DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu Tellioğulları Seferoğulları başlıyoruz :)))
@goyro666 gc çıksın sigarayı bırakıp tasarruf edeceğim parayla direkt spor salonuna başlıyorum :))
şuna bak ya birşey yapmak için başka birşeyi kesiyoruz bizim memleketin güzellikleri işte :D vallahi ben spor salonunu evde yaptım :D koşu bandı dambıl vs. aldım hep :D
-
@Emrah-Borazan yani hayatlara baslamaya son 113 gün yiyin icin arkadaslar sonra tasarruf devri baslyior :D
-
@goyro666 Hadi inşallah :)) ağzından bal damlıyor bal :))
@Lossantosdy ülkenin gerçekleri.. bir yerden kismadan başka bir şeye yatırım yapamıyoruz maalesef.. ki eve kurma şansım da pek yok.. eşya çok yer yok :))
-
@goyro666 Hadi inşallah :)) ağzından bal damlıyor bal :))
@Lossantosdy ülkenin gerçekleri.. bir yerden kismadan başka bir şeye yatırım yapamıyoruz maalesef.. ki eve kurma şansım da pek yok.. eşya çok yer yok :))
benim ev 1+1 fazla eşyam yok sevmiyorum da zaten :)
-
Benim ev 2+1 120m2 ama kendimize zor yer buluyoruz :))
-
@Simge-Kutlu @Emrah-Borazan arkadaşlar böyle birbirimizi yemeye ne gerek var Allah aşkına tamam yapmıyoruz ya gitmiyorum bir yere buradan yazışıyoruz :)
-
@Sencerium Üzdü :)))
-
Benim ev 2+1 120m2 ama kendimize zor yer buluyoruz :))
:) 1+1 ama geniş bi koridoru var biraz yapısız bi ev müstakil ev zaten,, koridora koymuşum.. çocukta yok zaten, dediğim gibi fazla eşya sevmiyorum , yetiyor bize çok şükür
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu @Emrah-Borazan arkadaşlar böyle birbirimizi yemeye ne gerek var Allah aşkına tamam yapmıyoruz ya gitmiyorum bir yere buradan yazışıyoruz :)
Hayırdır abisi olayı anlamadım ben?? kim kimi yiyor :) olay ne
-
@Lossantosdy ya bu @Simge-Kutlu ve bizim @Emrah-Borazan istanbul buluşmamıza karşı çıkıyorda neyse vazgeçtim zaten :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ya bu @Simge-Kutlu ve bizim @Emrah-Borazan istanbul buluşmamıza karşı çıkıyorda neyse vazgeçtim zaten :)
hııı anladım tmm :) istanbul olmazdı zaten :D bende gelemem , biz buluşmayı Abd ye bırakalım
-
Miss gibi İzmir varken ne İstanbul'u yahu di mi @Lossantosdy :)))
-
@Emrah-Borazan olurda abd ye giderde buluşursak özellikle hatırlat sana benim kedi cırmak atacak :) Şurayada oğlumun fotosunu atayımda şimdiden bir kork :)
-
Gidelim de atsın be. (Yeter ki gidelim) 🤪 onun canı sağ olsun. Ufaklikla aramızda bir cirmigin lafı olmaz :)))
-
-
Ben ve annesine karşı sakinde çok naif ama yabancıya karşı baya psikopat oluyor haberin olsun :)
-
Ben onların doğasına karisamam :)) sonuçta onun yaşam alanına ben dışardan dahil oluyorum o yüzden saygı duyarım haklı kedi ne işim var orada gideyim daha iyi :))
-
@Emrah-Borazan :) artık bilmem
-
Asıl kedi black panther gibi koçum benim (oku bunları kediye belki aramızda bir sempati oluşur) :)))
-
kimsenin hayır diyemeyeceği buluşacağımız yer ahanda burası

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum