DV2024 Sohbet Odası
-
@goyro666 Bizde bekarlar olarak kendimiz düzenleyelim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu arada Teksas iyi güzel de büyüklüğü Türkiye kadar hangi şehirde yapacağız onu konusmadik 😅
Dallas güzeldir :)
-
Olurda bu sene kazanırsam yaptığım taktiği size söyleyeceğim, aslında basit bir taktik ben ona bağlarım yani kazanırsam :D
-
@goyro666 @Emrah-Borazan çok teşekkür ederim :) Umarım hepimizin hayalleri gerçek olur. Güzel bir topluluk oldu burası, güzel insanlarla dolu...
@goyro666 bakalım öyle oldu bu sene, işallah bu tutar totemim :) -
@yenihayaletadam @goyro666 çıkarsa bizde Houston dusunuyoruz. Şehir belli oldu galiba :)
@Sencerium bak üzdük arkadaşları ortaya karışık bir şeyler yapmak lazım gerekecek gibi sen abisin aslansin yaparsın (gaz verin) 😆
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
o zaman sayı alalım şimdi @cdzdcd var @ilkerkaynar90 var @Emrah-Borazan var @goyro666 var birde kim dahildi heh @hasnotben bu kadarmıyız ? adını yazmadığım var mı? :)
Aşk olsun ya bi Adanalı olarak liste başı olmalıydım :D ama gerçekten inşallah çıkarsa yada vizeyle gelinirse bunu gerçekten yapalım :) sabah sabah bol sogan salatalı ciğer öglen kuşbaşı akşam kıyma :D
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Olurda bu sene kazanırsam yaptığım taktiği size söyleyeceğim, aslında basit bir taktik ben ona bağlarım yani kazanırsam :D
hadi bakalım inşallah çıksında sende bize söyle, bekliyoruz :)
-
Tamam tamam hepiniz bizim kardeşimizsiniz bekarlarda gelebilir :) ooo maşallah ilk parti için şimdiden eşlerle birlikte 20yi geçicez sanırım. He la baya 136 gün kalmış :)
-
@Sencerium dostum barbekü partinde kesin olacağım :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
o zaman sayı alalım şimdi @cdzdcd var @ilkerkaynar90 var @Emrah-Borazan var @goyro666 var birde kim dahildi heh @hasnotben bu kadarmıyız ? adını yazmadığım var mı? :)
Vay arkadaş, biz çitlerden mi bakacağız? 😂 Gerçi ben bekarım ama olsun. 😁
-
@yenihayaletadam haha olur da abi de simdi et benim isim hallederim dedi bekar olarak her zaman nerde beles oraya yerles modunda oldugum ve geneli böyle oldugu icin biz bence hazira konalim diyorum :D
-
@Lossantosdy herkes burada gitmeyi kafaya koymus öyle böyle yapacagiz allahin izniyle sözler verildi dönüsü yok :D
-
Hele çıksın da pilavdan dönenin kaşığı kırılsın 😅
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy herkes burada gitmeyi kafaya koymus öyle böyle yapacagiz allahin izniyle sözler verildi dönüsü yok :D
aynen öyle :) bu arada çok güzel salatalar yaparım salatalar benden mangalıda eşim yakar etler hazır zaten :D
-
@Lossantosdy En az 20 kişiye salatadan bahsediyoruz hatırlatayım dedim 😅
-
@Lossantosdy oh oh iyi iyi amerikada en azindan bir süre ac kalmayacagimiz kesinlesti :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy oh oh iyi iyi amerikada en azindan bir süre ac kalmayacagimiz kesinlesti :D
Hahaha sesli güldüm 😄
-
Profil resmimden de anlayacağınız üzere çok iyi bir damak zevkim vardır ben elazığlı eee hanımda maraşlı olunca muhteşem bir şölen çıkıyor ortaya :) 20 kişilik salata sözü alındı @Lossantosdy o gün gelip çattığında o salata yapılmaz ve yanlışlıkla abd de olursan bulurum seni :)
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy En az 20 kişiye salatadan bahsediyoruz hatırlatayım dedim 😅
Hiiç sorun değil seve seve zaten salatayı çok severim :) biz zaten 7kardeştik anne baba 9 bir de misafir düşün ki bizde misafir çok olur :D alışık bünye sıkıntı yok, :)
-
@Lossantosdy ne güzel kalabalik ailede büyüyenlerin cömertligi diye bir gercek var benim annemin ve babamin aileleri de öyle bizde haliyle ziyaretlerde hatri sayilir bi sayiya ulasiyoruz o sofrada yenilen yemeklerin tadi hic bir yerde bulunmaz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum