DV2024 Sohbet Odası
-
@sytahmt buldum buldum

-
Sayfadaki kar yağma efektini göremeyen varsa alttaki resimde işaretli yerden dark theme seçin.
.
Ayrıca altaki resimde o efekti nasıl durduracağınızı gosteriyor. Sayfanın en üsttünde soldaki yere tıklamanız yeter.

-
@ytrbilgisayar 1 . madde de evleneceğiniz kişi, Abd vatandaşı olursa diğer maddelere gerek yok

-
@adgercu baaaak hepimiz bunu atladık
ama hanımı boşarsam buyuk ıhtımalle beni bıçaklar diye düşünüyorum 
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ytrbilgisayar 1 . madde de evleneceğiniz kişi, Abd vatandaşı olursa diğer maddelere gerek yok

Herkese yayma burada gizli kalsın bu taktik

-
kar çok güzel oldu ya dark yapınca
bu arada hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum belki o gün giremem, inşallah seneye yeni yılımı ABD de evimde geçiririm
ve adanalı olarak hiç kar görmedim (kış çocuğu olduğum halde) inşallah onunda ilkini orada yaşarım 
-
Yeni yılınızı enişten dileklerimi kutlarım
-
Sağlıklı mutlu huzur dolu güzel bir yıl olsun @Lossantosdy dediği gibi bir dahaki seneye yeni yıla ABD'de girmek nasip olsun inşallah

-
@sytahmt yaw diyorum bu enişte kim kafa gitti benim de:)
-
@Sencerium evliler hariç

-
@Emrah-Borazan nerdesin yahu forum sensiz mutsuz üzgün yılmış durumda. Listeye eklenmeyi bekleyen talepler var

-
@ibrahimasar Bende Pacific Coast Highway de araba kullanmayı ekliyorum izninle.
-
@ytrbilgisayar aynen böyle yaptık sağ olsun memure hanım yardımcı oldu hallettik. Yılbaşı zammından da yirtmis olduk.

-
Efekt harika olmuş,herkesin dileklerinin gerçekleşeceği yeni bir yıl diliyorum

-
@Sencerium gece vardiyasindayim yeni uyandım 🥱

-
-
Herkesin yeni yılını şimdiden kutluyor sağlıklı mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum umarım bir sonraki yılbaşını Amerika'da kutlarız
-
Yıl bitmeden bugün pasaport yenileme işini de halletim. Artık sadece kazanmayı beklemek kaldı.
-
Günaydınlar Efenim
-
@Emrah-Borazan 127 kaldı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum