Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
konu ile alakasiz bir sey sorucam arkadaslar acil cevap bekliyorum
yurtdisindan tc ye laptop göndersem vergi var mi ? -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte 3-4 gün öncesinden buradan boş 260 vericem ozaman kahveni alıp sakn dolduracaksın hazır olacak eşin için kendin için ayrı ayrı dolduracaksın
abi ya formu doldururken kahve laptopa dökülürse bence kahve olmasın çıkaralım kahveyi

-
Ohoooo mobilde 3 sayfa geçmiş cam kenarı kapışması başlamış.. ben şimdiden cam kenarını birisine satabilirim eşimin uçak fobisi var cam kenarı bize yaramaz ortalarda bir yerle yer değişimi yapacak varsa tek eliyle rabia yapsın.. djdkdkkdkd
-
@Emrah-Borazan ama bi keyif sigarası içilir ajjakak mülakattan geçtikten sonra son sigaramı içer noktayı koyarım

-
@Simge-Kutlu bence en güzeli hepimiz aynı gün giriş yapıp dışarıda keyif sigarası içip how i met your motherdaki gibi last cigarette ever diyip bırakalım
resmen kafayı yedik ya -
@waterman shajakakk katılıyorum gerçekten kafayı yedik galiba

-
@goyro666 biriyle göndereceksen yok ancak kargoyla gelecekse gümrük durdurur
-
@HAYALİNİYAŞA abi, müsadenizle abi diyorum yaşım 29 benim
️ ben de rüyamda gördüm hatta bı heves bı sevinç anneme anlattım bana dediği şey rüyaların tersi çıkar kızım
ama ben sizin dediğinize inanıyorum inanmak istiyorum
Rahmetli anneannem bı ruyami anlattigim zaman gündüz niyetine derdi hadi hepimiz rüyalarımızda görelim ve gündüz niyetine olsun
️ -
@goldendragon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
sigarayı green cardın çıkmasını beklemeden şimdi bırakanlara green card çıkıyormuş kesin bilgi yayalım not: bunun için yeşilaydan herhangi bir ücret alınmamıştır

ben bıraktım yani en azından 2 ay oldu içmiyorum o zaman bana müsaade Amerika da sizi bekliyorum

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan ama bi keyif sigarası içilir ajjakak mülakattan geçtikten sonra son sigaramı içer noktayı koyarım

@waterman dediği gibi yaparız o zaman son sigara ve yeni bir hayat. O hava alanına gidelim de hele :))
-
@tolgasatir biriyle gidicek emin miyiz ya cünkü bazi sitelerde 1500tl alabilirler yaninda götürse de yaziyor
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte 3-4 gün öncesinden buradan boş 260 vericem ozaman kahveni alıp sakn dolduracaksın hazır olacak eşin için kendin için ayrı ayrı dolduracaksın
Hocam bekliyoruz Ds260 örneğini önceden göndermeni. Mayısta olur farketmez
-
@JesusLord Asagidaki konunun Ilk sayfasini okursaniz aradiginiz bircok bilgiyi bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
Sigarayı şimdiden bırakmaya çalışın arkadaşlar. Başta zor geliyor ama sonradan çok güzel hayata bağlıyor. Yaşadığnızı hissedip sürekli hareket halinde ve normal insanlar gibi oluyorsunuz
başlayın hemen hemen şimdi! Kendinle mücadeleye gir! Dene ve gör 
Kabul ediyorum alkol yanında özellikle çok istiyorsunuz ama bir süre sonra sanki alkolle bile canınız istemiyor sanki hep böyleydiniz gibi geliyor
tanrı korusun hepimizi, yüzümüz gülsün rab iyidir amin -
Hafta sonu hava belkide bu yılın son güneşli günü marmarada.. herkese günaydın veeeee son 140 gün

-
140 çokmuş ya
:))))) -
-
@ayvalik10 hocam şu " Ayrı ayrı" durumunda ki bir olayı tam anlayamadım. Ayrı ayrı sayfa mı açacagız yoksa tek c.number ile tek sayfadan mı dolduracagız? Yoksa önce bizimkini gönderip sonra aynı case ile eşimiz ve çocuklarımızın bilgisini mi göndereceğiz? Biraz karışık oldu kusura bakma az aklıma takıldı

-
@goyro666 kutusundan çıkartın sadece notebook ve sarj aleti olsun, sorun olmaz, sonuçta kullandığı notebook u yanında götürebilir.
-
@JesusLord güncel açıklamalı videosu çekilecek ondan beklemen gerekiyor
Benzer Başlıklar
138
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k