DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın
Chicago ya gitmek isteyenler için bir link 😂😂https://www.instagram.com/reel/CoE1ukho3rJ/?igshid=YWJhMjlhZTc=
Yapmayın arkadaşlar ya 😄 yanılmıyosam geçen gün aynısını @ayvalik10 paylaştı
-
-
Günaydın günaydın güüüünaaaayydıııııın 🌞
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu bazıları fazla olmuş :) çok fazla detay var :)
en önemlileri
- sofrada konuşulan sofrada kalır
- telefonla uğraşılmaz
- saki masanın en küçüğüdür
- Meze ile karın doyurulmaz
gibi ana kurallar var aslında :D
Tamam bunlardan haberim var hiç degilse 🤭
-
@ErdalK 😳😳 gerçekten aklım almıyor bu dereceleri 😅 Orada yaşayanlara kolaylıklar diliyorum
-
Günaydınlar Efenim
-
amerika da yazılımcı olarak çalışan florida ev alan birisinin tahminleri
-
@Emrah-Borazan Yeterki çıksın Bilimum malzeme hazır
 -
anaokulu için şimdi düşen video var
-
@gucarslan merhaba abi. Abi ben türkmenistan vatandaşıyım green cardı kazandığım da ds 260 formunu doldurmak içiin kaç günüm var bu birinci soru. İkinci ise abi benim pasport 24de bitiyor. Ve benim pasaport zaten uzatmalı pasport asıl süresi 2022de bitmişti. O yüzden ben de ds260 fotmunu doldurmdan önce pasportumu memelekete gidip depiştiriyim mi zaten ds in açılması formun ya ı 20 ile 30 arasındaymış. Bu nunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyom ama sizin düşüncelereiniz nasıl bu konu da acabaa. Önceden teşekkürler
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
anaokulu için şimdi düşen video var
@ayvalik10 Bilgilendirici bı videoymus teşekkürler 🙏
-
Amerika da insanların neredeyse ilgili arabayı satın aldığı birime biz Türkiye de MTV ücreti olarak ödüyoruz
https://www.instagram.com/p/CoNRmvXNIE2/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
-
Arkadaşlar mrblar nasılsınız, saat 2de direksiyon sınavım var bütün hafta çok güzel geçti ne olur bana dua edin şans dileyin hiç hata yapmayım heyecandan,,
-
@Lossantosdy arkanda oturan kişileri aklına getirme sadece pratikte nasıl yaptığını aklına getir. Başaracaksın tüm forum sana güveniyor.
-
@Lossantosdy halledersin hiç stres yapma. Rahat ol. Söylenenleri hatırla. Kolayca geçeceksin. Forum ailen arkanda 🥳
-
@Lossantosdy halledersiniz sakin kalın sanki araçta tek başınasınız ve miami sahil yolunda gidiyor gibi düşünün (ama tabi Türkiye trafik kullarıyla😅 )
-
Arkadaşlar ben hem annem hem babam hem de kendi adıma başvuru yaptım. Ancak babam gitmek istemiyor, diyelim babam çekilişi kazandı o hakkından feragat edip annem ile ben etmezsek oluyor mu? Yada anneme çıktı diyelim, babam gitmeyip annem ile ben gitsek oluyor mu?
-
@Lossantosdy başarılar dilerim
-
Amerika mangal partisi için bir seçenek
-
@Lossantosdy şans dilemek için gecikmişim hiç sorunsuz başardığını düşünüyorum ☺️ nasıldı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum