DV2024 Sohbet Odası
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu neden bu? 10.000 dolar nedir ya? geri kalan paramızı nasıl alıca bu ülkeden her olayları bir garip yaw? 10.000 doları transfer etmek için amerikan bankasına kaç lira ödüyorsun bilen var mı?
Neden 10.000 dolar sınırı olduğu konusunda hiç bı fikrim yok. Para çekme konusunda da bildigim kadarıyla TEB'den dolar hesabı açıp oraya yatırıyosun Amerika'da bı ATM grubundan (adını hatırlayamiyorum su an) kesintisiz bi şekilde ama parça parca olarak cekebiliyosun.
@debbieLA77 , @Simge-Kutlu Sanırım Bofa BoAml veya Bank of Amerika olarak da bilinen banka üzerinden TEB Bankası üzerinden çekim ve yatırım işlemi yapabilirsiniz
Evet yanıltmak istemiyorum çünkü hatırlayamiyorum ama siz söyleyince bı tanıdık geldi isim
-
@Simge-Kutlu gitmeyin yerlisi bile kaçıyor 😂
-
@Selly neyin vergisinden bahsediyorsunuz anlamadim ama Amerika’ya giriste beyan edilen tutardan vergi istendigini gormedim.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu anlaştık yaz tatilinde de Houston a bekleriz o zaman aynı menünün ege versiyonuyla :)
Harikaaa tatilde ordayiz 😉
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu gitmeyin yerlisi bile kaçıyor 😂
Seni de bekleriz seni de bekleriz gel bi gör yahu bak biz çok eğlenicez hahahajha 😄
-
@Simge-Kutlu asla gitmeyeceğim bir şehir yaşamak için gezmek içinde ilkbaharda
-
Virginya ya bıraktığım hastam gitmiş Tampa ya 78 yaşında bu zamana kadar gittiğim en güzel şehirlerden birisiydi dedi
-
@Simge-Kutlu asla gitmeyeceğim bir şehir yaşamak için gezmek içinde ilkbaharda
Asla, asla demeeeee 😄 tecrübeyle sabit ne için asla dediysem başıma geldi 🙈
-
@Simge-Kutlu asla Amerika'ya gitmem demeye başla o zaman 😂😂😂
-
@Simge-Kutlu benim gelmez yapmam çünkü
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu asla Amerika'ya gitmem demeye başla o zaman 😂😂😂
Aaaaa çok mantıklı 😄 ama şimdi evrene negatif basmayalim yok yere 🙈
-
Batıl inançlarım yok 😂
-
zaman cok hızlı geçiyor şuraya bak 95 gün kaldı 😅 hoş ben hiiiç umutlu değilim bu yıldan ters köşe olurım belki
Bugün ABD konsoloslugunun paylaştığı bi videoya denk geldim içim kıpır kıpır oldu ya 😂
-
@Simge-Kutlu benim gelmez yapmam çünkü
O zaman dilerim hiç bı konuda asla dediğin şeyleri yapmak zorunda kalmazsın güzel bı şey değil zaten 😉
-
@Simge-Kutlu teşekkürler
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
zaman cok hızlı geçiyor şuraya bak 95 gün kaldı 😅 hoş ben hiiiç umutlu değilim bu yıldan ters köşe olurım belki
Bugün ABD konsoloslugunun paylaştığı bi videoya denk geldim içim kıpır kıpır oldu ya 😂
Aaaa ne demek hiç umutlu değilim sil at hemen umutsuzluk diye bı şey yok. pozitif enerji pozitif enerjiiiiii hemen hemen derhal pozitif enerji ☺️🗽
-
@waterman Umut fakirin ekmeği :) kaybetme ;)
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Son saniye yakaladım haberlerde, vizesiz geçiş kayıt altında diye, Meksikadan geçenler için, tüh kaçırdım neydi acaba haber
hangi kanaldaydı netten bulalım hemen.merak ettim bende
Atv
haberde birşey yok :beaming_face_with_smiling_eyes: 15 saniye birşey Trump ın duvarı onları durduramadı demir direkleri kesen umut yolcuları vizesiz geçişi kayıt altına aldı diyor sadece
-
@hadi-BE geri döndüm bile 😂
nasıl yani kaç günlüğüne gittiniz ki :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@datanist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly neyin vergisinden bahsediyorsunuz anlamadim ama Amerika’ya giriste beyan edilen tutardan vergi istendigini gormedim.
bilmiyorum henüz o kadar para ile gitme deneyimini yaşamadım :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: 10 bin dolar üzeri beyan edip vergisini verip yanınızda getirebilirsiniz yazılmış. onun üzerine bende neden kendi paramın vergisini veriyim dedim size.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum