DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şimdi tayyip açıklama yapıyor. Kurduğu cümleye bakar mısın. Eğer vatandaşımız çadırlardan memnun olmazlarsa antalya alanya otellerine gidebilirler diyor. Havaalanı yollar sıkıntılar çözülmüş artık rahatız yarın çok daha rahat olacakmışız. Bana ağzınızı bozmayın videoda konuşan kişiye bozun
depremden kurtulanlar için biçtiği miktar 10.000 TL
@ayvalik10 Ya oteller bu insanlari ne kadar misafir edebilicek kaç hafta kac ay. Bu şehirler
ne kadar zamanda kalkabilicek ayaga. Bu otellerin kapasiteleri ne, çadırkentten kalkıp otele giden insanlar oteller tamam artık dediklerinde çadırkentte de yer bulamiycaklar napicak o zaman bu insanlar... Çadırdan memnun olmayan varsa ne demek bu nasıl bı cümle ağzını bozmamak bı yana kafayı bozmamakta büyük marifet haline geldi şu anda.çok doğru bak benim kafa basmıyor artık 30 gün otellerde kalabilecekler sonra dediğin gibi deprem geçti eli ayağı tutuyor gitsin çalışsın 1 ay geçti diyecekler.
Aynen öyle olucak çoluk çocuk hepsi ziyan zaten ziyan oldu herkes iyice telef olucaklar
-
Arkadaşlar binance tr niz varsa ve daha önceden kimlik ve adres doğrulaması yaptıysanız, 100bnb veriyor ben baktım 1900tl verdi, ama deprem olan şehirde yaşayanlar için,, bi bakın son kullanma tarihi var çünkü, iyi akşamlar dilerim herkese
-
Twitter’ın kapatılması kaçıncı dereceden rezillik ya!!? Böyle bişey olabilir mi Allah aşkınıza kafayı yemek üzereyim
-
@waterman twitchte yayıncılar hatay da jammer dolaştığı bilgisini paylaşıyorlar.(doğruluk payı belli değil)
-
@Lossantosdy bu olay gercek mi? Gerçekten aldiysaniz paylasacagim bu bilgiyi
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman twitchte yayıncılar hatay da jammer dolaştığı bilgisini paylaşıyorlar.(doğruluk payı belli değil)
Ne yazık ki olamaz diyemiyoruz herşey mümkün. Görebildigimiz takip ettiğimiz kadarıyla Hatay da durum çok vahim...
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Twitter’ın kapatılması kaçıncı dereceden rezillik ya!!? Böyle bişey olabilir mi Allah aşkınıza kafayı yemek üzereyim
@waterman Çok beklediğimiz bı durum değil miydi zaten her zaman olduğu gibi işte
-
Herkesten herşeyi bekliyoruz artık ne biçim bi yönetim biçimine sahibiz biz böyle?
-
düzeltme jammer gerçek değilmiş. orduya ait radyo frekans cihazlarıymış bölgede tarama yapıyorlarmış.
-
@waterman twitter kısıtlanınca insanın aklına her şey geliyor.
-
VPN ile twitter açılıyor.
-
@Rüştü-Gürbüz son 20 senedir değil, 1999 depreminde de oldu bu.
-
@charon Biliyorum. 20 seneden kastım her manada bir yol kat edemediğimiz idi. 👍
-
@waterman instagramı da kapadılar şimdi
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Berkan-Duru @Lossantosdy dediği olayın haberi
helal olsun adama
-
@Selly çok sağolun eğer ilerleyen günlerde hala risk devam ederse cevre illerdeki akrabalarimizin evlerine geçebiliriz ama şimdilik beklemedeyiz
-
@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Mesajlara çok göz gezdiremedim İskenderun'da yaşıyorum burası çok kötü durumda AFAD çok etkin çalışamıyor insanlar kendi imkanlarıyla ailelerini kurtarmaya çalışıyor bu durumda çok etkili olmuyor malesef.
cok gecmis olsun.
-
@Berkan-Duru, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy bu olay gercek mi? Gerçekten aldiysaniz paylasacagim bu bilgiyi
Gerçek, ben dün akşam aldım parayı, ama dediğim şartlar yapılmışsa
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum