DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly biraz kaba bı tabir olucak ama duruma cuk diye oturuyo ne demişler it iti ısırmazmis
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
En çok @kolezyum un tecrübelerini yazmaması üzüyor beni. Onun yazdıklarını kahkahalarla okumuştum. Keşke tekrar yazmaya başlasa.
Bana daha çok sallıyor gibi geldi ama :D
-
@tolgasatir valla yalan yok beni de ürkütüyo hem de çok ama sıcak mi yook valla ben Çanakkale'nin sıcağına bile zor dayaniyorum 🙈
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte mecburi gelseniz de gönüllü komşuluk yaparız size ☺️
Yaaa ne tatlısınız💐
-
Bu yıl üşüdüğüm de dayan burada ki son kışın hep yaz gibi olan yerlere gideceksin diye avuttum eyalet iş bulmaya göre şekillenecek ama filtre yapıp ararız
-
Arkadaşlar herkese selam, bende green kart çıkar mı diye düşünüyorum fakat eşim bana daha çıkmadan neyine gelin güvey oluyorsun diyor. Sizleri görünce benim gibi veya benden çok daha fazla ümitlileri çıkmadan her detayını konuşanları görünce şok oldum 😁 herkese bol şans
-
@abrakadabra Amerika'nın net kanayan yarası...
-
Bence bi İstanbul buluşması şart oldu artık yaa ne diyorsunuz tanışıp kaynaşırız hem 😂
-
@Lossantosdy dimi ya valla bı bitemedi
-
@Emrah-Borazan valla bende ona çok üzüldüm abi :D bir kere denk geldi roman gibi okumuştum bir gecede
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bence bi İstanbul buluşması şart oldu artık yaa ne diyorsunuz tanışıp kaynaşırız hem 😂
neden istanbul Adana olsun :D
-
https://www.instagram.com/p/CnzNxSpo9G8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bu güzel bi haber -
Evde değildim 8 sayfa birikmiş 😀 sohbetiniz daim olsun.
-
@Emrah-Borazan en güzeli soğuk eyalet böcek derdi falan yok. 😀
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
En çok @kolezyum un tecrübelerini yazmaması üzüyor beni. Onun yazdıklarını kahkahalarla okumuştum. Keşke tekrar yazmaya başlasa.
Bana daha çok sallıyor gibi geldi ama :D
Valla öyle bile olsa eğlenceli :))
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan en güzeli soğuk eyalet böcek derdi falan yok. 😀
Hocam biz izmirliyiz kara soğuğa alışık değiliz. Hayatımda karda araba kullanmadım :)) orada kaza yapmak sıkıntılı iş. Kar bana göre değil :))
-
@dytmelek biz turkiyede şansa yaşıyoruz. Amerika bize easy Mode 😀
-
@waterman güzel olur 😀
-
@Simge-Kutlu 😀 😀
-
@Emrah-Borazan bir yerden başlamak gerek 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum