DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek ben çok şanslı miyim? Bazı konularda evet, bazı konularda hiç
Allah nasip etmeyeceği şeyi kulunun aklına sokmazmış derler. Şansımızı denedik bakalım hayırlısıyla olana kadar devam 
-
@Emrah-Borazan umarım Amerika konusu da şanslı olduklarınızdan biri olur, mayısta güzel haberler alalım da forum çoşsun inşallah

-
@dytmelek hepimiz için aynı şey geçerli olur inşallah. Forumdaki herkes hayallerine kavuşsun da orada güzel bir community oluştururuz ve hep söylenilen yalnızlık hissini en aza indirgeriz

-
@Atlantis00 Son 5 yıl içinde ülkeye gelen göçmen sayısı belli bir rakamın üstüne çıkarsa DV programdan çıkarılabilir. Sayıyı tam hatırlamıyorum ama şu anda
-
@Emre-Kurtulmuş aman ağzını hayra aç :))
-
@Emrah-Borazan Son 5 yıl içinde 50binden fazla göçmen olursa programdan çıkartılabilir. Umarım çıkarılmaz ama benim ağzımı hayra veya şerre açmamla alakası olmayacak maalesef

-
@Zelene evet çok haklısınız çocuklara zarar verebilir bu durum ben heveslendirmek istedim biraz nitekim heveslendi de ama zaman zaman konu açıldığında gidelim ama biraz gezince uyumaya eve gelelim diyo

-
@diablo_ercan yok telefondan giriyorum ondan yapamadım zaten
-
Bu ileti silindi! -
@Simge-Kutlu galerideki bir resmi atmaya çalıştım ama bilgisayardaki gibi olmuyormuş

-
@Selly aaaa öyle miii belki de bı yerlerde karşılaşmisizdir kim bilir
️ -
@Selly aman aman ne yavrusu ne büyüğü valla korkuyorum ben

-
@Simge-Kutlu sanırım buldum. dosya yükle simgesine tıklayın hangi resmi paylaşacaksanız seçin

2nci resimdeki gibi yazılar çıkabilir önizleme göster yaptığınızda yüklediğiniz resim gözüküyorsa gönder'e basın.

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene evet çok haklısınız çocuklara zarar verebilir bu durum ben heveslendirmek istedim biraz nitekim heveslendi de ama zaman zaman konu açıldığında gidelim ama biraz gezince uyumaya eve gelelim diyo

Uyy kıyamam onlar çok kolay adapte olacaklar ama şimdilik dünyaları bu
-
Houstonu sel almış nazar mı değdirdiniz Houstoncular
-
@Zelene aa gerçekten mi dün çok fena yağış var sel olmasın diyordu canlı yayında Kadir bey. Ciddi derecede değildir umarım

-
@Emre-Kurtulmuş Abi senin tuzun kuru sen kazanmışsın gcyi bize umutsuzluk aşılama 🫠🫠

-
@Atlantis00 Vize elimize geçene kadar hiçbir şey kesin değildir. Umutsuzluk aşılamıyorum fakat yalan bilgi vermeye de gerek yok
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy yaa ben ona rağmen sevmiştim ama ben çok kebapçı değilim o konuda sizin gibi kebap aşıklarının yorumu daha önemli
ama muzlu süt bence kesinlikle abartılmıyor harika bir lezzet tam benlik 
amaan evde yap çok gizemli bişey değil o kadar para vermem valla bi süte
ama dediğim gibi 35senelik adanalı olarak şuan ciğerci hadi çok güzel yapıyor kebabı , beyti si de güzel kaburga, şiş et, ciğer hepsi süper orada biraz tuzlu bize göre ama istanbuldan gelene normal gelir 
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene aa gerçekten mi dün çok fena yağış var sel olmasın diyordu canlı yayında Kadir bey. Ciddi derecede değildir umarım

Bölgeye göre olmuştur o yüzden evi yada siteyi sel riski olan bölgeden secmemek lazım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum