DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan seçim söylentileri borsanın içinden geçti
-
SDTTR ciddi kar verdi 3 gündür yüzde 10 la kapatıyor genel olarak bir düşüş olsada gün sonuna doğru toparlayacaktır sakin olun :) YTD :)
-
@Sencerium toplasa iyi olur tüm fonlardan çıktım :)
-
@ayvalik10 aaa di mi bi an unutmuşum :)) doğru diyosun dur ben yine amerikadan evlere bakmaya başlıyım bi vuuuuupppp bu haftasonumu da hayallerle geçiversin :))
-
@ayvalik10 aaayyy gerçek di mi bu gerçek gerçek gittim ben hatta :)))
-
Allah söyletmiştir inşallah :)))
-
@debbieLA77 televizyon arşivinden cerenden rica ettim o da gönderdi bana senin giderken ki resmini

-
@ayvalik10 abi bi umut dolu mesaj da bana gelse :D
-
@tolgasatir mübarek cuma günü ALLAH'ın hakkı 3 tür derler bak şimdi not been selected sayınca 3 adet çıkıyor demek ki bu sene kazanıyorsun.
-
merhaba bir sorum olacaktı lise diploması kaybedilmesi durumunda ne yapmam gerekir ?
-
@ayvalik10 biz yandık desene :)
-
@Emrah-Borazan amerika pandemiden dolayı kendine gelemiyordu ondan bizlere çıkmadı bu sene de grip var - kar fırtınası var ondan bu sene de çıkarmadılar bize kıyamıyor yazık diyor bunları bu kadar olumsuzluk içine gelmesinler diye ondan bu mayısta bize çıkacak zaten eğer çıkmazsa o zaman amerika da yine bir olumsuz olaylar olacak ki bizi seviyorlar ondan gelmeyin diyorlar
-
@diablo_ercan abi dönsün burdan ya valla psikolojmanım bozuldu :D
-
@ayvalik10 sabah 5:30 da uykumdan kalkıp B1/B2 ye de başvurdum vardır bunda da bir kısmet dedim. inşallah dediğin gibi olur abi
-
@Sencerium abi sdttr de bişey vermedi ki 7 lot verdi bana :D
-
@sytahmt Dün kılıçdaroğlu borsa da batacaksınız demiş onun inadına düşürmezler bugün :D
-
@tolgasatir mayıs ayında çıkmasa bile seni alırlar o kadar çırpınmış uğraşmış bari turist gelsin diye alacaklar seni
-
@tolgasatir dün demedi abi onu 3 hafta falan oldu diyeli. Dün tekrarladı
-
@Yasin-Yasa e devlet üzerinden çıktısını alabiliyorsun eğer yoksa ozaman okuldan sana resmi evrak veriyorlar.
-
@sytahmt hisse alacak galiba fiyatları yüksek buldu :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum