-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@tolgasatir sıcak ya ben terliyorum zaten kar da yağmıyor

-
@diablo_ercan senin hamurunu ateşle mi yoğurdular :))) maşallah maaasallah :))
-
@debbieLA77 sanırım kara para aklamanın önüne geçmek için.
geri kalan parayı banka hesabına transfer ya da ne kadar götürecekseniz bildirip vergisini vermek gerekir. -
@diablo_ercan yanlış biliyorsun tek kişi de olsan aile olarakta gitsen toplam 10.000$ üstündeki parayı hava alanında kontrolde ufak bir form doldurarak bildirmen gerekiyor. Göçmen olarak ilk girişin ise herhangi bir vergi de alınmıyor. Eğer bildirmezsen para vs. El koyuyorlar. Geri almasi uzun sürüyor. @gucarslan bu konuda geniş bilgi verebilir misin? Yanlış bilgi olmaması açısından
-
Arkadaşlar au pair ile ilgili bilgisi olan var mı ya da açılmış başlık, ben bulamadım ya da göremedim forumda
-
@Gizem1 forumda J1 vizesini araştır
-
@Emrah-Borazan google da bu bilgiyi buldum. yanlış anlaşılmasın hemen yok edeyim

-
@Emrah-Borazan baktım yine bulamadım

Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa bana çok sevinirim yaa -
@Sharm, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sn @tolgasatir haklisiniz; toplam $10.000USD veya esdegeri yabanci para birimi uzerindeki tutarin beyan edilmesi gerekiyor. Hangi para birimlerinin bu toplama ulastiginin bir onemi yok.
CBP - How much currency/monetary instruments can I bring into the United States?
Turkce kaynak:
https://tr.usembassy.gov/tr/u-s-citizen-services-tr/faq"Amerika’ya yanınızda getirdiğiniz para miktarı 10,000$’ın üstünde ise bu miktarı beyan etmeniz gerekmektedir. Yalnız veya biriyle birlikte seyahat ediyorsanız ve iki kişi birlikte 10,000$’ın üstünde para getirdiyseniz bu miktarı da beyan etmeniz gerekmektedir."
Bak burada arkadaş net bilgiyi paylaşmış
-
@Gizem1 İngiltere vizesi sanırım bi ara youtube araştırması yaptım
-
@Ozkan-aksan yok değil
çocuk bakıcılığı diye geçiyor -
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan aynı noktadayız
houston ekibi bebeleri birlikte büyür artık 
bende sırf kızım için gitmek istiyorum. Daha önce yazmıştım bu konu da hatta ama dün akşam bir siteden kiralık dairelere baktım istediğim yerlerde kiralık daire fiyatları da uçmuş ya
eyalet olarak kesin kararlıydım eşim de daha rahat iş bulur diye düşünüyorum San diego da ama artık çok karasızım

-
@Selly seni çoktan Houston a transfer ettik ama henüz kendine bunu itiraf edebilmiş değilsin. O da olur @Simge-Kutlu da ikna olacak -32 var işin ucunda. Ben azimliyimdir daha önümüzde 96 gün var hallederiz :))))
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
mrb canlar.. bugün ilk direksiyon egitimim süper geçti hiç yanlış yapmadım hatta hoca bol bol tebrik etti ve tek seferde park ettim (hiç yapmamıştım bunu) çok mutluyum şuan
sizlerle paylaşmak istedimsüper o zaman sınav da da sorun yaşamazsın merak etme

-
@Emrah-Borazan abi sende chicagoya gelmek istiyorsun bunu görebiliyorum eksiler bahane. +40 boğucu sıcak sivri sinekler böcekler olmaz yani Boğucu sıcak sonuçta.
-
@Gizem1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar au pair ile ilgili bilgisi olan var mı ya da açılmış başlık, ben bulamadım ya da göremedim forumda
Forumda aratmadıysan şayet alttaki linkten bak
Belki yarımcı olur.
-
@diablo_ercan İzmir'de aynı havada yaşıyorum ben :))) börtü böcek sorun değil burada da off kullanıyoruz sıkıntı kalmıyor yani bu donelerle beni ikna etmen zor ki eşime desem Chicago hiç gitmeyelim izmirde üşüyorum ben orada soğuktan ölürüm der birde üstüne sen git biz gelmiyoruz der sıkıntı çıkar :))
-
@Emrah-Borazan ahhah
asla ben kimseyi ikna etme çabasına girmediğim gibi zorlama da yapmadım yapmam. herkes kim nereyi seviyorsa oraya gider bunun öncesinde gösterilecek adres iş imkanları ıvır zıvır.
o kadar eksilerden soğuktan bahsettin ya hiç gitmek istemediğin soğuk yerlerde zorunlu yaşarsan bir de böyle düşün 
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy dediğin şeyler kırmızı kategorideki hatalar

yahu kemere ayar oluyorum ya , ne gereksiz bişey

ama olası bir durumda senin hayatını kurtaracak tek şey de kemer. 2 dk lık bir yol gideceğim birşey olmaz deme tak kemerini.
Marmaris e tatile gitmiştik. Sabah erken kalktık arkadaşlarla buluşup kahvaltı yapıp koylardan birine gidecektik. Arabayı hareket ettirdik ve daha vitesi 2 ye alamadan adamın teki şöfor kapısı ile ön tekerleğin o aradan bize vurdu. Araba Kuga yüksek olduğu için ve tam şöfor kapısına denk getirmediği için şanslıydık. Alçak bir araba olsaydı ve şöfor kapısına tam denk getirseydi eşim büyük ihtimalle ezilirdi. adamın bize vurmasıyla yana doğru sürüklendik bayağı. Bunu anlatmamın sebebi yeni de çıkmış olsan yola kısa mesafede gidecek olsan emniyet kemerini ihmal etme. Biz hareket edeli 10 saniye anca olmuştu düşün.
Bir yaşadığım kaza daha var kurban bayramının 4. günü istanbul e5 de zik zak çizerek yol alan bir genç veletin aşırı hızla bize arkadan çarpması sonucu trafikte duran arabamız beton bariyerlere girdi. tabi bizim duruyor olmamız fark etmiyor çünkü onun vuruş hızı bizim arabada yarattığı itme gücü vs etkenleri var erkekler daha hakimdir bu konulara. o kazada emniyet kemeri sayesinde kurtuldum yoksa e5 in ortasından kazıyor olurlardı beni

Lütfen emniyet kemerini sev ve onunla barışık yaşamanın önemini unutma

-
@diablo_ercan yav sen ağzını bi hayra açar mısın lütfen :))) Allah korusun Allah yazdıysa bozsun insallaaah Amin :))
Benzer Başlıklar
135
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum