@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir benim kızım ilk okul 2 ye gidiyor. geçen sene 1. sınıfta Bağdat Caddesinde bir okula gitti öğretmeni emekliliği dolmuş ama emekli olmayanlardandı. Hem kendi akrabasının çocuğunu 4. sınıfa kadar okutup mezun etmek hem kendi öğretmenlik yaparken yine ilkokula başlayan torunun maddi ihtiyaçlarını sınıftan çıkarmak hemde ek bir yasa bekliyorlar , bunlar için emekli olmamış bir erkek öğretmene düştü. Adam akrabası olan kadın ve çocuğunu her sabah alıp geliyordu okula. annesi de çocukla beraber derse giriyordu (bahane de sınıf annesi pandemi de yardımcı oluyor ilk okul 1 öğrencisi bunlar diye) öğretmen de çocuklara bağırıp çağırıyordu o veli de. kaç tane öğrenciyi ağlattığına şahit oldum kadının. Öğretmen bağırmakla kalmıyor anı zamanda ufacık çocuklara sürekli hakaret ediyordu. ben öğretmenin yaptıklarını fark ettim ve sorguladım diye 2. dönem karne notunu cocuğum hep düşük verdi. Kaldı ki ilk okul 1 çocuğundan bahsediyoruz okuma yazma öğrenmiş hatta yasal olmamasına rağmen yaptığı 2 sınavdan 95 ve 100 almış bir çocuktan. okulu değiştirdik ama o süreçte sıkıntıdan bende vitiligo çıktı hadi bu çok önemli değil 38 yaşındayım ben. En önemlisi 7 yaşında bir çocukta özellikle erkek öğretmen fobisi başladı bu yüzden lisans alabilme ihtimali olmasına rağmen yüzmeyi bıraktı çünkü öğretmenleri erkekti. O yüzden Türkiye den benim bir beklentim kalmadı 9 10 bin vereceğiniz okul da çok iyi çıkmayabilir. Bulabilirseniz iyi bir öğretmen bulun o okula yazdırın. çok yazdım çok konuyu uzattım kusura bakmayın. Arkadaşsız kalmaya vs herşeye değer diye düşünüyorum
bekle Amerika Yeşilkart Forum olarak çıkartma yapacağız bu sene

Çok üzüldüm,ama şaşırdımmı hayır. Benim de en çok gitmek isteme sebebimdir .Benimkiler büyüdüler ama sonraki nesiller için eğitim öğretim pedegoji ciddi sıkıntılı.Sonraki nesiller bu şiddete maruz kalsınlar istemiyorum.Seçme şansları olsun istiyorum.Daha 1. sınıf çocuğuna yapılan şiddete bakın bi.Bu ,sistemin şiddetidir.