DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan ortalama 2k-2.5k yı gözden çıkarmak gerekiyor sanırım kira olarak
-
@debbieLA77 bence airbnb biraz daha pahalı gibi ama bakmak lazım ben vizeyi alırsam turist olarak ona göre hızlandırıcam süreci.
-
@Emrah-Borazan ev güzelmiş ama bizim mesela 4 ayaklı çocuklarımız var onlar içinde kabul eden evler bulmak gerek vs extra iş yükü :=)))
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy oldu bu iş desene ver eleni amerika caddeleri sokakları artık tozunu burada attıktan sonra orlarda gazlarsın :)))
ayy inşallah Allah duysun sesini ama valla manuel uğraşamam alıcam bi otomatik araba miss :D
-
Pets
Cats
Allowed
2 pet max
$350 one time fee
$25 monthly pet fee
1 Pet=$350 Pet Fee 2 Pets=$450 Pet Fee
Dogs
Allowed
2 pet max
$350 one time fee
$25 monthly pet fee
Breed Restrictions Apply
1 Pet=$350 Pet Fee 2 Pets=$450 Pet FeeSite 2 pet kabul ediyor. Sadece aylık ücret fark ediyor bence işinizi görür :))
-
@Emrah-Borazan o da muhtemelen ortak alanlarda genelde hayvanlara özel hizmetler oluyo tuvaletleri için poşet temizleme alanları gibi onların masrafları içindir. Yalnız bu site biraz şehir dışında gibi :D
-
@Emrah-Borazan aaaa süper .... buara bu siteden biz gitmeden ev mevcut kiralayamyız değil mi? bu maaş bordrosu vs isteyen tayfadan sen kimsin derler di mi adama :))9
-
@tolgasatir bence ilk başta o kadar yükselmenin pek bir alemi yok. Birikim yapabilmek için olabildiğince ucuz olsun. Varsın ilk evimizi Amerika seçsin. Aldığımız evi kendimiz seçelim ;) gösterdiğim ev 1.5k o rakamlara çıkmamak demek her ay 500-1000 ekstra kenarı atmak demek ve ev alırken ekstra rahatlık demek ;)
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir bence ilk başta o kadar yükselmenin pek bir alemi yok. Birikim yapabilmek için olabildiğince ucuz olsun. Varsın ilk evimizi Amerika seçsin. Aldığımız evi kendimiz seçelim ;) gösterdiğim ev 1.5k o rakamlara çıkmamak demek her ay 500-1000 ekstra kenarı atmak demek ve ev alırken ekstra rahatlık demek ;)
aynı fikirdeyim ilk 2sene para toplamayı planlıyorum inşallah
-
@Emrah-Borazan 2 yatak odalı evler 1750 bandında sanırım. ben ısrarla 2 yatak odalı bakıyorum :) burda sıkıldık zaten küçücük evlerden
-
@tolgasatir 450 dolara dediğini bir kere alıyor herhalde geri vermiyor mudur? yoksa hayvanın verebileceği zarara karşı bir depozit gibi mi acaba? sonra geri alınıyor mu?
-
@debbieLA77 450 dolar depozito 25 dolar aylık
-
@tolgasatir valla ben her türlüsüne bakıyorum ev dediğin içinin ısındığıdır 300-500 dolar için çok hoşuma giden bir ev için düşünmem ama para da biriktirmek gerek tabiki
-
@tolgasatir yok öyle değil evin manzarasına ve metrekaresine göre fiyat değişiyor. 2 yatak odası 2 banyolu ev 1500 den başlıyor 1780 e kadar çıkıyor.
-
@tolgasatir hah iyi o zaman bişey değil 25 dolar kaka torbası fiyatı zaten :)
-
@debbieLA77 asıl sıkıntı 300-500 dolar değil ev vermiyor adamlar :)) kredi puanımız olmayacağı için biraz biz onları değil onlar bizi seçiyor. O yüzden dediğim gibi ilk evimizi Amerika seçecek. Sonrakileri zaten biz seçeriz ;)
-
ben normalde de büyük ev sevmem, şuan yaşadığım ev zaten küçük alışkınım, bana 1+1 bile yeter para toplayana kadar sonra 2+1 iyi olur :)
-
@Emrah-Borazan peki ilk evi nasıl tutucaz... Miami çok sorun çıkarmıyormuş o konuda mesela diyolar ama yine de gitmeden
öğrenemeyeceğiz bu konuyu -
@Lossantosdy çocuk varsa 1+1 ev vermiyorlar. Onun da yaşam alanı olması gerekiyor diyorlar ve çocuk sayısına göre oda sayısını belirliyorlar. Çocuk yoksa tabiki sorun yok o ayrı.
-
evi eşyasız tutsak çok mu darlanırız acaba ben yatak alırım bir tane televizyon da gerisi hikaye bir kaç ay öle idare edebilirim gibi .... sonra buzdolabı vs sevdiklerimi ve istediklerimi almak istiyorum çünkü para gibi eşya da biriktirmek gerek iyi ve kalitelilerinden ama ilk etapta sadece yatağım olsa kendimi kötü mü hissederim acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum