DV2024 Sohbet Odası
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene eşime söyledim kanalı dedim bak neredeyse bütün forum senin Amerika ya gelmende seni ikna etmem için bana yardımcı oluyor kır şu zincirlerini de araştır biraz dedim 😏
🤣🤭🤭 eşiniz ne dedi çok merak ettim 🤣🤣🤣🤭🤭
-
@Selly bu saatlerde bir sen bir ben varız sanırım 🙂ne güzel böyle giderse jetlag olmayacağız
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly yaklaşmışım 91 liyim bende :D
Ne kadar çok yaklasmissin sorma 🤣🤣🤣🤭🤭 bak kardeşimden küçüksün ben doğru bildim 🤣🤭 erkek kardeşim 90 li senden 1 yaş büyük 😊😊
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly bu saatlerde bir sen bir ben varız sanırım 🙂ne güzel böyle giderse jetlag olmayacağız
Hahaha bende bugün aynı şeyi düşündüm dedim belki de bu bir işarettir vücut oranın saatine kendini uyarlamistir ve şimdiden kendini adapte ediyordur. Hayat Amerika da daha kolay olacak diye 🤣🤭 evet ikimiz de bu konuda çok şanslıyız jetlag olmadan hızlı bir geçiş yapacağız normal hayata 🙏🏻😊🧿💜💜
-
@Selly annem hadi yat geç oldu dediğinde neye nereye göre belki benim uyku saatim başka ülkenin ki derdim 😄 sanırım buldum hayalim hep erken yatıp 5 de uyanmak 2023 hedeflerinde vardı ama 5 de yatıyorum hâlâ
-
Plaka kodu numarasi : 94
Plaka kodu : KAN
Ulke : Saint Kitts ve NevisÜlkelerin plaka kodları varmis ben yeni öğreniyorum tabi plakaların üstünde yazmıyor o ayrı. 94 gün kaldığı için yukarıda ki hiç duymadığım ülkedeyiz 🤣🤭
Türkiye ' nin plaka kodu da 197 olarak gözüküyor -
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly annem hadi yat geç oldu dediğinde neye nereye göre belki benim uyku saatim başka ülkenin ki derdim 😄 sanırım buldum hayalim hep erken yatıp 5 de uyanmak 2023 hedeflerinde vardı ama 5 de yatıyorum hâlâ
Hahaha bizim saat Amerika ya uyardı üzülme oraya gittiğimizde en rahat biz uyuyup uyanacağız 😃😃😃
-
Alaska Kenai Fjords National Park'tan bir günaydın gelsin o zaman :)
Belki bir gün gezmeye gideriz Alaska'ya.
-
Günaydınlarr günaydınlar herkese güzel günler diliyorum :))
-
Günaydınlar efenim gününüz güzel geçsin
-
@Zelene günaydın sana @zumrut anlatsın bırak eyalet değiştirmeyi sadece mahalle değiştirdiler. Okul sınıfı değişti. Bu yüzden bizim gibi 60 aylık olanlar ana okula gidecek diye standart bir kural yok. Sana videosunu atıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=TMgIGiTHy9Q
bu videodan eski videoları ekliyorum
-
Günaydınlar Efenim
-
@Zelene valla ben açık sözlüyüm forumda değil yanımda da olsalar sizden olmamızı derim :)))
-
Günaydınlar herkese :hugging_face:
-
@Selly ara ara uyuman lazım biliyorsun di mi? :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly ara ara uyuman lazım biliyorsun di mi? :))
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: evet özellikle yaş 38 olunca :squinting_face_with_tongue: :squinting_face_with_tongue: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: o zaman birkaç saat sonra görüşürüz
-
@Emrah-Borazan aminnnnnn :)))
-
@ayvalik10 günaydınlar efendim bu güzel videolarınız için teşekkür ederiz zümrüt hanımın evine bayıldım... valla allah daha iyilerine sahip olmalarını nasip etsin hem onlara hem bize inşallah amin :)))
-
@Selly günaydın senin adını okuyunca da hep aklıma Selly Hansen geliyor :)))
-
@ErdalK ben trafiği yine karıştırdım birine yazarken sayfa kapanıyor bir daha o sayfayı bulamıyorum sonra birden o sayfa yeniden açıklıyor diğerinini yarım kalan mesajıyla devam ediyor karışıyor ortalık demem o ki özetle Erdal beycim sen herşeyi sat sıfır bi hayat seni bekliyor ikinci ihtimali ben çürüttüm bile sen git yaşa en güzelinden bir hayat amerikada buraya da sadece akraba ziyaretine gel inşasllah... allah hepimize böyle güzel günler nasip etsin inşallah en büyük dileyim bu herkes için allah herkesin gönlüne göre gönlünden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla herşey olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum