DV2024 Sohbet Odası
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
https://www.instagram.com/p/Cn3GhrQuX3F/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
yeni fobi yükleniyor.....
Rahat ol bizim burada yaşananlar basına yansımadan kapatılıyor daha beteriz her yönden
o da doğru
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE evet Los Angeles sıcak ama çok pahalı memleket ilk gidiş için bence pek uygun değil :)
Valla en uygununun da hayalini kurduk da n'oldu? İlle de LA 😂
Geçen de dedim ya, buradan yazdıklarımızın kimbilir ne kadarını yapabileceğiz acaba. Belki hiç bir zaman Californiya'ya bile gitmeyeceğim.
Ama evet, az parayla ilk gidiş için tanıdık yanına gitmeyene biraz külfetli gibi :/ -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE evet Los Angeles sıcak ama çok pahalı memleket ilk gidiş için bence pek uygun değil :)
Valla en uygununun da hayalini kurduk da n'oldu? İlle de LA 😂
Geçen de dedim ya, buradan yazdıklarımızın kimbilir ne kadarını yapabileceğiz acaba. Belki hiç bir zaman Californiya'ya bile gitmeyeceğim.
Ama evet, az parayla ilk gidiş için tanıdık yanına gitmeyene biraz külfetli gibi :/Madem gemileri yaktık batacaksak okyanus da batalım geliyoruz @ahsenaydgdu 😄
-
@hadi-BE Allah gönlüne göre versin diyelim :)
-
@Emrah-Borazan Houston şu an korkutucu geldi gözüme :D 27 Ocak ve hava 16 derece, Temmuz ve Ağustos ayını düşünemiyorum :confounded_face:
-
@Atlantis00 İzmir şu an gece 1 olmasına rağmen 15 derece :)) biz sıcağa alışığız sıkıntı yaratmaz :))
-
Şafak 2 haneli sayılara düştü. :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=KTfaqhJ0xOM
yeni denk geldim izlememiş ve izlemek isteyenler için linki bıraktım
-
Günaydınlarr, arkadaşlar bu dv mülakatlarında red yiyen oluyor mu ben hiç duymadım da merak ettim.
-
Günaydınlar Efenim
-
O zaman Grand Canyon'dan bir günaydın fotoğrafı gelsin, içimiz açılsın :)

-
@yenihayaletadam eğer ds260 formu ile verdiğin belgeler arasında ciddi hatalar var ise evet ret yersin. Ancak göz yumulacak hatalar olursa ozaman inceleme olan AP kalıyorsun. Turist vizesi gibi katı değil kurallar. Turist vizesinde beyaz yada siyah o kadar. Green kart ise araya gri rengi de sıkıştırıyorlar
-
@ayvalik10 tamamdır anladım teşekkür ederim.
-
Selamlar günaydın herkese
-
Günaydınlar :star:
-
Günaydınlar......
birgün usa dan da günaydınlar mesajı yazmak ümidiyle günaydınlar....:) -
vay be çift hanelere düşmüş şafak, geliyor gelmekte olan
-
Herkese günaydınlar güzel insanlar :))
-
Hayırlı cumalar herkese, Günaydınlar
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum