DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly San Diego da deprem bölgesi saygılar :)) bizde ilk başta orayı düşündük ama hali hazırda İzmir'de yaşıyoruz ve deprem korkumuz biraz fazla olduğundan vaz geçtik
yaaaa :crying_face: :crying_face: :crying_face: :crying_face: bunu bilmiyordum :thinking_face: :thinking_face: ne yapacağız şimdik
-
Eyalet seçimi videosu. San Diego da var karşılaştırma içerisinde. Pahalı bir yer :) 14:42 - 15:00 arasını mutlaka izlemelisin.
-
@diablo_ercan Miami dream city ♥️
-
Geri sayım sayacında 3 haneli sayılardan 2 hanelilere tam da şuan girdik :) Darısı tek haneli sayılara, dakikalara...
-
@Selly evet evet baktım unutmadım fakat üzgünüm bir türlü bulamadım kimin videosu olduğunu hatırlamıyorum sürekli izlediğim insanlardan biri olmadığı için. İzleyeli de baya oldu geçmişten de bulamadım. Ama eğer karşıma çıkarsa mutlaka paylaşicam seninle 😉
-
@Emrah-Borazan hatırlatip durma şunu ya 🙈
-
Arkadaslar selamlar herkese. Amerika'ya ilk gittiğimizde kendi işime yonelmeden önce başlangıç olarak çocuklar okuldayken Uber yapmayı planlıyorum 6-7 saat kadar. iyi bir fikir mi sizce ? ülkemizle kıyaslarsam bir kadın olarak taksicilik yapamam, açıkçası korkarım. Ama orada Uber yapabileceğimi düşünüyorum
-
6 ay kar ve 9 ay ısınmayan havadansa 2-3 kere kasırga bana daha mantıklı gibi geldi :)) -32 yi yine hatırlatayım size :)) -32 nedir arkadaş yuh :))
soğuk gibisi var mı be :D https://www.instagram.com/p/Cn1xsNmgHYb/
-
@Simge-Kutlu Uber de olur da Amazon Flex de iyi delivery de olabilir uygulamalar üzerinden
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly evet evet baktım unutmadım fakat üzgünüm bir türlü bulamadım kimin videosu olduğunu hatırlamıyorum sürekli izlediğim insanlardan biri olmadığı için. İzleyeli de baya oldu geçmişten de bulamadım. Ama eğer karşıma çıkarsa mutlaka paylaşicam seninle 😉
tamamdır sorun değil :grinning_face_with_big_eyes:
-
Eyalet seçimi videosu. San Diego da var karşılaştırma içerisinde. Pahalı bir yer :) 14:42 - 15:00 arasını mutlaka izlemelisin.
bunu izlemiştim galiba emin olamadım tekrar izleyeyim :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Simge-Kutlu Uber ile yolcu tasimak icin 1 yillik ehliyet sarti var. UberEats ile delivery yapabilirsiniz.
-
Arkadaslar selamlar herkese. Amerika'ya ilk gittiğimizde kendi işime yonelmeden önce başlangıç olarak çocuklar okuldayken Uber yapmayı planlıyorum 6-7 saat kadar. iyi bir fikir mi sizce ? ülkemizle kıyaslarsam bir kadın olarak taksicilik yapamam, açıkçası korkarım. Ama orada Uber yapabileceğimi düşünüyorum
İlk gittiğinde Uber yapamazsın ne yazikki. Uber ve lyft 1 yıllık Amerika ehliyeti istiyor. Amazon Flex, doordash vb. İşler yapabilirsin.
-
@ErdalK youtube da karşıma şöyle bir video çıktı ben izlemedim ama başlığı nedeni ile işinize yarayabilir diye düşündüm.
-
@datanist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Uber ile yolcu tasimak icin 1 yillik ehliyet sarti var. UberEats ile delivery yapabilirsiniz.
Tabi tabi biliyorum ilk etapta yolcu taşınamadigini ama eyalet eyalette değişiyo diye biliyorum kimi eyalette 1 yilken kimisinde 6 ay
-
İlk gittiğinde Uber yapamazsın ne yazikki. Uber ve lyft 1 yıllık Amerika ehliyeti istiyor. Amazon Flex, doordash vb. İşler yapabilirsin.
Evet evet biliyorum eksik yazmışım benim hatam. zaten ilk delivery sonrasında çocuklar gündüz okuldayken Uber
-
https://youtube.com/shorts/4_Kh647bl-w?feature=share ben yine youtube a gömülmüşümdür ve karşıma çıkan video :)
-
Çok haklı
-
Mottomuz ZIPLAYIN 👍
-
İyi akşamlar, nasılsınız? Plaka olmadı mı daha ya?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum