DV2024 Sohbet Odası
-
merhaba ilk kez başvurduk umarım şansımız yolunda gider.. herkesin bir hayali umudu çocukların geleceği için yeni bir başlangıç dedik...
-
@sytahmt
Bende 1 aydır randevu alamıyordum.İlçelerde randevu açıktı ancak evimin dibinde varken uzağa gitmek istemiyordum.Nüfus müdürlüğünden bana,İptal olunan randevular oluyor, onları takip edin internetten dediler .Bende resmen randevu ekranına kitlendim.Sürekli ekranı yokladım.Sabah kalktım telefon elimde sürekli sayfaya baktım.Şans bu ya bi gün sonraya randevu açıldı,direk tıklayıp onayladım.Ücretide GİB uygulamasından kredi kartı ile ödedim. Ertesi günü sabah gidip başvurumu yaptım .Ancak 1 aydan önce gelmez yoğunluk var dediler. -
@aemte Evet pasaportta çok büyük bir yoğunluk var ben 18/11 de başvuru yapmıştım 22/12 de basıldı 25/12 de elime ulaştı.
-
beklemeye girdik hayırlısı ile
-
pasaport yılı olanlara randevu verilmiyor
-
Bu pasaport randevusu alınamıyor. Hiç boş yer yok. Nasıl yapicaz varmı bilgisi olan. Eşim için almam gerekiyor
-
küçük ilçelerde veriliyor ama yılbaşından sonra muğla bölgesinde randevu var
-
@kugutex Her gün sabah 9 dan önce sisteme girip kontrol edin. Bu saatler de bulamazsınız.
-
@Rüştü-Gürbüz teşekkür ederim. O zaman Öyle yapcaz artık.
-
@kugutex Ehliyetler Pasaportlar Nüfus Cüzdan değişimleri VERGİ DEĞİŞİKLİĞİ nedeniyle büyük yığılma oldu
Tüm Randevular YENİ VERGİ ORANLARIYLA BİRLİKTE 2023'e KALDI -
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın arkadaşlar, bir sorum olacak. Pasaport çıkarmak için 1 aydır randevu alamadım malum yeni yılda inanılmaz bir zam gelecek ben ödemeyi şimdiden yapsam oluyor mu? Zaten randevuya gitmeden önce harç yatırmamız gerekiyor ya ben harçları şimdi yatırsam 2023'te randevu alsam olur mu? Bilgisi olan var mı bu konu hakkında?
E güzel arkadaşım bu zamana kadar niye bekledin... ben ekimin sonuna doğru mu ne çıkartmıştım ozamandan belliydi zam geleceği
-
@tolgasatir Bilgi Yerinden Aldım . Şimdiden Öderseniz Fark Alırlar Çok Sıkıntılı diyorlar
En iyisi randevuyu netleştirin Gitmeden ödemeyi geçin -
@Lossantosdy mallık işte :D ya işten güçten vakit ayıramadım bi türlü iş işten geçti artık ne yapalım başa gelen çekilir diyeceğiz. Bi de sadece kendim için olsa yanmayacağım eşimle çocuğa da çıkarmak lazım :(
-
Randevusuz calişan ilçeleri komşu il dahil telefonla arayın tektek konuşun. Hatta bugun en yakınınızdaki nvi ye gidip durumu şefe anlatın varlik mahallesinde öyle yaptılar sagolsunlar yoksa İscehisar gidecektim 400 km. Ankaradaysanız bana msj atın
-
@aemte hergün arayıp taciz etmeme rağmen 40 gün sürdü. yurtdışına çıkacaktım iptal ettim bu yüzden.
-
Bende zam geleceğini öğrenince hemen Ekim'de başvuruyu yaptım Kasım'da geldi. Keşke son güne bırakmasaydınız
-
@Calibraturbo İstanbul'dayım maalesef :( çok teşekkür ederim yine de
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy mallık işte :D ya işten güçten vakit ayıramadım bi türlü iş işten geçti artık ne yapalım başa gelen çekilir diyeceğiz. Bi de sadece kendim için olsa yanmayacağım eşimle çocuğa da çıkarmak lazım :(
vallahi eşimde çıkaracağım zaman mırın kırın etti işim var izin alamam resim çekilemem hele bi çıksın bakarız dedi ya bak dedim beni sinir etme yürü dedim :D allahım ya zam gelecek duymuyor musun dedim bide ben ısmarladım yani :D 10yıllık :D şimdi de gülerek diyor ki mavişim iyiki çıkarmışız yaa, yemin ederim adamı verem eder :D
-
@Lossantosdy hiçbir yurtdışı planım olmamasına rağmen 10 yıllık çıkarttım babam hala bile ne yapacaksın pasaportu dese bile pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda :grinning_face:
-
ya zaten 1700 tl öyle veya böyle harcanıyor dolayısıyla pasaport almak gayet mantıklı şuan için yurtdışı planın olmayabilir ama zırd dıye benım fırmam gideceksin dedi mesela geçen ay. pasaport olmasaydı bekle allah bekle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum