DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu paça için sirke ve sarımsak sevmiyorsan hiç başlama
-
@Lossantosdy boşver hamburger sen buradan başla
-
@Simge-Kutlu kokoreç yemek için niyet ettiğin zaman sana getiren kişi sana söylemesin ozaman anlamazsın bir de sade yeme karışık yersen domates biber olunca daha kolay yersin
-
Geçen gün kızım çölyak olduğu için Karşıyaka Belediyesi'nin bir cafesinde glutensiz hamburger satıldığını öğrenip kızıma ilk kez hamburger denettim. Bu kadar begenecegimi sanmıyordum dedi. Ki kızım çoğu şeyi yiyemez/yemez fena halde yemek ayırır. Bilmem anlatabildim mi :)
-
@Emrah-Borazan yemek yemeden önce kokluyor mu söylemeden çaktırmadan bakar mısın benim İkizler'in birisi de aynısı ondan yada çok küçük parça atarak tadımlık yapıyor mu
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ciddi misin ya vallahi şaşırdim tercihin mi öyle yani sağlıksız diye falan mı yoksa beğenmeyecegini mi düşünüyosun önyargı mı benim şalgam meselesi gibi ☺️
hiç kısmet olmadı yani ne bileyim onun yerine Adana yedim hep :D ama merakta ediyorum lakin yemicem orjinalini hakiki yerinde yemek istiyorum :)
-
@Lossantosdy bu arada ben de hayatımda hiç kokoreç yemedim yalnız onu yemeyi de hiç mi hiç düşünmüyorum. Hiç işkembe çorbası da içmedim mesela ki onu da yemeyi hiç düşünmüyorum 😄 amaaa olur da GC çıkarsa Türkiye'den gitmeden bı paça çorbası denemek istiyorum bugüne kadar hiç denemedim çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum 🤭
gel karşılıklı güzel bi şırdan gömelim :D mumbar falan :D
-
Yemek ayırır ama bir şekilde yediriyoruz :)) mecbur yiyecek bir şekilde beslenmesi lazım :)
Benim eşim de kokoreç yemezdi çünkü daha önce denemiş ve iyi pisirmedikleri için içi kalkmış hep uzak durmuş. Ben dedim öyle bir yaptiracağım ki müptelası olacaksın ki öyle oldu :)) İzmir kokoreç bildiğiniz üzere öyle domates biber eklenerek servis edilmez. Ekmek arasına bolca kokoreç konur baharatlanip servis edilir. Ustaya kestikten sonra hocam iyice pişsin tıkır tıkır olsun dedim. Bizden başka müşteri yoktu musaitti de dediğim gibi yaptı ve eşim bayıldı tabiki :) kokoreç te candır güzel yapılırsa saygılar
-
@Lossantosdy İzmir'de güzel mumbar ve şırdan yapan yer bulamadım bulsam deneyeceğim ama bir türlü nasip olmadı onlar da listede :))
-
@Simge-Kutlu paça ve işkembe çorbası bol sarımsak, az sirke ve bolca pul biberle efsane oluyor acı ve sarımsak sevmiyorsan bence de yanaşma beğenmezsin gerek yok :)
-
@goyro666 Amerika'ya gidince bı sure sağlıksız bulduğum herşeyi yemek istiyorum 🙈 bu istek sadece bende mi var arkadaşlar ahajakk
Benim de aklımda 🤤
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy İzmir'de güzel mumbar ve şırdan yapan yer bulamadım bulsam deneyeceğim ama bir türlü nasip olmadı onlar da listede :))
Adanaya gel en iyisi burda valla, Adana kebabı da başka yerde yeme :)
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ciddi misin ya vallahi şaşırdim tercihin mi öyle yani sağlıksız diye falan mı yoksa beğenmeyecegini mi düşünüyosun önyargı mı benim şalgam meselesi gibi ☺️
hiç kısmet olmadı yani ne bileyim onun yerine Adana yedim hep :D ama merakta ediyorum lakin yemicem orjinalini hakiki yerinde yemek istiyorum :)
In n out İyiymiş gerçekten. Ben de onu çok merak ediyorum 🤤
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
In n out İyiymiş gerçekten. Ben de onu çok merak ediyorum 🤤
koca formun geldiği hale bak :D yemekteyiz programına döndü :D :D
-
Artık Amerika'da hep beraber yeriz inşallah :))) Çünkü bu aralar fena halde para biriktirme moduna giriyorum malum gc çıkarsa lazım olacak. Adana seyahati gedik açabilir birde rahat +10 kilosu var :))
-
Artık Amerika'da hep beraber yeriz inşallah :))) Çünkü bu aralar fena halde para biriktirme moduna giriyorum malum gc çıkarsa lazım olacak. Adana seyahati gedik açabilir birde rahat +10 kilosu var :))
haha :D doğru söylüyorsun,, ben son 1senedir fazlasıyla herr yerden kısıp para topluyorum tabi dolar olarak :)
-
Aç gelmemek lazım bu aralar foruma. Gerçi yemek yedim de geldim ama gene canım çekti be :(
-
@Emrah-Borazan iki egeli insanı kokoreçle büyüdük bizim burada sade olarak satılan dediğin gibi yapılan bir de bahsettiğim gibi de yapılıyor o daha fazla doyurucu tutuyor diye isteyen kişilere yapıyorlar ama gerçek tadı dediğin gibi sade candır.
-
@Lossantosdy bu kadar sakin program olur mu hiç hayatta çekmezler
-
@ayvalik10 sarımsak severim de sirke hiç sevmem 🤦
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum