DV2024 Sohbet Odası
-
@ytrbilgisayar :D haahahah
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte Provizyondaydı dün, karakoldan şikayet dilekçesi ile haftasonu açık Garanti Şubesi ( İçerenköy Carrefour da YKB Garanti ve Akbank Haftasonu açık) ne gidip işleme aldırdım ama 1-2 ay sürer iadesi dedi, prosedür şöyleymiş; Garanti bankası amazondan bu harcamaya ait banka ödeme bilgilerini talep edecekmiş, amazon da bu belgeleri vermek zorundaymış ancak 3D mesaj doğrulaması almadığı için veremeyeceğinden banka Amazon a ödetecekmiş benim de paramı iade edecekmiş ama süreç uzuyor dedi biraz beklemeniz gerekecek dedi.
Geçte olsa çözüme kavuşacak olması iyi haber. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Umarım söyledikleri süreden daha kısa zamanda hallolur.
-
@diablo_ercan Ben +32 ye alışığım +47leri görüyoruz İzmir'de sıkıntı yok. Hem elektrik ve benzin ucuz kokleriz klimayı :))
-
@diablo_ercan Börtü böcük hepisi bene gelsin Yeter ki Greeninden Caart çıksın Gerekirse çekirge yerik
-
@Simge-Kutlu pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Tx tarafına gelene kadar devam :)))
-
Merhaba,konusu buraya uygun mu bilmiyorum. Ön lisans mezunu ve Telekomünikasyon şirketinde 10 yıllık tecrübeye sahip Teknikerim. Abd'de yine kendi mesleğimi devam ettirmek istiyorum.Bunun için abd'de bir belge veya kurs bitirmek zorunlu mu? Konu hakkında bilgisi olan var mı iyi günler.
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Tx tarafına gelene kadar devam :)))
Hahahha biz bakmışsın sen Chicagodasin 🙈
-
@ytrbilgisayar hay yaşa işte bu ya. yeter ki çıksın sorunsuz mülakat görelim gerisi fasa fiso.
-
@Simge-Kutlu olmaz diyemem olur da diyemem Allah'ın işine karisilmaz büyük konuşmamak lazım tabiki :) ama -32 yaa -32 nedir :))
-
@Simge-Kutlu hiç istemeye istemeye bir de orada yaşamak zorunda kalıyormuş :D
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu olmaz diyemem olur da diyemem Allah'ın işine karisilmaz büyük konuşmamak lazım tabiki :) ama -32 yaa -32 nedir :))
😂 O değil de karda ben de hiç araba kullanmadım bı bakmışsın sen ordasin, e ben zaten ordayım ben senin arabaya çarpivermisim hahahahah 😂
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu hiç istemeye istemeye bir de orada yaşamak zorunda kalıyormuş :D
Olacağına bak 🤭
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ytrbilgisayar hay yaşa işte bu ya. yeter ki çıksın sorunsuz mülakat görelim gerisi fasa fiso.
Aynen katılıyorum.Ancak fikirler söylendikçe de bilgimiz artıyor.Biz yinede ince detayları tartışmaya devam edelim🤣
-
@Simge-Kutlu bende karda hiç araba kullanmadım. Kesin lunaparkta çarpışan otolari gerçek hayatta yaşarız aman Allah yazdıysa bozsun ben almayayim -32 yaa -32 :))
-
@diablo_ercan lütfen ağzını hayra açar mısın 😅😂😂
-
@Emrah-Borazan -32 de sıcak yani şöyle -71ler güzel olur :D https://www.youtube.com/watch?v=YfVx_rA_dJQ
-
@diablo_ercan okuyunca bile bir ürperme üşüme geldi 🥶 unutmadan -32 yaa birde hissedilen -47 dedi onu hatırladım yine üşüme geldi :))))
-
@BuroSulu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba,konusu buraya uygun mu bilmiyorum. Ön lisans mezunu ve Telekomünikasyon şirketinde 10 yıllık tecrübeye sahip Teknikerim. Abd'de yine kendi mesleğimi devam ettirmek istiyorum.Bunun için abd'de bir belge veya kurs bitirmek zorunlu mu? Konu hakkında bilgisi olan var mı iyi günler.
ABD’ye göç ettiğiniz zaman yaptığınız mesleklerden ya denkleştirme almanız gerekir ya da o mesleğe uygun sertifika veren programlara katılmanız gerekir. Uluslararası geçerliliği olan meslekler bu durumdan muaf.
-
@waterman Cevap ve bilgi için teşekkür ederim
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene benim kızların da hala duruyor, yeni doğan yeğeniminkini de götüreceğim, yollayın Houston’a gömeyim ben 😂
Süper yazacağım özelden bağımız gitsin biz de gideriz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum