DV2020 bekleme odası
-
En son yapilan cekilis 2019, henuz yeni basladi mulakatlari
Kastettiginiz 2018 ise, 2018 basliginda da gorulecegi uzere (arkadaslarin imzalarindaki case numberlarina bakmak veya son bültenin aciklandigi tarihlerdeki yorumlari okumak yeterli) numarasi current olmadigi icin alamayanlar var. -
@faith Daha önce resmi siteyi ziyaret etmiştim. Kolay değil dememdeki kasıt dil. O puana erişecek seviyede İngilizce bilmiyorum. Uğraşmak lazım. Tr’deki kurslara giderek o seviyede bir puan almak mümkün mü?
-
@paw-of-eagle 6,5 almanızda artık yetmiyor, yanlış hatırlamıyorsam 620 puanda kalıyorsunuz. Kanada da bir okula ( dil , sertifika, üniversite) giderseniz çağırılan puanı yakalaabiliryosunuz. Tabi bu benim bahsettiğim 30+ yaş için geçerli , 30+ yaş olunca puan daha düşük veriyor diye hatırlıyorum.
-
kanada dışında ankara anlaşması ile ingiltere ve hollanda gibi avrupa ülkelerinde oturum vizesi ve sonrasında vatandaşlık almak hakkı bulunuyor.şartlar biraz daha esnek.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar ne burayı ne başka yerleri işimden ötürü takip edemiyorum. Geçen sene olduğu gibi başvurular iptal falan olmadı değil mi ?
-
@hsndmn hayir bir sıkıntı yok şuan için
-
@mtcakadur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Green Card çekilişinde Yurt dışında üniversite okuyan okuyan öğrenci için yaşadığı şehire okuduğu okulun şehrini mi yazacak, yoksa Türkiye olarak mı? teşekkür ederim
soruda sorulan seye cevap vermeniz yeterli.
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhabalar en sonki çekilişten hak kazanıpta alamayan varmı burda ❓❓
herkes bu olayi atlatmaya calisiyor :) o nedenle cok sey etmeyin bence...
-
@hsndmn DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar ne burayı ne başka yerleri işimden ötürü takip edemiyorum. Geçen sene olduğu gibi başvurular iptal falan olmadı değil mi ?
ben de ne zamandir boyle bir soru bekliyordum :) degisiklik veya iptal oldu mu diye...
@gözde Hanim'in da belirttigi gibi henuz bir degisiklik yok, fakat basvurularda bir sorun da gorunmuyor. Bu yili sorunsuz atlatacagiz gibi...
-
Bugün yaptım başvuruyu. Hadi hayırlısı... :D
-
Greencard... hayaller hayaller... Bu sene heyecanım sıfır yalnız.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
Mr Trump greencard I değiştirecek yasa hazırlatmıştı yasalaşmadı şimdilik ama sonraki yıllarda sizce olabilir mi?
-
Bu ileti silindi! -
@faith Kestirmek çok zor, adamın atacağı adımlar belli olmuyor hiç. Bu arada bende senin gibi oldum, çok fazla heyecan yok bende de bu sene mayıs ayındaki hezimetten sonra. Çok hayal kurunca hayal kırıllığıda çok oluyor maalesef.
-
merhabalar;
Fotoğraflarla ilgili bir sorunum var 600x600 yaptığım zaman fotoğrafımın idphoto4you.com dan çözünürlüğü çok düşük oluyor high quality seçeneğini seçtiğim zaman 1200x1200 olarak veriyor fotoğrafı.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-composition-template.html
web adresinde maximum 1200x1200 kabul ediliyor yazıyor.600x600 olması gerektiği söylenmiş.Bilgisi olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. -
@vr fotoğrafınızı hiç biçimlendirmeden 600x600 yapmadan http://idphoto4you.com/ a yükleyin gerekli seçimleri yaptıktan sonra site otomatik standartlara getiriyor. Birde böyle deneyin derim ben
-
Şans kısmet.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum