DV2024 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz kardeş eski pasaportu alamazlardı zaten, sende kalır o.
bu arada hayırlı olsun, tebrikler sana ve eşine...Çok teşekkür ederim abicim :smiling_face_with_halo:
Normalde istiyorlar, delip geri veriyorlar. Bizden de istemişlerdi eşimin aile evinde kaldı vs diyerek geçiştirdik :)
-
Selamlar, iyi akşamlar. Defalarca sorulmuş soruları tekrardan sormaya geldim. Tabii ki şaka yapıyorum. Biraz okudum da forumu soracağım hemen her şey cevaplanmış. O yüzden kendi adıma da soruları cevaplayanlarınıza teşekkür ediyorum. Başvurumuzu yaptık, öğrenmek istediğimiz şeyleri de forumdan öğrendik okuyarak. Yeni bir sorum olursa rica ederim bilgisi olan var ise. Tekrardan iyi akşamlar, herkese bol şanslar. Sabırsızlıkla bekliyoruz, zaman geçsin, belli olsun da hayatımızdaki adımları şekillendirelim hızlıca sonuca göre. Hareketlerimizi minimuma indirip idame ettiriyoruz hayatımızı artık. Üniversite hayatımdan beri bildiğimiz ama ilk defa başvurduğumuz GC'de eşimle kendimi de katarak hepinize bol şans diliyor ve gerçekten planı olan ve gitmek isteyenlere çıkmasını umuyorum.
Bu arada tanış değiliz ama iyisinizdir umarım. Foruma da kar yağmaya başlamış. Kahvemizi alıp bu gece şu 500 küsür sayfayı bitirmeye niyetliyiz. Biraz yavaş gidin yetişelim biz de :)
-
Güünnaaydınnlarrrrr güzel ailem
-
Günaydınlar efenim
-
günaydiiiinlar güzell insanlar:star-struck:
-
@zazozu Selamlar :) Hoşgeldiniz Eşinizle yaşlarınız kaç acaba?
-
@Atlantis00 hoş bulduk, teşekkürler. 31 ve 32’yiz .
-
@zazozu inşallah Allah kazanmayı nasip etsin bu sene hepimize :)
-
@Atlantis00 Biz de öyle umuyoruz heyecanla. Yeter ki gitmek isteyen ve planı olanlara çıksın. Şans bize de gülsün.
-
Günaydınlar Yeşilkart a gönül vermiş ailemiz :)
-
Günaydınlar Efenim. Gerçi öğlen olmuş :))
-
https://www.youtube.com/watch?v=WR7l6E6a4fA
dakika olarak 4:04 - 4:40 arasında ağızdan istemsiz çıkan kelimeleri merak ediyorum benden yuhh ve ohaa çıktı.
-
Yok artık dedim :)
-
ufak bi küfür kaçtı :D :D Yohhıaa...... :D
-
Her birinize tünaydınlaaaaar... Herkese şimdiden mutlu sağlıklı huzurlu bol paraları(💸) bir yıl diliyorum. Umarım bu yıl dileğiniz herşey gerçekleşsin ve bu yıl o yıl olsun (Allah'ım sen konuyu biliyosun 😄) hepinize şimdiden iyi seneleeeeeer 🎄🎅☃️🎁🍾🍻
-
Herkese iyi yıllar :)
-
Hazır yeni yıla girecekken merak ediyorum. Eğer bu sene greencardı kazanırsanız Amerika'da en çok hayalini kurduğunuz şeyler nedir? Mesela ben ROUTE 66 turuna çıkmak. Santa Monica'da gün batımını izlemek. Lapa lapa kar yağdığı bir dönemde New York gezisi yapmak istiyorum :)
-
herkese iyi seneler, herkese muhteşem bir yıl diliyorum öncelikle... bir de şu pasaport vergileri ne olacak gelecek yılda biliyormuşsunuz? 10 yıllık 1750 tl ödedim bu yıl şimdi green kart çıkarda evlenmek durumunda kalırsam acilinden yine mi değiştiricem pasaportu... çünkü nişanlımla planları öne çekmek durumunda kalıcaz... hesap kitap yapıyorum kaç lira olacak 10 yıllık pasaport? bi de yeni aldığım pasaportu bi daha mı çıkartıcam öfff.... istemiyorum soyismi değişikliği desem olmaz mı evlilik cüzdanımla dolaşsam 3-5 yıl o da mı olmuyor zaten başvuruları da tek pasaportla yapıcam:)))
-
2022 yılı 4-10 Yıl 1478,30 TL 225,00 TL 1703,30 TL ödemen gerekiyordu
2023 yılı için de 3.295,70 225 TL toplam da 3520 TL olacak
-
Öğrenciler sadece 225 TL ödüyor değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum