DV2024 Sohbet Odası
-
@berolika aaaa süpermiş o zaman... bende amerikaya giderken Arçelik kahve makinamı ve türk kahvelerimi nasıl stok yapıp götürsem onu düşünüyordum da acaba sende mi tiryakisin gibisinden sormuştum aslında :))) mangal partisi için bende sana yardım ederim artık sana çaylara kahvelere çok kalabalığız ne de olsa:)
-
@Sencerium ehe süper etleri metleri stok yapalım nasılsa orada buradaki gibi 100 gram kıymaya servet ödemiycez:)
-
@debbieLA77 listeye isim yazdır :) etler ve mekan benden
-
@Sencerium liste kimde onun kapısını çalayım :)
-
@debbieLA77 @Emrah-Borazan listeyi emrah düzenliyor
-
Selamlar arkadaşlar nasılsınız, haftasonu girmiyorum çünkü haftasonları bütün günü eşimle dizi izlemeye ayırıyorum :) görmeyeli nasılsınız :)
Evrene msj yollayan arkadaş bende çok yolluyorum, artık msj yollama ulan! cevabı gelecek diye korkuyorum :D ama pes etmek yok inançlı olmak iyidir.
hepimiz kazanacağız inşallah -
@debbieLA77 tiryakilik var tabi olmaz olur mu :)) valla süper olur inşallah o günleri görmek nasip olurr :folded_hands:
-
@Lossantosdy benim hanımda yoga mi yogi mi ne ondan yapıp pozitif enerji yollayarak evrenle haberleşiyor :) ben daha geneksel açıyorum elimi Allaha dua ediyorum :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy benim hanımda yoga mi yogi mi ne ondan yapıp pozitif enerji yollayarak evrenle haberleşiyor :) ben daha geneksel açıyorum elimi Allaha dua ediyorum :)
yoga :D ruhsal olarak arınıyordur yada bilemiyorum artık ne için yapıyorsa :) oda iyidir derler hiç denemedim:) bende evrene msj yolluyorum ama daha çok dua ediyorum Rabbimden istiyorum , ve inşallah isteğimi verecek Rabbim..
-
@Lossantosdy evet aynen katılıyorum :))) evrene ardı arkasına gönder mesajları en sonunda al allahın cezası şu green kartını da git desin ben razıyım :)))
-
@Lossantosdy @debbieLA77 ben tüm tuşlara basıp oyun geçmeye çalışırmış gibi hepsini yapıyorum olacak inşallah :face_with_tears_of_joy:
-
@berolika hahahahaha bas bas:))) çok güzel anlatmışsın bende oyun oynayan biri olarak makinalı tüfek gibi tuşlara başmak ne demek çok iyi bilirim...
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 @Emrah-Borazan listeyi emrah düzenliyor
emre bey listeye beni yazın :))) pleaseeeee
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2024-2025 yılında Houston Mangal Partisi Görev Dağılımı
@sencerium Sınırsız Et, En az 3 çeşit tatlı (yengeden) Mangal ve Organizasyon
@Emrah-Borazan Mangal, Organizasyon ve Ege Mezeleri
@ckfamily El Yapımı Soslar ve Soğuk Mezeler, Yemek Sonrası Brownieler
@lossantosdy Maklube, Kuru Fasulye ve Çiğ Köfte ama etsiz
@cdzdcd içeceklerin Efendisi 🎉
@hadi-Be Sadece Katılım. Vaad Yok. Yemek için geliyor :))
@goyro666 Yiyici. Nerede Beleş Oraya Yerleşçi. Bekar. Semaverde Çay Yapacak :)
@Simge-Kutlu Tatlılar Ondan Sorulur.
@adm İnegöl Köfte
@tolgasatir Mezeler Ondan Sorulur. (Simge Kutlu : Şöyle yoğurtlu sarımsaklısı ayrı zeytinyağlı limonlusu ayrııııı Olacak şekilde Ona Göre :))
@berolika Sadece Katılım. Vaad Yok. Yemek için geliyor :))
@berolika keyif çayları ve kahveleriListede Değişiklik Oldukça Güncelleme Yapacağım..
Şimdilik Bu Kadar Sağlıcakla :)
@debbieLA77 post burada.
@Sencerium post güncel yahu. Eklemedigim kacirdigim varsa söyleyin hemen ekleyeyim :) -
@debbieLA77 level atlayabiliyorsak sıkıntı yok devam :face_with_tears_of_joy:
@Emrah-Borazan listede iki kez varım galiba fazladan kontenjan kaplamak istemem :D -
@berolika Az önce fark ettim ve düzelttim :))
-
hanımlar beyler listede ismi olmayan varsa ekletsin bak sonra aç kaldık açıkta kaldık olmasın :)
-
Kapıya @goyro666 yi dikeriz kimlik ve vaad kontrolü yapar :)) bu arada vizeyi alıpta partiye gelmeyeni rezil rüsva edeceğiz önceden haberiniz olsun :))
-
Olur da kazanırsak çekilişi yaşıtım var mı arkadaşlar 24 yaşında birileri New York'ta birlikte daire tutarız artık :D
-
listeden çiğköfteyi çıkarıp salata ekler misinz ilk günden dedim salatada ustayım :) çiğköfte erkek işi ben çauk yorulurum yoğururken :) nakilli bi insanım yahu yazık bana
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum