DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 işin kötüsü ben bunlar yüzünden mesai de kendi işime odaklanamıyorum
-
@tolgasatir ya bu ev şaka mı yaaa öffff:)))) bayıldımssss bayıldımssss
-
@tolgasatir yaaa bırak biraz odaklanma yaaa.. demek hayal kurmaya bunlara bakmaya ihtiyacın var:))) bak biraz sonra dönersin işine
-
@debbieLA77 1 sokak var okulla arasında okul puanı da 9+
-
@Lossantosdy ilk etapta yapılabilecek farklı iş ve programlar var. Bazı yerlerde başvuru yaptığınızda mesela doordash için şu anda o bölgede dasher ihtiyacımız bulunmamaktadir diyebiliyormuş. Doordash, Grubhub, ubereats, Amazon Flex, deliveroo, gopuff, caviar, instacart, favor, point pickup ve drizly alcohol delivery de araştırın derim.
-
@tolgasatir şaka yapıyorsun :hear-no-evil_monkey: eee biçilmiş kaftanmış bu ev
-
-
@tolgasatir ilk etapta house tutmak imkansıza yakın birşey. Apartmanlara yoğunlaşmanı oneririm
-
@Emrah-Borazan püffffff :crying_face:
-
@Emrah-Borazan hayal de kurdurmuyordu :D tamam tamam apartmanlara geçiyorum :D
-
@tolgasatir yok yok vazgeçtim ben bu evi beğendim bu olsun:))) neden bunu vermiyorlar şimdi bize bir senelik peşin versekte mi böyle uyuzluk yapıyorlar... aman ne kıymetli evleri varmış blah :))9
-
@tolgasatir ben doğruları söyleyeyim de sen hayallerinde serbestsin karışmam :))
-
@muhammedky bende o tarafları düşünüyorum biraz bakındım ilk giriş için ideal gibi birde son ayrıldığım firma sahibi de eşi üzerinden GC almıştı , eşi ve çocuğu vatandaşlık aldı ama kendisi alamadı ona bahsettiğim de biz döndük Türkiye ye ama orada eşimin kuzeni var adres lazım olursa onlara sorabiliriz demişti ama işten ayrıldım eğer GC çıkarsa tekrar yardımcı olur mu bilemiyorum 🙄
-
@waterman mart başı yada sonu cnm son duyduğum o daha başvurular alınmadı bu akşam konuşacakmış paşazade
-
@debbieLA77 inşallah olur mesela green card ve 3 çocuk kanalinin sahipleri müstakil ev tutabilmisler. Biraz şansa kalmış iş.
-
@Emrah-Borazan ya orası öyle ama en azından düşüncelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu da gösteriyor bu evler, ben şuan saçma sapan bir kira ödüyorum
-
@Emrah-Borazan ev sahibini ikna etmeyle de alakalı olabilir bence ama greencard çıkmaz ise turist vizesi ile vermezler bence
-
@tolgasatir turist vizesi ile bence de daha zor olacaktir.
-
@Emrah-Borazan aynen o zaman Airbnb sonrası adama yapışmak daha makul olacak gibi :)
-
@Emrah-Borazan yok ya onların akrabaları herseye kefil oluyor ondandır bizde bir kefil bulursak istediğimiz eyalette tadından yenmez:))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum