DV2024 Sohbet Odası
-
@cdzdcd seçeneklerde neler var eyalet, hava durumu :D
-
@Lossantosdy hep merak etmişimdir. bitcoin siteleri köprü görevi görür mü . türkiyede parayı siteye aktar amerikadaki banka hesabından çek gibi.
-
herkese tünaydinlar bugünün farkli bir enerjisi var gibi size de oldu mu bana mi özel :D
-
@hasnotben hahhah site resmen sinir testi gibi sinirlenmeyene cikiyor aslinda :D
-
@diablo_ercan evet turkiye icinde zaten olan bir sey bence binance.com global borsasinda sorun olmaz
-
@celica deneyenler varsa teb falan uğraşmaya değmez. binance tr'ye parayı yolla binance globale at amerika hesabına paranı çek :D riski falan var mıdır acaba yoksa temiz iş yani.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica deneyenler varsa teb falan uğraşmaya değmez. binance tr'ye parayı yolla binance globale at amerika hesabına paranı çek :D riski falan var mıdır acaba yoksa temiz iş yani.
Bende binance var ama her seferinde para çekerken 2saat uğraşıyorum 😅 unutuyorum hep, ayrıca zor geliyor
-
@goyro666 günlerdir doğru düzgün birşey yazmaya moral bulamayan ben bile bugün burada makara yapıyorum daha ne olsun :) İzmir'de hava 17 derece pazartesi sendromu bile yaşatmayan mis gibi bir hava var belki de ondan böyleyim :)
-
@celica Geçen sene bu similatörü denediğimde 2030 dan önce çıkmıyordu. Şimdi denedim hem 2024 hem 2025 te çıktı. Similatör gerçek olur umarım.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam muhasebe dediğin zaman @mysea amerika muhasebeciler odası başkanı ona sorabilirsiniz. Ayrıca çömez muhasebe işine giren kişiye de soru sorabilirsin videosu aşağıda
aaa bu abi bizim @MySea abi mi? sanırım bu forum da herkesin you tube kanalı var çok iyi hemen takip ediyorumm teşekkür ederim
-
@yenihayaletadam @mysea değil bu kişi bu kişi muhasebeci idi Türkiye de daha sonra turist vizesi ile amerikaya gitti evlendi green kart aldı. tır işine girmişti. yeni ortak oldu muhasebe ofisine.
@mysea gizlidir gizemlidir görmek isteyen ofisine bekler
-
@ayvalik10 sanırım kendimi okudum bende de öyle olacak bu gidişle :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@MySea abiyi daha çok merak ettim :face_with_monocle: -
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 günlerdir doğru düzgün birşey yazmaya moral bulamayan ben bile bugün burada makara yapıyorum daha ne olsun :) İzmir'de hava 17 derece pazartesi sendromu bile yaşatmayan mis gibi bir hava var belki de ondan böyleyim :)
@Emrah-Borazan bugün Çanakkalede de hava mis gibi 17 derece ve güneş pırıl pırıl parliyo. Ben de bugün kendini iyi hissedenlerdenim ☺️ şu anda Chicagoda da hava sıcaklığı -1 ama makul 😄
-
@Simge-Kutlu -1 ise can kurban, bildiğin yaz havası :)))
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan bugün Çanakkalede de hava mis gibi 17 derece ve güneş pırıl pırıl parliyo. Ben de bugün kendini iyi hissedenlerdenim ☺️ şu anda Chicagoda da hava sıcaklığı -1 ama makul 😄
Hissedilen de -3müş gayet ideal :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Hissedilen de -3müş gayet ideal :grinning_face_with_smiling_eyes:
@berolika kesinlikle ideal 😄
-
@Simge-Kutlu -1 ise can kurban, bildiğin yaz havası :)))
@Emrah-Borazan Tabi canım tam yaz havası tabi Chicago için 🙈
-
@Lossantosdy 2 saat uğraşmaya değer. yanında 10k nakit götür, 20-30k da binance'a da olsun amerikada çek temiz (ama bu yöntem çalışıyorsa) :D
-
@Emrah-Borazan istanbula düzgün kar yağmadı. bir soğuk bir sıcak sıkıldım. bu aylarda kar yağmayacaksa ne yapayım böyle soğuğu :D bari yaz gelsin...
-
Merhaba arkadaşlar, BOFA anlaşmalı banka olduğu için geçen yıl TEB hesabımı açtırmıştım. Yurtdışı anlaşmalı banka ATM'lerinden günlük kesintisiz Dolar / Euro çekilebiliyoruz. Benim üst limitten tanımlı ve CEP şubeden Dolar hesabını yurtdışı ana hesabı olarak tanımlıyor ardından bankaya yurtdışı çıkış tarihi bildirerek limitler dahilinde döviz çekebiliyorsunuz. Havale yapmak isterseniz de tutara göre web sitesinden kesilecek ücretleri görüntüleyebiliyorsunuz. Havale de kesinti oluyor maalesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum