Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

29 binci sıraya tahmini ne zaman gelir ?

Benzer Başlıklar

• Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    250 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    915 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • -7 Oy
    2 İleti
    145 Bakış
    crazycellsC
    sorularinizi sadece su baslikta sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • -1 Oy
    3 İleti
    383 Bakış
    crazycellsC
    @gezgin34 YARDIM.Başvuru sırasında hamile olan ve görüşmeden önce doğum yapacak birine çıktığında. DS 260 formunu ne zaman doldurmak gerekir. içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba, başvurusu sırasında hamile olan bir anneye green card çıktı, anne temmuz ayında doğum yapacak sıra 20 binlerde. DS 260 formunu doğumdan sonra mı yoksa doğumdan önce doldurup, düzeltmeme mi istemek gerekir. Formu zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor diye biliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerkalın yazı Burasi bir soru-cevap platformu degil, o nedenle forumu bu sekilde kullanamazsiniz... buyuk harfler, yardim kelimesi, uzun ve gereksiz bir baslik, baska hickimseye fayda saglamayacak 2-3 satirlik bir konu denemesi... Forumdan yararlanmak istiyorsaniz bunu forum duzenine saygi gostererek yapmalisiniz. Forum duzenine saygisizliktan hesabinizi 72 saatligine yasakliyorum. Sonrasinda foruma giris yapip, uygun konulari kullanarak sorularinizi sorabilirsiniz. Eger yeni konu olusturmak istiyorsaniz, en azindan baska basliklari inceleyip nasil yazildiklarina bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k