Adi ustunde, talihlisi oldugunuz diversity visa'nin getirdigi durum olan "diverse" durumunu gozlemlemissiniz bulundugunuz sure icerisinde. Eyalet, sehir, bolge, mahalle, sokak detayina indikce bircok irk, din, etnik yapi, sosyo-kulturel farklilik gormek cok normal. Yasadikca alisiyorsunuz, benimsiyorsunuz. Turkiye'de bu kadar derinlikli bir yapi olmadigi icin, kisa sureli gozlemlerde bu durum cok daha fazla dikkatinizi cekiyor.
Iyisiyle kotusuyle bir cok ornek var ABD'de, tumunu ayni kefeye koymamak ve ayristirmamak lazim. Turkiye'de de ozellikle askerlik hizmeti esnasinda "toprakcilik" ayriminin bir benzeri ez cumle. Burada daha cok, daha gozlemlenebilir.

burçları bilmem pek ben başak burcuyum aslında yeme içmeyle arası nasıldır başakların bilmiyorum ama ben yemeyi çok severim
bu sıralarda hep bı diyet halindeyim 60tan 58-57ye düşmeye çalışıyorum ama olmuyo
belki tatlıyı kesebilsem iradeli olabilsem o konuda senin gibi basaricam kim bilir
her akşam fix bı Canga yiyorum
her akşam paketi elime alınca amaaaan zaten bı tane çikolata diyiiiip malum son
inan bana daha dinç olacaksın tad alman daha iyi olacak gözler bile daha iyi görüyor inan bana . şekeri olabildiğince çıkart hayatından bol bol su iç

Instagram