizimkilere 15 dk yetmiyor keşke 30 dk alsaydım diyor, tam adını öğreneyim yazayım size
-
@dytmelek ben 30 dk aldım gerçekten çok faydalı :)
-
Cambly güzel geçenlerde denemek için almıştım ama işte ing olmayınca hocayla selam nasılsın dan ileri gidemedik 😂 sadece bakisiyoruz😂
-
@Sabri-FT biraz ingilizce istiyor evet en azından ilerleyebilecek kadar 0 dan girmek çok sağlıklı olmayacaktır :)
-
Merhaba, deniz&meltem kanalı yeni bir shorts attı. Shorts'ta haiti ve nepal depremlerinde depremzedelere verilen oturum ve çalışma izni verilmiş, bu hakkın Türkiye'ye verilmesi beklendiğini yönünde bazı şeylerden bahsettiler. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
@dytmelek cambly nedir?
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Sabri-FT biraz ingilizce istiyor evet en azından ilerleyebilecek kadar 0 dan girmek çok sağlıklı olmayacaktır :)
Yaşlı bir hocayla sohbet ediyorduk cambly(tam sohbet sayılmaz) adam soruyor ben sırıtıyor um anlamıyorum tabi sonra bana anlıyor musun beni dedi yok dedim hocam türkçe çeviri yapıp öyle soruyor soruyu😂 babama mesleğini sordu adama bir türlü sürücü kursu diyemedim(ing bilsem de açıklayamaz dim yinede:) onlarda bizimki gibi sürücü kursu tanımı yok varsada ben bilmiyorum)
Böyle garip bir anı yaşadım cambly 🙃
Evet biraz ingilizce bilmek şartmis onu anladım:)
-
@Sabri-FT hahahahahaahaha ay sen çok yaşa emi okuyunca sesli güldüm :)))
-
@hashirama en son bu konuyu aslan osman(YouTube adi) İnstagram hikayesinde paylaşmıştı yanliş değilsem bu olay için imza kampanyasi başlamışlar oda hikayesinde paylaşmıştı binlerce insan imzalamıştı en son kampanyayi
-
-
@Sabri-FT anladım teşekkürler
-
@btek14, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6228/tps-temporary-protected-status?_=1677250600170
Bilgilendirme çok faydalı oldu çok sağolun. Konu içerisindeki hassasiyete dikkat çekmenizde iyi olmuş. Ben İskenderun'da yaşıyorum. Konuyu takip etmeye çalışacağım. Gözümden kaçabilecek bazı şeyler olabilir belki yeni bir bilgi doğarsa paylaşabilir misiniz?
-
Demin turkiyede pursaklarda giderken radyoda arapca tarikatci sacmaliklarızaplarken luke combs country music çaldi amerikaya gitmişim sandim halusinasyonmu bu dedim gercekmiş. 4 haftadır tek mutlu edensey buydu
-
Hayaller camry hayatlar cambly
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum