Los Angeles Yakınlarında Yaşanabilecek Şehirler
-
@senay-sirin Merhaba,
Kısaca hazır giyim olarak bahsettim, çok detaya girmek istemedim. Hazır giyimden kastım; perakende satış yapan giyim markaların merkez ofislerinde iş arayacağız. Perakende marka yönetimi (sektörde bilinen adıyla, buying) ve satın alma-üretim konularında bir kaç ülkede iş tecrübemiz var. Buna uygun olarak markaların buying ya da sourcing departmanlarında iş bulabiliriz diye düşünüyorum.Açıkçası Amerika'daki büyük şehirlerdeki hayat hakkında çok fazla bilgim yok. Doğu tarafında Boston - New York arasında bulunan şehirlerin bir kısmını ziyaret ettim ama hepsi kısa süreliydi. Yaşam hakkında çok bilgim yok. Dediğim gibi benim amacım, ilk gittiğimde çok fazla masraf etmeyeceğim, fakat iş bulabilme ihtimalimin yüksek olduğu yerlere de yakın olan bir yer bulmak. Bu dediğiniz gibi suburb de olabilir ya da şehir dışında daha küçük yerler de olabilir. Bu tarz önerebileceğiniz yerler var mı?
@crazycells konuyu inceleyeceğim. Teşekkür ederim.
-
Bu arada Los Angeles ta yaşamayı düşünenler için yemekten ekmekten sudan önce en önemli tavsiyem araba almaları olacaktır.Buraya geldiğimin 3. günü araba aldım ve o 3 gün arabasız neredeyse geçmek bilmedi.California da arabasız yaşanmaz nefes alınmaz bunu gelmeden önce göz önünde bulundurursanız çok iyi olur.
-
@betfair39 ilk iş olarak onu planlıyorum. teşekkür ederim tavsiye için.
-
@Betfair39 selamlar, araba almak için önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
-
uyumayanlar için iyi geceler. Sabah görecekler için günaydın forum ailemizin bir üyesine ev konusunda yardımcı olur musunuz. Kendisi de forumda @ahsenaydgdu
@Betfair39Birlik beraberlik damarlarımız kabarsın hadi forum ailesi
-
Ny ve La iki yer için, iş olanakları ve hayat pahalili olarak bir kıyaslama yaptığımız da hangisi daha mantıklı sizce?
-
@vermaynen aşağıdaki sitelerden karşılaştırma yapabilirsin.
www.areavibes.com
www.bestplaces.net
www.livability.com
www.expatistan.com/cost-of-living -
@ayvalik10, içinde söyledi: Los Angeles Yakınlarında Yaşanabilecek Şehirler
@vermaynen aşağıdaki sitelerden karşılaştırma yapabilirsin.
www.areavibes.com
www.bestplaces.net
www.livability.com
www.expatistan.com/cost-of-living@ayvalik10
Teşekkürler 👍 -
Merhabalar, Ocak sonu gibi La e yerlesecegiz. Venice, culver city, santa monica, mar vista, playa del rey, marine del rey civarında oda (private) olabilir arayisim mevcut. Bütçem 1k$ - 1200$ arasıdır.
-
@mexido california ve buraya da yazdın ondan sen konumu linklerden ayarlayarak bakabilirsin.
https://www.apartmenthomeliving.com/orange-county-ca/apartments-for-rent/student
https://www.apartments.com/orange-county-ca/studios/
https://indianroommates.sulekha.com/offered_single_roommates_in-and-near_orange-ca
-
@ayvalik10 ,
Evet yanlışlık oldu. Vermiş olduğunuz linkleri inceleyeceğim teşekkürler. Umarım işe yarar birşeyler çıkar. Ev bulabiliriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum