DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Miami'den biraz görsel :)

renklerim güzelliği :hugging_face: :hugging_face:
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Miami'den biraz görsel :)

Ben 3 ay boyunca Virginia Beach'te çalıştım, okyanusa sıfır bir otelde.
Virginia Beach'te aynı Miami ayarında bir yer zaten ve Little Miami (Küçük Miami) diye geçiyor onların literatürde de :)Birkaç fotoğraf da Virginia Beach'ten gelsin o zaman, şenlensin buralar.
Belki Virginia Beach hiç aklınızda yokken oraya yerleşme fikri gelir :) -
@abrakadabra Katılıyorum bence de eskiye nazaran şu anda seyahat etmek daha kolay aslında (tabii ki maddi açıdan eskiye nazaran daha zor olabilir). internet erişimi ve gelişmiş uygulamalar sayesinde. Çok daha kolay ulaşım ve gezilebilecek yerler konusunda bilgilenebiliyorsunuz
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly konuya dahil oldum ama bı site var aslında geçen bı video izlerken denk gelmiştim suç oranlarını hatta hangi suçun işlendiğini bile gösteriyo komşunuzun hangi suçu işlediğini biliyosunuz eğer bulabilirsen paylaşırım
buna bakma şansınız oldu mu acaba :hugging_face:
-
Karşınızda küçük Miami Virginia Beach :)

-
@abrakadabra 3ncü resim çok iyi ya deniz tarafında otel veya her hangi bir işletme yok en arkalarında var ama oda olsun :D
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
burada kasırga oluyor mu :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: oluyorsa çok riskli geldi bana:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Simge-Kutlu :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
ya bir arkadaş vardı eşi Avukat ve gitmek istemiyordu çok gerilerde kalmış bulamadım isimden de çok emin olamadım birşey . K idi galiba hatırlayan var mı :):):)
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
burada kasırga oluyor mu :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: oluyorsa çok riskli geldi bana:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Evet oluyor.
Ben 2011 yılında oradaydım ve Irene Kasırgası oldu Virginia Beach'te.Tüm Work&Travel öğrencilerini topladılar bir otelde ve oda falan verdiler.
Biz çok akıllılar evde kaldık gitmedik, yaşamak istedik o macerayı :DVe gerçekten de sokakta ağaçlar falan devrildi, sular seller bastı yolları ama eve bir şey olmadı.
Kasırga olaylarını çok abartıyorlar, çünkü hepsini büyük olanlar gibi görüyorlar tedbir için. -
@Selly haber veriyorlar merak etmeyin :D
-
Evet oluyor.
Ben 2011 yılında oradaydım ve Irene Kasırgası oldu Virginia Beach'te.Tüm Work&Travel öğrencilerini topladılar bir otelde ve oda falan verdiler.
Biz çok akıllılar evde kaldık gitmedik, yaşamak istedik o macerayı :DVe gerçekten de sokakta ağaçlar falan devrildi, sular seller bastı yolları ama eve bir şey olmadı.
Kasırga olaylarını çok abartıyorlar, çünkü hepsini büyük olanlar gibi görüyorlar tedbir için.hahahaha standart Çılgın Türkler :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:
-
Bu ileti silindi! -
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
haber verseler de iki tarafı su ortadaki evler büyük bir kasırga da yok :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: gerçi yaşamadan da çok atmıyım şimdi sadece film ve kasırgada sosyal medya paylaşımları dışında bilgim yok :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Selly orada yasayinca alisiliyor kasirga cikinca haber veriliyor sizde baska bir yere geciyorsunuz yilda saniyorum 2 3 kez yasaniyor diyorlar ama benim icin pek problem degil tercih meselesi :D
-
6 ay kar ve 9 ay ısınmayan havadansa 2-3 kere kasırga bana daha mantıklı gibi geldi :)) -32 yi yine hatırlatayım size :)) -32 nedir arkadaş yuh :))
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
haber verseler de iki tarafı su ortadaki evler büyük bir kasırga da yok :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: gerçi yaşamadan da çok atmıyım şimdi sadece film ve kasırgada sosyal medya paylaşımları dışında bilgim yok :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Takip ettiğim Miami de oturan bir kadın vardı evin dekorasyonu falan bitiyordum sahilde evi öyle de bı hazırlık yaptılar kasırga için camlara tahtalar çaktilar sürgülü kapıya falan bütün yerdeki eşyayı kaldırdılar vs ama bir su basmış evi kadın gülerek anlatıyor ben tiklenirim ağzım yüzüm kayar sinirden
-
Bu ileti silindi! -

işte bu yaaa
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

işte bu yaaa
Burası Virginia Beach'te boardwalk üzerinde Neptune Statue diye geçiyor.
Miami'dense Virginia Beach daha iyi geliyor bana, çünkü Miami gibi sürekli sıcak değil yaz da var kış da ve börtü böcek ile timsah sorunu yok bu nedenle :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum