DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek Ben de çok umutluyum çakılmaktan biraz korkuyorum ama biraz da elimde değil ilk olduğu için çok heveslenmeyeyim diyorum ama yine kendimi burada ve videolarda buluyorum :D Çok teşekkür ederim bu sene firesiz bir şekilde hep beraber orada oluruz inşallah :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Atlantis00 Dün kaçakların videosunu gördükten sonra bunu ben de düşündüm @ayvalik10 inşallah dediğiniz gibi olur.
-
@ayvalik10 Abi açıkçası bu şekilde gidenlere gram saygı duymuyorum. Turist vizesi ile gidip kalmaya devam edersin o ayrı ama direkt sınırdan kaçak yollarla girmek, üstüne hepsi zaten sığınma talep ediyor. Yok şu etnik kökenim can tehlikem var vs. Neyse hayırlısı. Çok teşekkür ederim abi cevabın için :)
-
@berolika zaten uçağa binmeden bu afişi asıcam uçağın belli bir koltuk sırasına

-
@Emrah-Borazan amin inşallah yaşamazsınız DV konusunda, benim hayatta genelde istediğin şeyler gerçekleşir, gerçekleşmeyelere de sonradan hep iyiki olmadı demişimdir. Herkes şanslı olduğumu söyler ona güvenmiştim kesin çıkacak diye 😂 Bakalım umarım kararlarımızdan hiçbirimiz pişman olmayız🙏🏻
-
@berolika inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek ben çok şanslı miyim? Bazı konularda evet, bazı konularda hiç :) Allah nasip etmeyeceği şeyi kulunun aklına sokmazmış derler. Şansımızı denedik bakalım hayırlısıyla olana kadar devam :)
-
@Emrah-Borazan umarım Amerika konusu da şanslı olduklarınızdan biri olur, mayısta güzel haberler alalım da forum çoşsun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@dytmelek hepimiz için aynı şey geçerli olur inşallah. Forumdaki herkes hayallerine kavuşsun da orada güzel bir community oluştururuz ve hep söylenilen yalnızlık hissini en aza indirgeriz :)
-
@Atlantis00 Son 5 yıl içinde ülkeye gelen göçmen sayısı belli bir rakamın üstüne çıkarsa DV programdan çıkarılabilir. Sayıyı tam hatırlamıyorum ama şu anda
-
@Emre-Kurtulmuş aman ağzını hayra aç :))
-
@Emrah-Borazan Son 5 yıl içinde 50binden fazla göçmen olursa programdan çıkartılabilir. Umarım çıkarılmaz ama benim ağzımı hayra veya şerre açmamla alakası olmayacak maalesef :)
-
@Zelene evet çok haklısınız çocuklara zarar verebilir bu durum ben heveslendirmek istedim biraz nitekim heveslendi de ama zaman zaman konu açıldığında gidelim ama biraz gezince uyumaya eve gelelim diyo 🤦
-
@diablo_ercan yok telefondan giriyorum ondan yapamadım zaten
-
Bu ileti silindi! -
@Simge-Kutlu galerideki bir resmi atmaya çalıştım ama bilgisayardaki gibi olmuyormuş :)
-
@Selly aaaa öyle miii belki de bı yerlerde karşılaşmisizdir kim bilir ☺️
-
@Selly aman aman ne yavrusu ne büyüğü valla korkuyorum ben 🙈
-
@Simge-Kutlu sanırım buldum. dosya yükle simgesine tıklayın hangi resmi paylaşacaksanız seçin

2nci resimdeki gibi yazılar çıkabilir önizleme göster yaptığınızda yüklediğiniz resim gözüküyorsa gönder'e basın.

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene evet çok haklısınız çocuklara zarar verebilir bu durum ben heveslendirmek istedim biraz nitekim heveslendi de ama zaman zaman konu açıldığında gidelim ama biraz gezince uyumaya eve gelelim diyo 🤦
Uyy kıyamam onlar çok kolay adapte olacaklar ama şimdilik dünyaları bu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum